Şimdi Ara

Mercedes C Serisi mi ? Audi A4 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
7.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soru açık sebepleri ve görüşleriniz ile cevaplarınızı yazın efendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aslan Amca -- 3 Ağustos 2013; 16:57:39 >

• Aslan Amca kullanıcısına yanıt

+ DSG hadi gelde al
  • bütçe belirtilmediğine göre akla gelebilecek her konuda mercedes c serisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

+ DSG hadi gelde al

oha nasıl dağıldı öyle

• Şu kaza testi konusuda bi Cc konusunda olmazsa olmaz,şahsen ben farklı modellere yönelirim.Bir kere C kasa değiştirecek, CC ise bence sakat bir şanzımana sahip olduğu için elenmeli,Geriye Audi,Bmw,Volvo kalıyor tercih sizin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olur mu canım?Olmaz öyle şey vosvagen o?Bir kere tok kapı sesi var tamam mı
  • Bana cc kötü arabaymış gibi gelmiyor hiç deneme fırsatım olmadı fakat cc nin görünüşü çok güzel premium bir araç olduğunu belli ediyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw 1 mi Audi A3 mü?
    6 yıl önce açıldı
    Audi A4 MÜ ? VW CC Mİ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Audi A4 alınır bence. 140la giderken E-5 üzerinde Çobançeşme'de Q7'ye arkadan girdim. Araba gerçi perte çıktı ama içinden bende sağlam çıktım. Burnum bile kanamadı. Sadece kafamın sol tarafını camın ust tarafına vurduğum için çok az duyu kaybı yaşadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aslan Amca

Soru açık sebepleri ve görüşleriniz ile cevaplarınızı yazın efendim.

Seneye bircok d sinifi arac yeni kasa ve makyaj ile geliyor
    Yeni mercedes c class dizel manuel ve dizel otomatik olarak 1.6 dci motor ile
    Ford mondeo yepyeni bir yuz ile geliyor 1.6 motor secenegi ile gelecek dizel olarak bildigin aston martin
    S60 kucuk capli bir makyaj gecirdi o geliyor
    Audi a4 kasa degistiriyor o geliyor
    Vw passat makyajlanacak o geliyor
    Insignia makyajlandi goruntuleri var gorebilirsin

Geliyorda geliyor. Bende arac alacak idim vazgectim d segment arac alacagim seneye bu butun modelleri incelecegim ama onceliklerim audi ve merso olur

Eger benim gibi bekleme opsiyonunuz varsa 1 sene bekleyin belki daha az zaten seneye bu zamanlar cogu piyasada olur. Yok bekleyemem diyorsaniz 2. El 2012 veya sifir bir f30 320d alin yok ben benzinli surerim derseniz 320i ed alin diyecegim fakat butcenizi zorlayip e180 veya 520i alin bence

• @GrandLotus DSG yerine düz daha mantıklı gibi.

@neilblack Hiç belli olmuyor ama 130.000 TL olabilir.

@Dr faruk Harbiden şaşırdım fena dağıldı.

@jdmworks Galiba haklısınız CC'nin pek akıllı bir şanzımanı yok elenecek gibi.Volvo S60 gayet iyi gözüküyor.BMW çok severim ama kafam 4 serisin'de ama bizim ülkeye pahalı gelir diye düşünmekteyim.Audi'ye gelince Audi kötü marka değil iyidir ama tasarım hep aynı bir yaptığı araba diğerinin makyajlı versiyonu gibi ama yinede kafamızda bulunsun.Siz ne önerirsiniz model olarak?

@GrandLotus

@omcool Banada trafik'te gördüğümde çok dikkatimi çeker ve gerçekten premium gibi gözüküyor.Ama şanzuman'da problem çıkar gibi.

@mrtzihni Gerçekten şaşırtıcı o hızla jeep'e çarpıp sağlam çıkmak etkileyici.Audi kafamızın bir köşesinde dursun saolun

@metamorfik87 Mercedes zaten ihtimallerin başında gelen isim.Ama Renault motorlu yani 1.6 motoru bize uygun değil kasa Mercedes motor Renault olmaz.Mondeo'ya baktım eğer resimlerdeki gibi ise gerçekten düzenlenmiş içi ve dışı olarak güzel ama Mercedes'in konuşulduğu ortam'da pek şans bulamaz gibi duruyor.S60 beğendiğim araç ancak şu iç tasarım'daki klima'yı düzeltseler iyi olur.Volvo'da kafamızın bir köşesin'de dursun.A4 umarım farklı tasarımla gelir çünkü sıkıldım artık Audi'lerin birbirlerinin aynısı olmasına Audi'de yazıldı.Passat bu isimlerin arasında pek şans bulamaz.İnsignia güzel araç ancak rakam 100 civarı olduğu için daha iyisi alınabilir İnsignia biraz arka plan'da ama yine yazıldı.Sizle aynı durumdayım seneye alınacak zaten 2014'ün bu civarlarında düşünüyoruz.E serisi ve 5 serisi gerçekten çok iyi araçlar.Önerileriniz iyi oldu daha'da yorumlarınız beklerim teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aslan Amca -- 2 Ağustos 2013; 4:20:14 >

• @omcool

@mrtzihni

@metamorfik87

Kusra bakmayın bundan önceki mesaja etiketlemeyi beceremedim bunda düzelttim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtzihni

Audi A4 alınır bence. 140la giderken E-5 üzerinde Çobançeşme'de Q7'ye arkadan girdim. Araba gerçi perte çıktı ama içinden bende sağlam çıktım. Burnum bile kanamadı. Sadece kafamın sol tarafını camın ust tarafına vurduğum için çok az duyu kaybı yaşadım.

Geçmiş olsun emniyet kemeri takıyormuydunuz diyeeceğim öyle bı durumda 140 ıcınden sag çıkmak mümkün degıl gıbı gelıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: burak kenan

quote:

Audi A4 alınır bence. 140la giderken E-5 üzerinde Çobançeşme'de Q7'ye arkadan girdim. Araba gerçi perte çıktı ama içinden bende sağlam çıktım. Burnum bile kanamadı. Sadece kafamın sol tarafını camın ust tarafına vurduğum için çok az duyu kaybı yaşadım.

Geçmiş olsun emniyet kemeri takıyormuydunuz diyeeceğim öyle bı durumda 140 ıcınden sag çıkmak mümkün degıl gıbı gelıyor.

Kusra bakmayın geçmiş olsun demeyi unuttum.

• Hocam benimle ayni durumdasiniz seneye alinacak ise konuyu da biraz erken acmissiniz
    Yilda kac bin km yapiyorsunuz. Ben e180 alacak iken dondum. Yilda 40000 km yol yapiyorum. Yani yakit zaten 5 lira oldu altindan kalkamazdim almadim.
    Yani eger 20000-25000 km civari yapiyorsaniz hic beklemeden e180 veya 520i alin premium bir araca binin fakat yok ben dizel isterim diyorsaniz beklemeye gecin. Audinin tasarim adina asiri bir radikal degisiklige gidecegini zannetmiyorum Fakat her sey olabilir sadece ic tasarimda acilir kapanir mmi ekran olacak. Bence Listeye
    1) Mondeo
    2) Insignia
    3) C serisi
    4) A4
    5) Dusunurseniz Makyajli Passat olabilir. Dsg problemleri giderilecek diyorlar . Suanda sahsen dsg sanzimanli arac almak kumar olur
    6) S60 Aracin ic klima tasarimi hosuma gitmiyor. Gozume batiyor sizinki gibi bence tercihte alt siralarda
    7) Su an alinabilecek en mantikli arac fakat sifirda fiyati cok fazla borusan sagolsun sisiriyor
    Bir siralama yaparsak

1) Yeni mercedes c
    2) F30 bmw ( kisiden kisiye degisir 1 numarada olabilir. )
    3) Audi A4
    4) Ford Mondeo
    5) Insignia= S60

• quote:

Orijinalden alıntı: metamorfik87

Hocam benimle ayni durumdasiniz seneye alinacak ise konuyu da biraz erken acmissiniz
    Yilda kac bin km yapiyorsunuz. Ben e180 alacak iken dondum. Yilda 40000 km yol yapiyorum. Yani yakit zaten 5 lira oldu altindan kalkamazdim almadim.
    Yani eger 20000-25000 km civari yapiyorsaniz hic beklemeden e180 veya 520i alin premium bir araca binin fakat yok ben dizel isterim diyorsaniz beklemeye gecin. Audinin tasarim adina asiri bir radikal degisiklige gidecegini zannetmiyorum Fakat her sey olabilir sadece ic tasarimda acilir kapanir mmi ekran olacak. Bence Listeye
    1) Mondeo
    2) Insignia
    3) C serisi
    4) A4
    5) Dusunurseniz Makyajli Passat olabilir. Dsg problemleri giderilecek diyorlar . Suanda sahsen dsg sanzimanli arac almak kumar olur
    6) S60 Aracin ic klima tasarimi hosuma gitmiyor. Gozume batiyor sizinki gibi bence tercihte alt siralarda
    7) Su an alinabilecek en mantikli arac fakat sifirda fiyati cok fazla borusan sagolsun sisiriyor
    Bir siralama yaparsak

1) Yeni mercedes c
    3) Audi A4
    4) Ford Mondeo
    5) Insignia= S60

Yılda kaç km belli olmuyor ama yılda en az 2 kez uzun yol yapılıyor o garanti bazen daha'da fazlası oluyor.E serisi çok iyi araç 5 serisi'de öyle ama şu yakıt fiyatları işe zora sokuyor.Umarım Audi tasarım konusun'da daha değişik şeyler yapar.

İlk liste pek kafamdaki ile uyuşmuyor.

2nci liste biraz daha mantıklı bana göre.

Mercedes yerinde BMW'Yi silelim sebebi çok seviyorum ama pek aile arabası değil.Geniş değil C kadar + spor araba gibi konforlu ama sert C'ye göre.3 serisi ile otobanda araba avına çıkacaksın kısaca hız arabası.2'ye A4 mantıklı 3'e Mondeo ve S60 yazılabilir.En sona'da İnsignia.Sizle düşüncelerimiz benziyor bakarsınız aynı arabları alırız

• C serisine dizel secenek gelecegi kesin gibi o kadar renault ile bir calistilar gelir heralde. Biraz once mercedes forumunda ingilizcem pek yok ama c serisine 9g tronic gelecegi yaziyordu ya da ben yanlis okudum Ben audi ya da c serisi belki araya mondeo da girebilir ama
    Insallah istediginiz arabayi alirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PentaRai -- 2 Ağustos 2013; 5:11:26 >
  • quote:

Gelde hayran olma sonra bu markaya.
  • quote:

C serisine dizel secenek gelecegi kesin gibi o kadar renault ile bir calistilar gelir heralde. Biraz once mercedes forumunda ingilizcem pek yok ama c serisine 9g tronic gelecegi yaziyordu ya da ben yanlis okudum Ben audi ya da c serisi belki araya mondeo da girebilir ama
    Insallah istediginiz arabayi alirsiniz

İnşallah bahsettiğiniz gibi olur sizde gönlünüzdeki aracı alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aslan Amca

quote:

Hocam benimle ayni durumdasiniz seneye alinacak ise konuyu da biraz erken acmissiniz
    1) Mondeo
    2) Insignia
    3) C serisi
    4) A4
    Bir siralama yaparsak

1) Yeni mercedes c
    3) Audi A4
    4) Ford Mondeo
    5) Insignia= S60

Yılda kaç km belli olmuyor ama yılda en az 2 kez uzun yol yapılıyor o garanti bazen daha'da fazlası oluyor.E serisi çok iyi araç 5 serisi'de öyle ama şu yakıt fiyatları işe zora sokuyor.Umarım Audi tasarım konusun'da daha değişik şeyler yapar.

İlk liste pek kafamdaki ile uyuşmuyor.

2nci liste biraz daha mantıklı bana göre.

Mercedes yerinde BMW'Yi silelim sebebi çok seviyorum ama pek aile arabası değil.Geniş değil C kadar + spor araba gibi konforlu ama sert C'ye göre.3 serisi ile otobanda araba avına çıkacaksın kısaca hız arabası.2'ye A4 mantıklı 3'e Mondeo ve S60 yazılabilir.En sona'da İnsignia.Sizle düşüncelerimiz benziyor bakarsınız aynı arabları alırız

Söylediklerinizin güncel 3 serisi ile alakası yok, bir kere ser değil örneğin passattan çok daha yumuşak ve konforlu, içi c serisinden geniş siz gerçekten incelediniz mi yoksa E90 ile kafalarda oluşan imaja göre mi konuşuyorsunuz.

Çünkü F30 İLE E90 kardeş bile olamazlar bence, o kadar farklılar.

• Makyajlı kasa C'nin iç mekan kalitesi ile CC arasında çok fark var. Bana göre kapı fitillerine bakın daha fazla bakmanıza gerek yok.

320i ed ile kıyaslarsanız tamam da CC ile kıyaslamayın bile.

Ben kullanıyorum çok memnunum. Her türlü sorunuza cevap vererek yardımcı olmaya çalışabilirim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.