Şimdi Ara

mercedes c180 icin 1.6 cgi benzinli motor mu, 1.6 kompesor +lpg mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yillil 15-20.000 km yapiyorum.
    Cgi benzinli motor biraz daha az yakiyor diyorlar.
    Kompersor biraz daha fazla fakiyor ama lpg uyumu var. Lpg ekonomi yaptirir mi sizce? Lpgnin filtresi vs. Masraf. Kisin biraz benzin harciyor. Aklim karisik acikcasi. Sizin dusunceniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle kompressor olanini al ve 2 bin liraya brc lpg taktir diger turlu turbo olanlari kompresore gore az yakiyor ama benzin pahali oldugu icin sonuc olarak cok yakmis gibi oluyor bas edemezsin. Benzinle binilecek bi araba degil.

• Kompresorler lpg uyumu konusunda sorun yok. Tamamen uyumlu. Filtre dedigin sey 20 lira ve sene de bi kere ancak degistirirsin.

• 2011 model c180 makyajlı kasa kullanıcısıyim.prins lpg ile kullanıyorum.tamamen sorunsuz bir motor lpg ye tam uyumlu.aklina takılan soru varsa yanıtlayabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Amosis

2011 model c180 makyajlı kasa kullanıcısıyim.prins lpg ile kullanıyorum.tamamen sorunsuz bir motor lpg ye tam uyumlu.aklina takılan soru varsa yanıtlayabilirim

1.6 motor mu 1.8 motor mu?

• henüz almadıysanız opelin fabrika çıkışı lpgli insignia yıda düşünün bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: FerrOfficial

quote:

Orijinalden alıntı: Amosis

2011 model c180 makyajlı kasa kullanıcısıyim.prins lpg ile kullanıyorum.tamamen sorunsuz bir motor lpg ye tam uyumlu.aklina takılan soru varsa yanıtlayabilirim

1.6 motor mu 1.8 motor mu?

1.6 motor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mercedes ve lpg
    tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş
  • Amosis kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Aracınız 100 km de kaç litre yakıyor gösteriyor?
    LPG de 30 benzinde 40 kuruş falan yakacaksa benzinliye binilebilir. Yıllarca lpg ye bindim. Yine binerim ama zırt pırt gaz almak eziyet. Keşke tanklar daha büyük olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AC549C12 -- 22 Ekim 2015; 10:13:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyildiz2

Cevap için teşekkürler. Aracınız 100 km de kaç litre yakıyor gösteriyor?
    LPG de 30 benzinde 40 kuruş falan yakacaksa benzinliye binilebilir. Yıllarca lpg ye bindim. Yine binerim ama zırt pırt gaz almak eziyet. Keşke tanklar daha büyük olsa

Yol bilgisayarında 13 gösteriyor.100 km de yakıt hesabını yapamadım ama 42 litre lpg ile şehir içi 360 şehirler arası 5 kişi full bagaj 460 km yol yaptım.bence gayet güzel bir tüketim

• Kesinlikle 1.6 komp + LPG derim.

Mercedes forumlarinda bir çok başlıkta 1.6 cgi ile 1.6 komp arasi çok az tuketim ffarkı olduğu yaziliyor. 1.6 komp'da LPG uyumu var.

• Yilda 15~20000 km icin bencede komp+lpg. Ustelik ilk alim maliyetide uygun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.