Şimdi Ara

Mercedes 190 & Golf 3 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sadece fikir edinmek için soruyorum.
    Sizce 87-88 model dizel 200 - 250 bini devirmiş bir Mercedes 190 nın alınmasımı daha makul olur yoksa 95- 96 model 100 bin km civarı benzinli bir Golf 3 ün alınmasımı. Bunu bir öğrenci olarak ben bineceğim. aracın alınma süresine bi 3-4 ay daha var sadece fikir sahibi olmak için soruyorum şimdilik.
    Öğrenci adamsın yani gençsin o yüzden Golf daha iyi felan diye bi kanıya kapılmayın çünkü ağır spor farketmeksizin iki aracda bana gidcek cinsten

• hocam öğrenci adamsız mercedes o kmde masraflı olabilir sorunları can sıkar ben golf al derim hatta biraz sıkabilirsen golf4 çok ii gider

sana golf gider öğrenci adamsın vs. diyen arkadaşlar, belirttiğim gibi ben 2 aracıda beğeniyorum ve ikiside bana gidecek türden. benim takıldığım nokta mercedes i alsam bana çok masraf açarmı ? yoksa golfe yönelicem
  • eğer o fiyata alınabiliyosa bi golf bi mercede al masrafıda bi kadeh eksik içki içersin yada bi yemek az yersin ne fark ederki, hatta ben orda olsam 5-6 tane araba alırdım, ordan bakınca dalga geçio olarak gözükebilirim ama aslında ne yazıkki çok ciddiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord of chaos -- 22 Ağustos 2006; 10:53:08 >
    Daha Fazla Göster
  • Haklısında sonuçta öğrenci adam ne edecek 2 arabayı ve ayrıyeten henüz gitmedim önümüzdeki ayın sonunda ordayım. o yüzden araştırmalara başladım şimdiden. fiyatlar dediğim gibi. gerçi şimdi içinizden " ulen arıza yaparsa at yenisini al , buda sorumu " dediğinizi duyar gibiyim ama ne olursa olsun sonuçta en idealini almak doğrusu . sonuçta para veriyosun yorumlar için teşekkür bu arada her ne kadar yanıt alamasamda

• o zaman ben senin yerinde olsam bunlar 600-1000 euroyo alınıyosa hiçbirini almam 2500 euro falan biriktirir çok daha yeni bi model alırım ya bunları yazarken gülüyorum bi yandan adama 3 milyar daha koy yeni bişey al diyorum yok illa bunlardan birini alıcam diosan orda soru birkaç kola ayrılır, eğer arabadan inmiycem diyosan mercedes başına çok iş açar golf ü tercih etmelisin bence, yok hafta sonları binicem 1-3 bin km yaparım senede en fazla diosan mercedes düşünülebilir, her şeye rağman golf te kafan daha rahat olucaktır diye düşünüyorum.

ama asıl ve en önemli teklifim fiatlar böyleyse 2001 golf heralde 2000 euro ya alınır git onu al kafanda rahat olsun, bu ülkelerde işcilik çok pahalı diye biliyorum bizim tr de git sanyiye halletsinlerde orda öle değil araba alıcam diye dert alma umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • Zamanında W124 mercedes ve Golf mk4 kullandım, ben nedense 190 lara pek sıcak bakamadım, içi mercedes konforunu yaşatacak kadar geniş değil, oradaki fiyatları bilemiyorum ama gücün yetiyorsa 190 yerine W124 bakarsan mercedes kullandığını daha iyi anlarsın. Almayı düşündüğün mercedes 20 yıllık bir mercedes, mercedes her zaman mercedestir ama mercedese bineceğim diye 20 yaşında ve üretildiği tarihteki en küçük sınıf olan modelini almam ben olsam, onun yerine baktığın yarısı yaştaki golfü tercih ederdim. Mekanik bakımları konusunda çok büyük masrafların olmaz ama 20 yaşındaki bir arabanın elektronik aksamları artık 20 yılda mutlaka arızalar çıkaracaktır, ki o zaman onların tamiri pahalıya patlayabilir. düşündüğün dizel motor hangisi 190'larda farklı dizel seçenekleri var?

@nda
    benim düşündüğüm 2.5 olanı birde 72 beygirlik var sanırım ama ben 2.5 i düşünüyorum mercedeste. golfte de 1.6 veya 1.8 . ama ben bu araçla 2 kere türkiyeye gelicem ( zaten 1 sene kullanırım sonra değiştiririz muhtemelen ). yani daha netleştirecek olursak alacağım araçla toplam 20.000 km yapıcam. sonra satabilirsek satarız satamazsak hurdalığa artık .

tavsiye ve yorumlar için tekrar teşekkürler sanırım golf daha iyi olacak gibi duruyor

• golf al ayrıca orda arabalar ne ucuzmuş ferrari ne kadar 100000euromu

We fought him hard we fought him well
    Out on the plains we gave him hell
    But many came too much for Cree
    Oh will we ever be set free?
  • orda benzin sorunu da olmaz golf al sen en iyisi

Orjinalden alıntı: istako

lord haklısın bişeyi eksik söyledim bu araçların fiyatları 600-1000 euro arasında değişiyor. ben avusturyadan alacağım aracı. yani bütçe 800 euro civarı bişey.

sana golf gider öğrenci adamsın vs. diyen arkadaşlar, belirttiğim gibi ben 2 aracıda beğeniyorum ve ikiside bana gidecek türden. benim takıldığım nokta mercedes i alsam bana çok masraf açarmı ? yoksa golfe yönelicem

öğrenci adamsın derken mercedes çok masraf çıkarabilir demek istedim golf daha temiz iş olur

• ben de mercedes 190 var süper memnunum.İzmitliyim hergün okula sakarya ya gidip geliorum hiç de sorunum yok km de 120 bin yakıo temiz de arabam hem de merso güvencesi aa ne istiyim ki...

190 e cok guzel araba , tipi hic eskimiyor benim gozumde.Golf 3 ten daha iidir yani.
  • bence 190 on numara araç nede olsa mercedes konforu isterse 1950 model olsun zaten öğrenciyim diyosun bu yüzden genişliği falan sorun olmaz herhalde al 190 bak konforuna hiç pişman olmazsın bizim eniştede var ordan biliyorum araç hiç ölmüo süper

• adama bak 600 euro ya merso ve golf den bahsedio
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.