Şimdi Ara

Meral Akşener:Erkeklerin başaramadığını başaracağız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
10.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
359 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Batman il teşkilatının açılış törenine katıldı. Batman'da halkoyunları gösterileri ile karşılanan Akşener, kendisine uzatılan bayrağı öptü.

TÜLBENT MÜZESİ AÇACAĞIZ
    Seçim otobüsünün üstünden vatandaşlara hitap etmeden önce bir kadından beyaz tülbentini alıp başına takan Akşener, şöyle dedi: “Bölgede gittiğim yerlerde kadınlar bana tülbent armağan ediyor. Cumhurbaşkanı seçildiğimizde tülbentlerden oluşan bir müze açacağız. Başımdaki örtü Batmanlı bir kadının örtüsüdür. Bu yörede aşiretler ya da aileler birbirine girdiğinde, aralarında kavga çıktığında yaşlı bir kadın tülbendini çıkarır, herkes arkasını döner, kimse konuşmadan gider. Erkeklerin başaramadığını bizler başaracağız. Gerekirse başımızdaki örtüyü çıkaracağız. Kardeşin yok edilmesinin önünü keseceğiz.”

MİLLETLE İTTİFAK YAPTIK
    Akşener, şöyle devam etti: “Seçimlere gireceğiz. İktidar partisine alternatif bir partiyiz. Biz ittifak yaptık bile. Milletle ittifak yaptık. Ev kadınları ve çiftçilerle ittifak yaptık. Dört yıldır atanamayan öğretmenlerle ittifak yaptık. Türkiye haksızlıkları gidermek zorunda. Suriye ve Irak'ın istikrarsızlaşması şehirlerimiz ve insanlarımızın fakirleşmesine yol açmıştır. Dış politikada stratejik çukura düşürülmüş Türkiye'yi yeniden tanzim etmek için yollara düştük. Türkiye'nin her şehrinden vekil çıkaracağız. Bazı şehirlerde güzel üniversite binaları görüyorum ama öğrencilere ders verecek öğretim görevlisi yok."

İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, konuşmasının ardından Akşener'e, üzerinde 'Cumhurbaşkanı Meral Akşener' yazılı halı ile seccade hediye etti.
    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/erkeklerin-basaramadigini-basaracagiz-40805330

• Benim oyum bu kadınadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın elinin siyasete değmesi lazım,yürü meral abla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu öne çıkaralım arkadaşlar , lütfen .
  • Bunlar tam bir hayal kırıklığı. Başka bir kıytırık merkez sağ oluşum oldular.
  • Bu kadını destekliyordum söylemleri takdir edilir düzeyde idi şahsımca fakat Ahmet Şık konusundaki tutum beni tereddüte düşürdü.

• destinati0n kullanıcısına yanıt
    Dığru söyleyeni dokuz köyden kovarlar lafı bu olsa gerek

Adamı kimse istemiyor. Fetöcüler içeri attı fetöden içerde yattı solcusu istemez sağcısı istemez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çiller senden iyiydi, dolandırırlar onun gibi, aman dur orda sen abla

• bu ülkede zor.

çünkü bu ülkede erkek egemenliği hakim, kadınlar sadece 2. planda

ha ben bu hanımefendinin kendi reklamından başka bir planı, bir projesini henüz göremedim. aralık 2017'de ötüken birliği partisi bile kurulur kurulmaz vaatlerini tek tek sıralamıştı.

• FETÖ'den tutuklu eski üst düzey MİT mensubu Enver Altaylı'nın yeğeni Satuk Buğra Kavuncu nasıl İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı oldu. Kendilerine fetöcü denirken nasıl siyasetle alakası olmamış bu kişi Genel Başkan Yardımcısı oldu.

Amerika nın ve batının hedefinde olduğumuzu bilmeyen yoktur bu durumda halen neden batıcı tutum içindeler.Bu ülkenin başına batıcı natocu kişiler geçtiğinde ne değişecek

Suriye saldırısına ''Şam rejiminin kimyasal silah kullandığına dair yeterli kanıt oluşmuşsa elbette bunun karşılığı olmalıydı'' ifadesi İyi Parti sözcüsü tarafından veriliyorsa İyi parti kurtarıcı mı olacak bize

İyi Parti ekonomiyi nasıl düzeltecek neler yapacak projeleri neler bunlar gündeme getirilmeden konuşulmadan sürekli eleştiri tek adamlık söylemleri

Google pazarlama müdürü Dünya'nın en iyi şirketindeki işinin bırakıp neden bir partiye gelsin

Bunlar biraz kafanızı kurcalasın

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

çiller senden iyiydi, dolandırırlar onun gibi, aman dur orda sen abla
    Kandirilmak, aldatilmak sizin icin iyi bir ozellik degil miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lolobayram

FETÖ'den tutuklu eski üst düzey MİT mensubu Enver Altaylı'nın yeğeni Satuk Buğra Kavuncu nasıl İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı oldu. Kendilerine fetöcü denirken nasıl siyasetle alakası olmamış bu kişi Genel Başkan Yardımcısı oldu.

Amerika nın ve batının hedefinde olduğumuzu bilmeyen yoktur bu durumda halen neden batıcı tutum içindeler.Bu ülkenin başına batıcı natocu kişiler geçtiğinde ne değişecek

Suriye saldırısına ''Şam rejiminin kimyasal silah kullandığına dair yeterli kanıt oluşmuşsa elbette bunun karşılığı olmalıydı'' ifadesi İyi Parti sözcüsü tarafından veriliyorsa İyi parti kurtarıcı mı olacak bize

İyi Parti ekonomiyi nasıl düzeltecek neler yapacak projeleri neler bunlar gündeme getirilmeden konuşulmadan sürekli eleştiri tek adamlık söylemleri

Google pazarlama müdürü Dünya'nın en iyi şirketindeki işinin bırakıp neden bir partiye gelsin

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 28 Mart 2019; 1:34:9 >

• Meral Akşener bence bu açıklamadan sonra daha sittin sene Recep Tayyip Erdoğan'a rakip olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchiha69 -- 15 Nisan 2018; 15:52:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lolobayram

FETÖ'den tutuklu eski üst düzey MİT mensubu Enver Altaylı'nın yeğeni Satuk Buğra Kavuncu nasıl İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı oldu. Kendilerine fetöcü denirken nasıl siyasetle alakası olmamış bu kişi Genel Başkan Yardımcısı oldu.

fetoculere don artik bitsin bu hasret diyene sor, o anlatir

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Dığru söyleyeni dokuz köyden kovarlar lafı bu olsa gerek

Adamı kimse istemiyor. Fetöcüler içeri attı fetöden içerde yattı solcusu istemez sağcısı istemez.
    İfadelerinizden bir şey anlamadım açıkçası.

Ben mi doğru söyledim yoksa Ahmet Şık mı doğru söylediği için bu kadar tavır ile karşı karşıya kaldı bilemedim doğrusu.

Zaten hapse girdiği yıl çıkardığı kitabı meslektaşları ve onu anlamak isteyen herkes okudu.

Ancak Ahmet Şık düşüncelerini çok farklı yansıttı ki bu da biz halkın farklı tutumu ile karşılaşmasına sebep oldu.
  • Ailecek iyi partiye oy vereceğiz.

• Tansu Çiller muadili

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iyi partinin en büyük hatası bir kadın başkanla yola çıkması oldu
  • MehmetNY kullanıcısına yanıt
    ben ne diyorum sen ne diyorsun

• konu öne çıksın diye attım resmi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.