Şimdi Ara

Mercedes A 45 AMG SATISA CIKTI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
2.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bu arada 200.000 asagı a45 olmayacakmıs hepsı amg 1 edıtıon olarak gelıcekmıs
  • gerçek spor araba isteyenler için muhteşem bir araç ve fiyat türkiyeye göre bu fiyatta daha performanslısı var mı bilmiyorum
  • fiyat epey yüksek kaçmış..
  • Gerçek bir AMG' ye 100-120 bin liraya sahip olmayı beklemiyoruzdur herhalde. Fiyat epey yüksekten kasıt nedir bir anlasam. Türk milleti olarak butik araç kavramını hiçbir zaman kavrayamayacağız.

150 bine falan inerlerse pazarlıkla. Beklediğimden daha fazla İstanbul yollarında göreceğimizi düşünüyorum.
  • O paraya Evo alırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

O paraya Evo alırız.

0-100 6.3 sn 295ps miydi bu araç? Nasıl kıyaslayabildiniz a45 ile?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yuh yahu bayağı iyiymiş değerler ve fiyatta uçuk değil bence.Yakın zamanda çıkar yollara.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu arabada renault parmağı olmasaydı 10 numara olurdu
  • A65 versiyonu gelecek, bence alınmaz ... (kaynak sağlam alıntılarla ekledim ) bu arada sener üstad girmiyor artık foruma galiba .

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

A65 AMG varken bu satmaz.

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Bu aracı A65 olarak çıkartıp bütün rakipleri piyasadan silmek varken A45 olarak çıkarmak bence gereksiz. BWM 1M'i ezmek varken, boşuna A45 çıkarmak mantıksız.
    6 litre 612PS V12 koyacaksın bu araca, Aventador, Huayra vb gibi araçları tokat manyağı yapsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 10 Nisan 2013; 9:04:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

Gerçek bir AMG' ye 100-120 bin liraya sahip olmayı beklemiyoruzdur herhalde. Fiyat epey yüksekten kasıt nedir bir anlasam. Türk milleti olarak butik araç kavramını hiçbir zaman kavrayamayacağız.

150 bine falan inerlerse pazarlıkla. Beklediğimden daha fazla İstanbul yollarında göreceğimizi düşünüyorum.

M gbmh,AMG gibi firmalar özel araç üretirler,fiyatlarının astronomik olması normal.
    Zaten vergi olayı da var işin ucunda,AMG için bu performans için fiyat çok değil.
    Eleştirilmesi gereken şey standart A serisinin 1.6 motorla gelen kazık fiyatları.
  • Almanya için bile 49000 Euro aşırı pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

O paraya Evo alırız.

0-100 6.3 sn 295ps miydi bu araç? Nasıl kıyaslayabildiniz a45 ile?

Evo 0-100 5 civariydi.Manuel sanzimanla.

Guc 400 civari.Ben kesinlikle Evo alirdim ne yalan soylim.

Ben fiyat olarak karsilastirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomassee -- 10 Nisan 2013; 10:14:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bende Evo derim. Sevmedim sevemeim a kasayi.

E zaten ezelden evo hastaligi var.

• Porsche 911'den BMW M3'den daha hızlı bir spor arabaya ülkemizde neredeyse adım başı görebileceğiniz BMW 3.20d fiyatına sahip oluyorsunuz.

0-100 km hızlanması 4.6 sn olan, 4 çeker, 360 hp araç, 3-4 bin TL de MTV avantajı ile iyi tercih.
  • evo nedir yahu adam mercedes amg diyor bmw m3 diyor çıkmış birisi evo diye bi capon oyuncağından bahsediyor bu arabaların yanında evo mevo demeyin adama gülerler

• quote:

Orijinalden alıntı: A380

evo nedir yahu adam mercedes amg diyor bmw m3 diyor çıkmış birisi evo diye bi capon oyuncağından bahsediyor bu arabaların yanında evo mevo demeyin adama gülerler

Valla arabadan anlayan biri senin bu yorumuna güler açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

evo nedir yahu adam mercedes amg diyor bmw m3 diyor çıkmış birisi evo diye bi capon oyuncağından bahsediyor bu arabaların yanında evo mevo demeyin adama gülerler

Valla arabadan anlayan biri senin bu yorumuna güler açıkçası

bi yanda m3 ve amg öte yanda evo diyosun sen öyle mi yani
  • quote:

Şaka mı yapıyorsun?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.