Şimdi Ara

Mercedes-Benz C ve E Kasa Hakkında?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

50.000 TL bütçe ile (1-2 Bin oynayabilir) Mercedes C ve ya E kasa almak istiyoruz.
    Şimdi sorun şu dur ki o kadar modeli var ki hangisi alınmalıdır onu çözemedim hala.
    Aile aracı olacaktır. Babam E kasa istiyor bende fiyata uygun olsun diye C kasa da bakıyorum tabi ki gönül E kasadan yana

İnternet sitesinden ilanlara baktığımda "avantgarde" ve "kompressor avantgarde" olarak iki model görüyorum C kasada. Ne farkı bunların? C180 çok klasik geliyor o yüzden C200 - 220 düşünüyorum, ama kullananlar vardır önerilerini almak isterim.

Yine internetten baktığımda E kasa da aynı durumlar mevcut hangi model ve sınıf alınmalıdır?

SİZDEN İSTEDİĞİM, MERCEDES ALAN-KULLANAN ARKADAŞLAR FİKİR ALMAK İSTİYORUM BU MODELDE ŞU SINIF ALINIR BİR AİLE İÇİN GİBİSİNDEN

• C180 ile C200 arasında sadece motor gücü farkı var. Görünüş farklılıkları donanım paketinden kaynaklanıyor. Avantgarde, elegance ve classic olmak üzere 3 farklı donanım seçeneği var. Avantgarde spor donanımlı, elegance konfor donanımlı classic de adı üstünde klasik. Bizde 2004 c200 komp. Avantgarde modeli mevcut fabrika çıkışlı mavi cam filmi, 16' avantgarde jantı, siyah deri spor koltuk ve spor süspansiyon mevcut diğerlerinden farklı olarak. C180 143bg, c200 163bg, c230 da 192 beygirdir. 2004 yılına kadar 2000cc motor(kırmızı motor) kullanılmıştır; 2004'ten itibaren 1800cc yeni nesil motor kullanılmışır. Kompressor olarak tabir edilen supercharger motorun aşırı beslemesidir( beygir ve torkun ana kaynağı). Kasa kodu w203'tür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 36Boys -- 13 Mayıs 2016; 11:54:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 36Boys

C180 ile C200 arasında sadece motor gücü farkı var. Görünüş farklılıkları donanım paketinden kaynaklanıyor. Avantgarde, elegance ve classic olmak üzere 3 farklı donanım seçeneği var. Avantgarde spor donanımlı, elegance konfor donanımlı classic de adı üstünde klasik. Bizde 2004 c200 komp. Avantgarde modeli mevcut fabrika çıkışlı mavi cam filmi, 16' avantgarde jantı, siyah deri spor koltuk ve spor süspansiyon mevcut diğerlerinden farklı olarak. C180 143bg, c200 163bg, c230 da 192 beygirdir. 2004 yılına kadar 2000cc motor(kırmızı motor) kullanılmıştır; 2004'ten itibaren 1800cc yeni nesil motor kullanılmışır. Kompressor olarak tabir edilen supercharger motorun aşırı beslemesidir( beygir ve torkun ana kaynağı). Kasa kodu w203'tür.

Yorumunuz için teşekkür ederim.
    Motor gücünü hissetmek istiyoruz o yüzden avantgarde tercih edeceğiz biz ozaman. Sizin aracınız şuan ki değeri nedir acaba?
    Sizce E kasa mı C kasa mı peki?

• Bizimki C kasa 163bg olandan, performansından gayet memnunuz. Biz 57bin TLye aldık ekstra olarak multimedya-navigasyon ve geri görüş kamerası taktırdık, şuanki piyasada 63'e rahat gider. Geçen sene nisan ayında aldık gümüş gri rengi, 149bin kmde yaşlı bir amcadan aldık arabaya çok iyi bakmış 2013 yılında 3000TL değerinde lpg taktırmış ki kompressorlü motorların lpg ile uyumu gayet iyidir yakıt olarak da hiç üzmüyor bizi düzgün bakıldığında ömürlük araba diyebilirim. Ama temiz bulabilirseniz ilk önceliğiniz C230 komp. olsun 192 beygirlik olanı performansı iliklerinize kadar hissedersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 36Boys -- 13 Mayıs 2016; 12:26:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bizimki C kasa 163bg olandan, performansından gayet memnunuz. Biz 57bin TLye aldık ekstra olarak multimedya-navigasyon ve geri görüş kamerası taktırdık, şuanki piyasada 63'e rahat gider. Geçen sene nisan ayında aldık gümüş gri rengi, 149bin kmde yaşlı bir amcadan aldık arabaya çok iyi bakmış 2013 yılında 3000TL değerinde lpg taktırmış ki kompressorlü motorların lpg ile uyumu gayet iyidir yakıt olarak da hiç üzmüyor bizi düzgün bakıldığında ömürlük araba diyebilirim. Ama temiz bulabilirseniz ilk önceliğiniz C230 komp. olsun 192 beygirlik olanı performansı iliklerinize kadar hissedersiniz.

C230 aklımda teşekkür ederim. Sizin aracın km si düşükmüş fiyat birazda ondan yüksek değil mi? Bakımlarını özel serviste mi yaptırıyorsunuz yoksa yetkili serviste mi? Çünkü LPG var dediniz ondan sordum.

Birde dizeli sıkıntı yaratır mı 2000-2004 model arası araçlarında km yapıyorlar çünkü. LPG hiç kullanmadık benzinli kullandık hep vw grubunda. Dizel mi mantıklıdır sizce? Gerçi benzinli de dediğiniz gibi performansı hissederiz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatal05

quote:

Bizimki C kasa 163bg olandan, performansından gayet memnunuz. Biz 57bin TLye aldık ekstra olarak multimedya-navigasyon ve geri görüş kamerası taktırdık, şuanki piyasada 63'e rahat gider. Geçen sene nisan ayında aldık gümüş gri rengi, 149bin kmde yaşlı bir amcadan aldık arabaya çok iyi bakmış 2013 yılında 3000TL değerinde lpg taktırmış ki kompressorlü motorların lpg ile uyumu gayet iyidir yakıt olarak da hiç üzmüyor bizi düzgün bakıldığında ömürlük araba diyebilirim. Ama temiz bulabilirseniz ilk önceliğiniz C230 komp. olsun 192 beygirlik olanı performansı iliklerinize kadar hissedersiniz.

C230 aklımda teşekkür ederim. Sizin aracın km si düşükmüş fiyat birazda ondan yüksek değil mi? Bakımlarını özel serviste mi yaptırıyorsunuz yoksa yetkili serviste mi? Çünkü LPG var dediniz ondan sordum.

Birde dizeli sıkıntı yaratır mı 2000-2004 model arası araçlarında km yapıyorlar çünkü. LPG hiç kullanmadık benzinli kullandık hep vw grubunda. Dizel mi mantıklıdır sizce? Gerçi benzinli de dediğiniz gibi performansı hissederiz :D

Evet km fiyatı büyük ölçüde etkiliyor. Bakımları özel serviste yaptırıyoruz, yağ olarak petronas tercih ediyoruz. Bu modelin dizel versyonunu düşük km ve yıpranmamışını bulmak çok zor. Dizeli genelde yakıt ekonomisi için tercih ediliyor ama benzinliler lpg uyumlu olunca dizele de gerek kalmıyor. Hem dizelin performansı kompressorlu motora nazaran daha kötü.

• Yalnız bütçe şimdi dikkatimi çekti max 52bin demişsiniz c230 komp. bulmanız zor o paraya E200 komp. 187 beygir olanları var 1997-2000 model olanlar(kedi gözü diye tabir edilir) onlardan tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 36Boys -- 13 Mayıs 2016; 14:55:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • C230 almayı öylesine dedim zaten durum el vermez o kadarına, bütçenin elverdiğince bakacağız inşallah, bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.
  • Yaklaşık 2 ay önce c230k aldım 2005 model 152bin km de.59bin tl ye maloldu.Araba 192 bg ve fişek gibi.Ama daha önceleri kullandığım araçlar hep d sınıfı olduğu için bu küçük geldi.Şehir içinde filan çok pratik yakıt tüketimi E kasaya göre çok iyi, lakin içimde uhte olarak kaldı w210 makyajlı kasa komp.Şimdi satıp biraz zorlayıp w211 almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.