Şimdi Ara

Mercedes B Class (Yeni Kasa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
2
Favori
6.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tanıtım sitesi için tıkla!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sobriquet -- 26 Ağustos 2011; 15:59:58 >

• yandan gorunusu Hyundailere benzemis, gerisi hos.
  • Eger konforlu ve guvenli bi arac olup da fiyati mantikli olursa tam aradigim aile araci olur gibi geliyor bana... Benim hosuma gitti...
  • Bence 95-100 Bin tl civarına çıkar bu.Bizde 1 Serisi var bmw'nin bundan baya iyi.Ama tabi büyük araba.
  • 35.000€civarında olur bu aracın fiyatı
  • fiyatı kesinlike ucuz olmayacak. bir öncekinin fiyatına bak ve üstüne 5bin 10bin euro koy. örnek: yeni c serisi.
  • b150 kullanıyorum 2008 de 55 000 tl ye almıştık.yeni kasanın fiyatı 70 den aşağı olmayacak kesinlikle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skoda Superb vs Mercedes C-Class
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye'ye ne zaman geleceği konusunda bilgisi olan var mı?
  • Araçla ilgili gelişme var mı arkadaşlar?
  • Bu ayın içinde TR'de satışı başlanacak. İlk önce manuel vites, 2012 şubatta ise otm. vitesli versiyonlar gelecek. Benzinli 1.6 hacimli 2 motor ( 122 hp / 200 nm, 156 hp/250 nm), performans (0-100 ) ve tüketim ortalamaları sırasıyla 10.4 sn- 5.9 lt ve 8.6 sn- 5.9 lt. Benzinli motorlar maximum torkunu 1250 devirden itibaren vermeye başlıyor.. Dizel motorlar 109 hp/ 250 nm ve 136 /300 nm, ortalama tüketimleri 4.4 lt/100 km, performansları 10.9 sn ve 9.5 sn.. Mercedes'in kendisinin geliştirdiği 7G-DCT isimli çift kavramalı otm. şanzıman vites geçişleri ve performansıyla beğeni toplamış. Donanımda strandart olarak sunulan yenilikler start-stop sistemi ( çalışma hızı çok iyi bulunmuş) ve çarpışma önleme yardımcısı (adaptif fren desteği +radar bazlı çarpışma uyarı sistemi)..İç mekan kalite olarak C serisi ayarındaymış. Kaynak: auto&motor sport kasım sayısı..

• Söylendiği gibi maunel vitesle başlamişlar satişa, artik kim manuel kullaniyorki bu zamanda !!! Ayrıca web sitesi çok eksik, koca mercede yakişmiyor broşüründe her özellik opsiyonel denmiş ama fiyat nasıl yansiyor, satış paketleri hangisi belli değil.. Bir evelki modelin web sitesi daha donanımlı iken yeni modelin lansmanında bu şekilde web tasarımın olmasi mercedese yakışmıyor..
  • B180 35000 b200 39000€, dizelinin fiyatı uçuk bisey olur herhalde. Bu fiyat spor paket fiyatı.
  • Passat 1.6 dizel dsg ya da merso b200 , bu ikisi arasındayim.
    Test sürüsü yapabilirsem karar vereceğim.
  • Yüksekten sürüşün keyfını istiyorsanız, jeep gibi iri ve kaba olmayan ama yari jeep olsun diyorsanız, kalite ve sadece ablemı yeter diyorsaniz Mercedes B derim..

Not: Passat kalite ve donanım hakkında bilgiye sahip değilim..
  • Arabaya bir daha baktım. Yolcu yasam alanına diyecek bir şey yok. Gercekten geniş ve sık. Ama bagaj daha iyi olabilirdi. Tam düz zemin elde edilemiyor koltuklar yatinca. Passat variant ve Volvo v60 a baktım. İkiside güzel araba ve 1.6 dizel otomatik seçeneği var. Sürüste sessizlikte sorun yok, ama Volvo küçük bir araba. Arka koltuklar ve bagaj küçük. Passat cok mantıkl; Yakıtı az, ici yayla gibi ama duygularıma kesinlikle hitap etmiyor. Mersonun dizelini siparişle kaça getireceklerini sordum cevap bekliyorum.
  • Fiyat teklifini burada paylaşirsanız bizde bilgi sahibi oluruz.. Yanliz şu an ki modelleri manuel (web sitesinde mi manuel yoksa bayide otımatikler varmı anlamadim..!) bence otomatiğini isteyin derim.. Fiyati inşallah uçuk olmaz.. Ayrıca donanımda önemli hangi donanımla gelecek bilmelisiniz..

Bence almanya web sitesine girip istediğiniz model ve donanımı orada görebilirsiniz.. Neredeyse arabayı siz seçip topluyorsunuz, fiyatıda çıkıyor.. tabiki almanya şartlarında..

Çıkan fiyata c serisi alınır mı bilemem, arabadan ne istediğiniz önemli ben her zaman yere yakın değil yüksek arabalardan haz duyduğumdan favorim b serisi olmuştur..

Herkes bu fiyata c serisi alınacağini söylemesine karşin, beni ilgilendirmemiştir..
  • Otomatik vitesten bahsediyorum. Su an bayidekiler demo amaçlı boş araçlar. Ben otomatikkeri bekliyorum. Sıkıntı dizelin 1.8 motor olmasında. 48-50 bin € leri bulacak muhtemelen. Biraz daha uygun bi fiyat derlerse dizeli tercih ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ycg61

Otomatik vitesten bahsediyorum. Su an bayidekiler demo amaçlı boş araçlar. Ben otomatikkeri bekliyorum. Sıkıntı dizelin 1.8 motor olmasında. 48-50 bin € leri bulacak muhtemelen. Biraz daha uygun bi fiyat derlerse dizeli tercih ederim

vergisi de cok olcak onların ancak 1.600-1800 sınırında olduğu için azda olsa yırtıyor aslında

ama benzinli de alınabilir çok güzel bence 1.6turbo ekonomi anlamında da harika,tabi dizel uygun fiyata gelirse kesinlikle alıncak araç.ancak C serisi fiyatına gelirse alınmaz diyorum..

B serisinin ayrı bir havası var özellikle yeni kasası gerçekten harika olmuş.

kesinlikle otm şanzıman alınmalı eskisi gibi cvt de değil artık 7g dct çift kavramalı çok hızlı bir şanzımanı var..ekonomi anlamında çok olmasada hızlanma anlamında manualdan çok daha iyi bir inceleme bekleriz alırsanız eğer

• Dizel İcin cevap alamadım ama kararımı verdim. B180 beyaz otomatik+ sunroof. Fazla uzatmaya gerek yok, sipariş falan filan. Hayırlısı bakalım..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.