Şimdi Ara

Meral Akşener'in Ahmet Şık tweet'i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://twitter.com/meral_aksener/status/972379037732626433

Görünce hayal kırıklığına uğradım. Nasıl böyle bir hata yapar? Tam tersi bu adamın salınmasına yüklenmesi gerekirken...Çok çok yanlış. Danışmanları bu adamın nasıl tweetler attığını söylememiş mi? Yazıklar olsun.
    https://pbs.twimg.com/media/C08Z4S0XEAAIEMU.jpg
    https://iatkv.tmgrup.com.tr/5fcbe8/0/0/0/0/525/378?u=https://itkv.tmgrup.com.tr/2017/10/31/ahmet-sika-katil-devlet-davasi-1509435818099.jpeg

Ümit özdağ şu "Türk Sorunu" tweetine ne diyor acaba?
    https://pbs.twimg.com/media/DX6Z1jfWsAAVAHj.jpg:large

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bıyıklı genç forvet -- 11 Mart 2018; 13:12:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ama habur sn apo.... zahmet etmeyin yazdım işte. Farklı bir cevap varsa buyrun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce de yazdım. İyi partinin önce ne olduğuna karar vermesi lazım. Şimdi Ümit Özdağ Yusuf Halaçoğlu bu tweet'i nasıl değerlendirsin.

• hayal kırıklığı bu davranış harbiden tamda umut vaad eden bir parti gelmişken pkk sempatizanı bir adam için bunlar yazılırmı ?

• The SATANİST kullanıcısına yanıt
    Hocam valla ben de anlamadım bir yanlışlık olmuştur yani Ümit Özdağ Koray Aydın var emekli askerler var bu partinin içinde yani bir bildikleri umarım vardır.

• Apo ya övgüler dizen bütün AKPli gazeteciler villalarda oturuyor.

• Danismanlarindan biri yazmistir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: youknowho

Hocam valla ben de anlamadım bir yanlışlık olmuştur yani Ümit Özdağ Koray Aydın var emekli askerler var bu partinin içinde yani bir bildikleri umarım vardır.

umarım danışmanlarından birisi yazmıştır meral akşener çıktığı günden beri açıklamalarını takip ediyorum o yazmışsa yaptığı açıklamalara çok zıt

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de öyle düşünüyorum ve öyle olduğunu umuyorum. Bir açıklamasını muhakkak yapar.

• Bu meral'in durumu Kemalden beter.

• Hesabı hacklenmiştir Meral abla böyle bir şey yazmaz.

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum bir terslik var bu işte.

• Forum şaşkın forum hayretler içerisinde. Hadi bu ssefer danışman atmış olsun. Bakalım gelecek sefer ne diyeceksiniz. Bu arada iyi partinin müstakbel seçmenine bir açıklama yapılır herhalde. Danışman mı attı kendi mi attı acaba?

• Bu parti ne olduğuna karar verememiş daha.. Bu nedir?

• Salınmasına karşı çıksa türk yargısına karşı geliyor diyecektiniz ne demesini bekliyordunuz? Adam demek ki suçsuz bulunmuş salınmış, siz de gelenek gerçi beraat eden birine suçlu muamelesi çekmek

• Özgürlük özgürlük diye ortalığı ayağa kaldırıyordunuz. Bakın kimler özgür kalmış.

• mahkeme serbest bırakınca halen suçlumu oluyor.

• Oğlum siz ruh hastası mısınız?

• Danışman manışman böyle bir hata yapılmamalıydı, bir de yıllarca ülkücülere yaptıklarıyla tanıdığımız biriydi, her platformda savunduk kendisini, oy almak uğruna kendini bu kadar düşürmemeliydi. Yazıklar olsun...

Adam gibi bir açıklama yapılmazsa ki yapılacağını sanmıyorum iyi parti ve genel başkanı başlamadan kendilerini bitirdiler. Sadece bu da değil, Aytun Çıray denen chp transferi milletvekilinin 2015 tweetleri ve ilkeler görüşmesi adı altında hdpnin bulunduğu yerde Nuri Okutan'ın da bulunması benim aklımdaydı zaten. Bununla 3 oldu. Terör sevicilerinin olduğu yerde biz yokuz!

Saadet'i inceleyeceğim ama onlar da masum değiller zira ilkeler ittifakı denen görüşmede saadet de vardı. Bu nedenle hiç birine güvenmiyorum, ülkeyi Erdoğan'a kendi elleriyle teslim etsinler bu davranışlarıyla. Adam hakediyor, böyle hainlerle içiçe muhalefet anlayışı olmaz.

• Ya yemin ediyorum şu forumda zerre hukuk bilgisi olmadan hukuk hakkında bile konuşabiliyor insanlar. Tahliye ile beraatın arasındaki farklı dahi bilmeyen adam gelmiş burada mahkemenin ne yapması gerektiğini söylüyor. Bunlara desem ki Ahmet Şık neden yargılanıyor, nedene tutuklu tabi ki zerre bilgileri olmadığı için vatan haini, terörist, fetö'cü diyecekler.

Ahmet Şık Türkiye'deki en cesur insanlardan birisidir. Hiç kimseden korkmadan doğruları söylediği için haksız ve hukuksuz yere tutuklu kalmıştır. Tutukluluğunu izah edebilecek bir tane insan evladı yokken Meral Akşener'in mesajı 2+2 =4 demek gibi bir şey.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.