Şimdi Ara

mercedes c coupe

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
5.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mercedes c coupe alan veya kullanan varsa yorumlarını merak ettim? led paketli olanlarda arka lambaların sadece sinyal ve sis lambası ledli gibi gördüm.bilgisi olan var mı?

• gidip bayide inceledim .ilk izlenimlerim araba çok kaliteli görünüyor.amg bodykitli olanı çok güzel.dört dörtlük bir araba krom egsozunda amg fren kaliperlerine kadar herşeyi bir tamam.iç mekanı ön tarafı çok güzel .klimanın ayar halkaları sanki düşecekmiş gibi görünüyor(ama diğer mercedes modellerinin de ayni imiş,girip baktım).arka tarafı 2 kişilik ve 1,80 boyunda olanlar için baş mesafesi yetersiz,kafanız tavan değiyor(audi a5e de baktım dıştan büyükmüş gibi.c coupeden sonra cls ,e coupe ,e 4 kapı ve c 4 kapıyı da inceledim .radyo ve klima ayarları hepsinde ayni.kalite algısında da pek fark göremedim(cls tahta iç dekor çıtaları ile biraz daha yaşlı arabası gibi duruyor).harman kardon ses sistemini clsde dinledim ses daha yükseklere bozulmadan çıkıyor ama sonradan yapılan bir anfi+subwooferli gibi söylemiyor.Gerçi belki bunun sesi daha temiz veya nettir ama ilk anda hayal kırıklığına uğradım.Çünkü geçen hafta range rover evoque daki 800 küsur wattlık (+2000 euro)ses sistemini dinlemiştim (süperdi).ondan sonra mercedesteki 450 wattlık sistem sanki (benim için) yetersiz gibi geldi(450 watt 850 wattın yarısı değil.watt logaritmik artar 10watın iki katı 100watttır) .mercedes c coupe ve diğer mercedeslerin camları sanki beyazmış gibi duruyor.arka ve yan arka camlar için koyulaştırılmış (tinted) seçeneği var(+600 euro).Ama broşuürdeki arabanın camları sanki daha yeşil gibi duruyor.Birde arka ledli olanda sadece arka sinyaller ledli.stop lambalarında led yok!(arabadan bir anda soğudum artık en küçük arabalarda bile led varken mercedes niye sadece sinyalleri yapmış anlam veremedim)
    C 180 ile test sürüşüne çıktım.motoru çok zorlamadım ama 156 beygiri hissedemedim.daha sonra gidip c 250 amg olanı da dememek isterim.zaten sürdüğüm amg olmadığı için jantları 18'' değildi.alçaltılmış spor şasısı de yoktu.çemberden dönerken araba arkdan kaymaya başları(hiç hızlı değildim)esp devreye girdi.birde park freni bana çok komik geldi sanki 1970 model gibi.herkes elektrikli ve otomatik park frenine geçmişken mercedes niye bu sistemi kullanıyor anlamadım(yine arabadan biraz soğudum) .
    alırsam c 250 coupe.amg paket,dinamik yol tutuş paketi,xenon paket,harman kardon +6lı cd changer,koyulaştırılmış arka camlar,ayna paketi(çünkü kararan dikiz aynası sadece bu pakette var),iç aydınlatma paketi,parktronik düşündüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: djstardust

gidip bayide inceledim .ilk izlenimlerim araba çok kaliteli görünüyor.amg bodykitli olanı çok güzel.dört dörtlük bir araba krom egsozunda amg fren kaliperlerine kadar herşeyi bir tamam.iç mekanı ön tarafı çok güzel .klimanın ayar halkaları sanki düşecekmiş gibi görünüyor(ama diğer mercedes modellerinin de ayni imiş,girip baktım).arka tarafı 2 kişilik ve 1,80 boyunda olanlar için baş mesafesi yetersiz,kafanız tavan değiyor(audi a5e de baktım dıştan büyükmüş gibi.c coupeden sonra cls ,e coupe ,e 4 kapı ve c 4 kapıyı da inceledim .radyo ve klima ayarları hepsinde ayni.kalite algısında da pek fark göremedim(cls tahta iç dekor çıtaları ile biraz daha yaşlı arabası gibi duruyor).harman kardon ses sistemini clsde dinledim ses daha yükseklere bozulmadan çıkıyor ama sonradan yapılan bir anfi+subwooferli gibi söylemiyor.Gerçi belki bunun sesi daha temiz veya nettir ama ilk anda hayal kırıklığına uğradım.Çünkü geçen hafta range rover evoque daki 800 küsur wattlık (+2000 euro)ses sistemini dinlemiştim (süperdi).ondan sonra mercedesteki 450 wattlık sistem sanki (benim için) yetersiz gibi geldi(450 watt 850 wattın yarısı değil.watt logaritmik artar 10watın iki katı 100watttır) .mercedes c coupe ve diğer mercedeslerin camları sanki beyazmış gibi duruyor.arka ve yan arka camlar için koyulaştırılmış (tinted) seçeneği var(+600 euro).Ama broşuürdeki arabanın camları sanki daha yeşil gibi duruyor.Birde arka ledli olanda sadece arka sinyaller ledli.stop lambalarında led yok!(arabadan bir anda soğudum artık en küçük arabalarda bile led varken mercedes niye sadece sinyalleri yapmış anlam veremedim)
    C 180 ile test sürüşüne çıktım.motoru çok zorlamadım ama 156 beygiri hissedemedim.daha sonra gidip c 250 amg olanı da dememek isterim.zaten sürdüğüm amg olmadığı için jantları 18'' değildi.alçaltılmış spor şasısı de yoktu.çemberden dönerken araba arkdan kaymaya başları(hiç hızlı değildim)esp devreye girdi.birde park freni bana çok komik geldi sanki 1970 model gibi.herkes elektrikli ve otomatik park frenine geçmişken mercedes niye bu sistemi kullanıyor anlamadım(yine arabadan biraz soğudum) .

alırsam c 250 coupe.amg paket,dinamik yol tutuş paketi,xenon paket,harman kardon +6lı cd changer,koyulaştırılmış arka camlar,ayna paketi(çünkü kararan dikiz aynası sadece bu pakette var),iç aydınlatma paketi,parktronik düşündüm.

dostum yorumun için çok teşekkür ederim.

aynen dediğin gibi yeni c coupe çok güzel duruyor

birde iç kısıma carbon fiber opsiyonu var fiyatını bilmiyorum ama şık durur

> > < <

• C coupe çok para ya
    Gidip cls alırım daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: coolcool

C coupe çok para ya
    Gidip cls alırım daha iyi

dostum benmi yanlış biliyorum

c250 BE 75.000 euro

cls ise 150.000 euro dan başlıyor

hani e200 desen ok aynı yaklaşık aynı fiyat (80000) ama dediğini anlayamadım

> > < <
  • Mübalağa yaptım yani demem odur ki, cls c coupenin falan baya baya üzerinde bir araç
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: djstardust

mercedes c coupe alan veya kullanan varsa yorumlarını merak ettim? led paketli olanlarda arka lambaların sadece sinyal ve sis lambası ledli gibi gördüm.bilgisi olan var mı?

c250 coupede sürdüm c63amg coupede sürdüm (ikisinide mercedes benz yıldızlar takımı etkinliginde kullandım)

c250 coupe sanırım daha agır c180 4door a gore cunku 204 beygir olmasına ragmen 156 beygırden cok cok bı farklını goremedım chıplı c180cgi emınım c250 coupeyı gerıde bırakacaktır (cok daha fazla agır bır arac sonucta coupe model bıraz daha farklı olur her zaman or:bmw)

c250 alıyordum ıyıkı almamışım cok dar arkası ve 4kapının eksıklıgını yasayacagımdan emın oldum ve almadım ama guzel arac ne yalan soyleyeyım :)
  • arkadaşlar c oupeyi aldım(c 250 coupe amg paket,akıllı far,akıllı süspansiyon,harman kardon ses sistemi,ayna paketi,iç aydınlatma paketi,koyu arka camlar,park sensör paketi).izlenimlerimi paylaşmak istedim.
    öncelikle test sürüşünden çok farklı geldi.test sürüşü yaparken yeni ve benim olmayan bir arabayı şehir içinde kullanırken pek birşey anlamamıştım.ama şimdi arabayı uzun yolda kullanınca çok beğendim.akıllı süspansiyon şeçeneği olanını aldım, sport düğmesine basınca araba birden geriliyor.yola daha iyi yapışıyor.vitesleri daha üst devirlerde değiştiriyor.
    arabayı sakin kullanırken motor sesi pek duyulmuyor ama benzine biraz basınca sanki uyuyan devi uyandırmışsın gibi homurtular çıkartmaya başlıyor.yolda giderken 100 150 veya 200 km saatte gürültü olarak pek farkı yok.diğer markalarda(2005 opel astra gtc ve 2005 ford focus ghia ,hyundai ix35 e göre) 120yi geçince sesler artıyor.
    arabada harman kardon ses sistemi var .ne yazıkki sesini açtıkça subwooferin sesi açılmıyor.kısık seste derin baslar iyi duyulurken sesi açınca basları çok açmıyor(herhalde subwoofer çatlak sesler vermesin diye)ama ses net .diğer arabalarımda hep anfi + subwoofer taktırıyordum.mercedesin sesi onlar kadar yüksek değil ama sanki daha iyi.çünkü eski astramdaki anfi +subwooferi hyundai ix35e taktım ,ses mercedesten yüksek ama mercedesinki daha net daha temiz.
    mercedes nasıl yapıyor anlamadım ama arabanın içi çok uçuk kaçık görünmüyor ama teknoloji olarak sanki diğer arabalarda çok üstünmüş gibi geliyor bana.yani görüntü klasık, hatta hız göstergesinin karakterleri bile daha klasik ama yinede içindeki ekranda filan çok çeşitli bilgiler veriyor.radyoyun istasyonları gösterme şekline önce alışamıyordum ama şimdi diğer arabalardakiler basit kalıyor.radyonun orta konsoldaki kumandası çok süper birşey.bilgisayar faresi gibi.bluetooth ile telefondaki müzikleri de dinleyebiliyorum.6lı cd changer var(harman kardon tekli cd çalara bağlanamıyordu diye aldım)usbdeki müzikleri ayrıca album resimlerini de gösteriyor
    en beğendiğm şeylerden birisi akıllı ışık sistemi.gece sürüşlerine çok uzaklara kadar aydınlatıyor.öndeki araba ile mesafeni koruyor.karşıdan araba gelmez vede önde başka araba yoksa uzun farları açıyor.şehir içinde yan taraflara yayılmış bir ışık veriyor.arka sis farını açınce belli bir süratin altında isen ön işikları yanlara ve yere doğru yayıyor.birde ışıklar direksionu çevirdiğn yöne doğru devamlı dönüyor.xenon farlı 2005 astra gtc ve 2006 merivam vardı ama onların kısa ışıkarında anca burnunun dibini görebiliyordum.
    araba 204 bg .her yola çıktığımda sakin kullanayım diyorum ama bir müddet sonra dayanamayıp gaza basıyorum.start stop sistemi var.her trafik ışığında durunca araba sönüyor.stopa iki kez pompalarsan hold devreye giriyor ,yanı stop baılı kaıyor sen ayağını kaldırabilirsin.benzine dokunuca araba çalışıyor.
    vites kutusu 7 vitesli.direksiyonda kulakçıklar var ama 7 vites arasında gezmeyi ben pek sevmedim autoda kullanıyorum

• Gerçekten harika bir araç.... Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin. Hayırlı olsun...

Araçtaki opsiyonları ve özel değilse nihai fiyatını yazarmısınız?

teşekkürler...
  • Ben Kktc'de yaşıyorum .Burada vergi sistemi Türkiyeden farklı olduğu için mercedes c180 coupe 35000 eurodan başlıyor.benim aldığım 50000 euroydu.Türkiyeden ucuz ama küçük sınıf arabalar da Türkiyeden daha pahalı!
    Opsiyonlar:amg paket(farklı ön arka tampon yan marşpiye kaplaması,altı düzleştirilmiş direksiyon,metal pedaller,metal kapı eşiği kaplamaları ,amg logolu paspaslar,siyah tavan kaplaması,alçaltılmış spor süspansiyon) ,xenon paket(otomatik uzun far,ledli gündüz farları,ledli arka ışık gurubu).ayna paketi(elektrikli kapanan aynalar, kararan iç ve sürücü taraf aynası),koyulaştırılmış arka yan ve arka camlar,6lı cd changer ve harman kardon ses sistemi,ayarlanabilir spor süspansiyon sistemi(dynamic handling package),park sensörü paketi,iç aydınlatma paketi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djstardust -- 21 Mart 2012; 19:11:26 >
  • c coupede yenilikler var! amg plus pakette kırmızı emniyet kemerleri, kırmızı dikişli koltukar, bagajda spoiler, siyah aynalar,farklı jant var.birde yabancı forumlara ön ızgaranın çubuklarının içi gri değil siyah olmuş diye okudum ama ben resimlerden bunu anlayamadım.

mercedes c coupe

mercedes c coupe

mercedes c coupe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djstardust -- 21 Temmuz 2012; 19:39:09 >

• Siyah aynalar,daha sert suspansiyon,daha hizli tepki veren gaz pedali ve izgaranin ic kismindaki siyahliklar sadece c 250 sport coupede var... c180 coupelerde yok...ama sport plus paketindeki standart ozellikler guzel olmus ( jantlar,spor koltuklar,kirmizi dikisler,spoiler v.s.) c180 coupe alirsam sport plus paketi alirim herhalde...

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.