Şimdi Ara

### mercedes 200 (1976 model ) hakkında..###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kapalı bir garajda uzun zamandır duran 1976 model bir 200 sersisinden araç buldum arac 130.000 km de.
    • Sis Lambası
    • Radyo / Kaset
    • Hidrolik Direksiyon
    • Merkezi kilit
    • Düz Vites

gibi donanımları var. aracın boyası çok iyi durumda kapı altlarında hafif çürümeler oılmuş ama halledilebilri sorunlar.Bu aracın motoru uzun süre çalışmamış bir sorun teşkil edermi ?

bir ikincisi aracı yürütür hale getirdik diyelim parçası bulunabilir mi? [ankara]

### mercedes 200 (1976 model ) hakkında..###

www.piratesklan.com
    FOREVER LPG (km de 110Krş yakan başka yakıt türü var mı ?)Paranızı sokağa atmayın LPG kullanın

• 2076 a kadar çalışır o bir mercedes
    Apple Iphone 6 Silver 64 GB
  • seçim esnasında fiyat önemli bir unsur.aynı model lpg'si işlenik bir 230.4'ü sahibi izmir'de 2500 ytl'ye satamadı.araç belki çok temiz değildi ama o fiyata dahi haftalarca satılmadı.parça problemi yaşamayacağın ama satarken çok zorlanacağın bir araç.seçim senin
    ida
    lumix g3
    lumix 14-42
    konica hexanon 50 mm f:1.7
    vivitar 35 mm f:2.8
  • Aynı aracın 1972 modeli bende var. Aldığımda 5 yıla yakındır kapalı garajda duruyordu. Sahibi vefat ettikten sonra karısı hatıra diye ne satmış ne de çocuklarına kullandırmış. Bir şekilde kısmet oldu ve aldım.

* Sis lambasız
    * Hidrolik direksoyunsuz
    * Merkezi kilitsiz

Döşemeleri, teybi, jant kapakları, krikosu, arka stopları v.s. v.s. herşeyiyle orijinal. Ancak doğal olarak komple boyatmak gerekti. Emin bir ustaya başında durarak, sökülen her vidayı dahi mazotla yıkayarak zımparası, bantlanması v.s. gibi her ayrıntısı ile birebir ilgilendim. Yaklaşık 5 yıldır da yağ, su haricinde tek bir masrafım olmadı. Bu arada aracın hiç darbesi yok. Her ne kadar istemesem de bir dönem çok ciddi sıkıntıda olduğumdan maalesef lpg taktırdım. Ancak lpg' bugüne kadar tek bir sorun yaşamadım. Kısaca bu araç beni bu güne kadar hiç ama hiç üzmedi. Tabii bende karşılığını verdim. Ona harcadığım tek bir kuruşa bile acımadım. Şu anda da gayet mutlu mesut yaşıyoruz.

Yalnızzz,

Bu aracı hakkıyla kullanabilecekseniz alın. Yeri geldiğinde inanılmaz bir performans aracı olabilir. Sizi bakımlarını aksatmadığınız sürece kolay kolay yolda bırakmaz. Yaşına sakın aldanmayın. Eğer ciddi çürükleri yoksa sorun etmeyin. Kaportaları ciddi anlamda sağlam. Lpg takılırken ön çamurluğu delmeleri gerekti depodan gelen boruyu geçirmek için. Usta matkapla delmeye uğraşırken (ki delmekten başka çaresi yoktu) "birader" dedi, "artık böyle arabalar yapmıyorlar". Haklısın dedim, yapmıyorlar...

Uzun yolda ibreye bakmazsanız sorun yok. Ama gaza biraz yüklendiğinizde o benzersiz 4 silindir Mercedes motorunun tatlı uğultusu eşliğinde 160-170km hızlara kolayca çıkabilirsiniz. Mecbur kalırsanız 180km sabit hızda dilediğiniz kadar gidebilirsiniz. Yol istediğiniz araçlar mutlaka arkanızdaki Mercedes yıldızına bakıp "Yaşı kaç olursa olsun, Mercedes..." diyecekler.

1300kg'lık bu aracın şehir içinde ne kadar atik olabileceğini ancak kullanan ya da ısrarlı bir şekilde kafa tutanlar bilir. Mercedes yıldızlı anahtarlığınızda sallanan yaklaşık orta parmağınız uzunluğundaki o anahtar size güven verir.

Kısaca bulabildiğiniz kadar temizi alın. Aldıktan sonra mutlaka dört dörtlük bir bakım yaptırın. Ve sonra bakımlarına dikkat ederek doyasıya binin.

Yedek parça konusunda kesinlikle sıkıntı çekmezsiniz. Adana'da istediğiniz her parçasını bulabiliyorsunuz. "Şu parçası Almanya'da bile bulunmaz" dedikleri parçaları Gaziantep'ten kolayca ve ucuza bulabilirsiniz. Kısaca yedek parça konusunda sıkıntı çıkarmaz.

Son birşey,

Bu araçların son derece yıpranmış, dökülmüş, neredeyse hurdaya çıkacak durumda olanları boyanıp cilalanıp klasik araba diye kakalanmaya çalışılıyor. Aman dikkat edin, keyifli bir araba almak isterken bela almayın. Bulunduğunuz ilde tanınmış bir Mercedes ustası varsa mutlaka ona gösterin.

Şimdiden hayırlı olsun.
    Bu ülkede yaşayan halkın çoğunun, toplumsal yaşam umurunda değil, analitik düşünme, olayları idrak etme yetenekleri zayıf. Birçoğu mikrodünyalarını kurmuş ve çevresinde gördüğü büyük rantların, birgün kendisi için de gerçekleşebileceğini düşünüp bozuk düzenin gönüllü bir üyesi oluyor.

Halbuki sürekli kaybettiğinin, hayat kalitesinin giderek düştüğünün farkında değil!!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.