Şimdi Ara

MERAKTAN(VOLVO SUV İÇERİR)190BİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volvo-2500-km-de-en-ust-paket-volvo-full-full-full-ozel-siparis-156822478/detay/

bu araç bu kadar eder mi ? sadece meraktan soruyorum alacağımdan değil bunu almak yerine x5 filan almak daha mantıklı değilmi ?
    asıl soru bu araç bu parayı hakediyor mu

• bi de sen buna bakhttp://www.hyundai.com/tr/tr/Shopping/Pricelist/index.html Santa Fe fiyatına bak onun yanında bu o para eder
  • o aracın 0'ı o paraların üstünde ama aracın motoru büyük ihtimalle eski nesil d4, şu günlerde yeni nesil d4 geldi sahibi kafasını taşlara vuruyor kederinden satılığa çıkarmıştır sanırım. Bunun yerine x5 almak diyorsunuz ama X5 dediğiniz araç 100.000 euro'dan başlıyor boş + boş + boşu euro kuru : 3tl+ tabi bir üst sııf araç aynı zamanda x5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabaci_58 -- 11 Mart 2014; 1:09:04 >
  • normal bir ülkede etmez ama ülkemiz coğrafyasında normal bir durumdur bu.
  • Tam keyif aracı.
  • Edremit in yollarına da iyi gider emme pahalı azıcık
  • Nissan Qashqai bile 110.000 tl olmuş, bırakında 2000cc Volvoda 190.000 olsun. Ayrıca ilandaki araçta bir sürü opsiyon var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW Polo MK3'mü Opel Corsa B'mi?
    10 yıl önce açıldı
    3008 vs Tiguan
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adam sazan arıyor.
  • O paraya o donanımda X5 vermezler zaten yok veremezler.
    Ağzına kadar doldurulmuşsa bu az yazılmış fiyatı Volvo size en kötü aracından en iyi aracına kadar aynı doldurma şartlarını sunan bir firma.
    Bu araç en üstü ağzına kadar doldurulumuşsa hak eder.
    Ama doldurulmamış belli bu motor seçeneğinde ağzına kadar doldurulunca arabanın fiyatı tam: 300.000 küsür tl olur buda t4 motorda.
    T5'i düşünemiyorum en az 340bin vardır.

Ama pahalı değil.

Kendime tasarladığım S60 şöyle:
    340.000TL
    Baz 224.000TL
    Dış seçenekler:14.000tl
    İç seçenekler:16.000tl
    Paketler ve opsiyonlar:86.000TL

Ama bu arabanın üstüne araba yok birde B8 zırh yapınca kral arabası oluyor.

Taşlanırım diye yaptığım S80'i söylemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 11 Mart 2014; 1:54:23 >
  • o arabadi opsiyonla bir birtane baz model qashqai alırsın öyle bakmak lazım olaya arabada her şey var param olsa alırım şahsen
  • Vitrin ilanlarında görüp incelemiştim bu aracı.. Tr şartlarında gayet normal istemiş

Ancak yazdığı gibi en dolusu da değil bu araç ..
  • bizim sokakta biri beyazını almış Volvonun farklı bi müşteri kitlesi var apple kullanıcıları gibi
  • soldierkan kullanıcısına yanıt
    abe epıl varsa satılık bıyır vır. bize meeres lazım abe yav. var mı bi meeres?
  • O fiyat yine insaflı gibi. Şimdi yaptım bunu.
    Ama çok güzel oldu bea..

• quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

O fiyat yine insaflı gibi. Şimdi yaptım bunu.
    Ama çok güzel oldu bea..

YUH ! Volvoda powershift 2500 lira mııı ???

Vallaha helal olsun o paraya ...

• Ne var DSG 8 bin TL
  • O değilde araç harika duruyor ama...
  • Kişisel tercih meselesi...

Mesela x 5 artık dikkatimi çekmiyor. Ama şöyle bir volvo görünce kaybolana kadar bakıyorum.
  • Valla hyundai santa fe'nin 195 bin'e satıldığı yerde bence evet gayet güzel bu parayı eder.

Ha bu araç bu paranın arabası mı? Tabiki değil, ama şu an ülkede satılan hangi araç parasının arabası. 100bin altı araçları en az ederlerinin %30 fazla fiyatına satılıyor. 100bin üstü araçlar neredeyse ederlerinni 2 katı fiyatlara sunuluyor. Alan oldukça, vergiyi koyan da, getirip karını koyan da memnun demek ki..
  • para olsa alınıp da binilecek araç.. özellikle yeni d4 motor ve 8 ileri şanzımanla.. bu arada iç-dış renk kombinasyonuna bayıldım, adam zevk sahibiymiş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.