Şimdi Ara

Meral Akşener'in Ahmet Şık tweet'i (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bestanealtcizgi

Ya yemin ediyorum şu forumda zerre hukuk bilgisi olmadan hukuk hakkında bile konuşabiliyor insanlar. Tahliye ile beraatın arasındaki farklı dahi bilmeyen adam gelmiş burada mahkemenin ne yapması gerektiğini söylüyor. Bunlara desem ki Ahmet Şık neden yargılanıyor, nedene tutuklu tabi ki zerre bilgileri olmadığı için vatan haini, terörist, fetö'cü diyecekler.

Ahmet Şık Türkiye'deki en cesur insanlardan birisidir. Hiç kimseden korkmadan doğruları söylediği için haksız ve hukuksuz yere tutuklu kalmıştır. Tutukluluğunu izah edebilecek bir tane insan evladı yokken Meral Akşener'in mesajı 2+2 =4 demek gibi bir şey.

O yüzden bu millete herşey müstehak. Ötekilerin bir kamyon pislik içinde olduğunu görmezler, Akşenere bulaşan bir tutam tozun hesabını sorarlar.

Beyler kusursuz insan istiyorsanız peygamber bekleyeceksiniz, daha aşağısı sizi kesmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ahmet Şık FETÖ'nün bütün tezgahlarını ve AKP ile olan ilişkilerini ortaya çıkardığı için ve bunun üstüne kitap yazdığı için hapse atılmıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

Apo ya övgüler dizen bütün AKPli gazeteciler villalarda oturuyor.

Sizin de küçücük beyninizle düşünemediğiniz olay bu. Arkadaşım akp bunu yaptı diye chp de iyi parti de bunu mu yapmalı. Bu kadar insan akp den chp den bu sebeplerle uzaklaşıyor. iyi parti bir umut olacak derken pkk güzellemesi yapan adamı partiye alıyorlar. Genel başkan da hoş geldin çekiyor. Anladık kürt seçmenden de oy istiyor ama bunun yolu bu olmamalı. Zira kürt seçmenin oyunu kazanırken diğer taraftan belki daha fazla oy kaybediyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu partiye oy vermekten vazgeçtim partisiz kaldım artık.

• ULAN ÜLKENİN ANASINI BELLEDİNİZ KİME OY ATICAZ BİZ. SİYASETE GİREN BALIK HAFIZALI MI OLUYOR DELİRİCEMMMMMMMMMMMM

• Siz ne zavallı ne nefret dolu insanlarsınız ya? Adanın suçu ne ki içeride yattı bu güne kadar? İbsanlığınızdan utanın rezil herifler. Bende çıkmalarını eleştirdi sandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terör örgütü devleti eleştirmekten başka hiçbir özelliği olmayan Ahmet Şık serbest bırakılınca sevinmek Meral Akşener'e düşmüş..

Meral Akşener'in Ahmet Şık tweet'i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atmaca57 -- 12 Mart 2018; 9:44:37 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.