Şimdi Ara

Meraklısına SATILIK Emsalsiz Full Modlu Dacia Logan MCV 2008 Dizel 90 bg 35.000 KM - 27.500 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
14.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kendi Sınıfında ve Markasında Emsalsiz TEK !!!

Araç temiz ve 32.000'de bakımı yapılmıştır ( tüm filtreler + yağ ). Yağ değişimleri 7-8 binde bir yapılmıştır. Kazası, boyası ve değişen hiçbir parçası yoktur. ( sol dikiz aynası hariç - ayna düzeltme mekanizması bozuldugu için ) Alındığı günden itibaren itina ile kullanılmış tek bir sigara bile içilmemiştir. Yapılan modlar ile araca jeep havası vermek istenmiş olup, seri ve kullanımı çok zevkli bir hale gelmiştir.

Araç Balıkesir'den sıfır km alınma olup son 22 bin km Ankara'da kullanılmıştır. Eski arabadan kalan Kasko indirimi sebebiyle plakası 10 olarak kalmıştır.

FİYATI : 27.500 TL

TEl : 05382711206

Özellikler

- İlk sahibinden

- Aracın sıfır haline son bir yıl içinde 12 bin lira üzeri extra masraf yapılmıştır.

- Dizel 1.5 - 90 beygir ( İtalyan - Yazılım Bazlı Dacia Logan Mcv ye özel Chip tuning ) ( Normalde 68 beygir )

- 200 Liralık Mazot ile yaklaşık 950 km şehir dışı yol ( Aracın üstündeki mevcut tüm donanım ile birlikte )

- Klima Analog

- Ön sürücü hava yastığı ve elektirikli ön camlar - uzaktan kumanda + merkezi kilit

- Dünyaca Ünlü Hapro Marka Excellence Model Tavan üstü port Bagaj ve ses yapmayan sabitleme çıtaları.

- 380 cc extra bagaj kullanım alanı.

- 16 inç çelik jant + Michelen kar lastikleri. ( 10 bin km yapılmıştır ) ( dört mevsim lastik ile de 10 bin yapılmıştır)

- 15 inç orijinal kendi jantları ve lastikleri ( 15.000 km yapılmıştır )

- Indash 7 inç 800x480 video dvd usb sdcard müzik sistemi.

- Full Son Türkiye Haritalı Highres GPS Navigasyon Sistemi

- Bluetooth

- Arka kafalıklarda sisteme bağımlı ve sistemden bağımsız video müzik ekran. ( usb ve sdcard girişleri / video in )

- iPhone/ipod görüntü ve ses aktarma sistemi

- Orijinal ön hoparlörler ve pioneeer arka hoparlörler

- Ön ve arka kamera

- Arka park sensörü ( küçük ekran mesafe ölçerli - Sesli ikazı çalışmıyor )

- Ön ve arka aluminyum ve krom koruma barları

- Yan marşpiyeller

- Normalden 3 santim yüksek ön ve arka amortisörler

- Tavan üstü dörtlü av lambası ( sisteme bağlanmamıştır sadece görsel olarak - istenirse bağlanabilir )

- Arka tavan üstü uçak kanadı rüzgarlık

- Ön gündüz ledleri 2 adet

- Arka extra iki adet geri vites park farı

- Sis farları

- Ön Kaputta koruma filmi

- Ön kaputta siyah renk deri görünümlü koruma

- İç döşeme kılıfı

- Kol dayanaklı orta konsol

- Siyah film renkli camlar

- Arka kapı merdiveni

- Arka yedek lastik görünümlü aparat

- Aracın dış görününe jeep havası verecek şekilde uygulanmış 7 yıl garantili çamurluk üstü kaplamaları

- Aracın muhtelif yerlerinde görselliği etkileyici krom havası veren kaliteli kaplamalar

- Aracın Muhtelif yerlerinde görselliği etkiyeyici muhtelif aparatlar

- Arka bagaj cam perdeleri

- Bagaj üstü çekmeli kapatma perdesi

- Bagaj filesi

- Vergileri Ödenmiştir.

- Mayıs 2012 Tarihine kadar muayenesi vardır.

- Hususi Kamyonet olarak geçmektedir ve her yıl muayene gerektirmektedir.

Alan kardeşimin gönül rahatlığıyla masraf yapmadan binebileceği bir araçtır.

Muayyerdir. Ustam Ankara Şaşmaz daki Mustafa ATAMTÜRK tür.( ATAMTÜRK OTOMOTİV )

Saygılarımla,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dacia-35-000-km-de-emsalsiz-full-mod-dacia-logan-mcv-dizel-62591355/detay/

Meraklısına SATILIK Emsalsiz Full Modlu Dacia Logan MCV 2008 Dizel 90 bg 35.000 KM - 27.500 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi protochip -- 27 Ekim 2011; 9:56:32 >

• Sevgili Arkadaşlar,

Resim 2

• sevgili Arkadaşlar,

Resim 3

• Sevgili arkadaşlar,

resim 4

• sevgili arkadaslar,

resim 5

• konu tarafımdan, 2.el araç bölümüne taşınmıştır....
  • sevgili arkadaşlar,

resimler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • harbiden emsalsiz :) napmıssın üstad arabaya...
  • bu neya arabadaki aksesuar arabadan fazla eder herhalde :)

• ama işte dacia,bizde 2 tane var oradan bılıyorum 70000 bını bulmaz dıreksıyon artık zangır tıtremeye baslar,bır bakmıssın otobanda gıderken cant kapağı fırlamıs yanından gecıyor,hafıf kar yağdımı 30 derece eğimde kar lastıklerın ıle yolda kalırsın vs....

altın semer hıkayesı işte....
  • Sevgili Arkadaşlar,

Her arababi icin olumlu yada olumsuz eleştiri olabiliyor. Mercedes i BMW yi bile yerden yere vurabiliyorlar. Tercih meselesi, bakış açısı, araba kullanma kültürü, arabaya bakma,özen gösterme mahareti gibi bir takım etkenler bu tip cevaplar yazmaya itebiliyor bazı kardeşlerimi... Saygı gösterdiğim için mesajı blocklamadım zira ADİL olmazdı...

Bir örnek vermek gerekirse, geçen kış o meşhur bir kar yağmıştı Ankara'da; Çayyolu ndan Eryaman daki evime kadar , Etimesgut daki askeri birliklerin oradaki tüm arabalar yolda kalmışken ben dört mevsim lastik ile sağ salim geldim... Neden ? Çünkü arabam her daim bakımlı, lastik havalarından tutun yağına frenine kadar hep özen gösterilmiştir...

Ben bugüne kadar zevkle ve sorunsuz bindim. İnşallah bu arabaya gösterdiğim özeni ve bakımı yapacak bir arkadaş alır ve uzun yıllar biner...

Saygılarımla,

• Tam teçhizatlı kameraman Cevat Kelle !!!
  • Vizede sorun çıkmadı mı?
  • Bu arabanın tek meraklısı topaz42
  • quote:

Orijinalden alıntı: cermin007

Tam teçhizatlı kameraman Cevat Kelle !!!

quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Vizede sorun çıkmadı mı?

Sevgili arkadaşlar,

Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için...

Saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi protochip -- 27 Ekim 2011; 9:49:40 >
  • Arkadaşım sinirlenme çok uğraşmışsın güzel iş çıkarmışsın amma
    Bu arabaya bu kadar para harcamaya değer mi?
    Umarım istediğin fiyata satarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cermin007

Arkadaşım sinirlenme çok uğraşmışsın güzel iş çıkarmışsın amma
    Bu arabaya bu kadar para harcamaya değer mi?
    Umarım istediğin fiyata satarsın.

Sevgili cermin007,

Sinirlenmiyorum sadece üzülüyorum. Çok sevdiğim arabamı dürüst bir şekilde ev alacak olduğum için satmaya çalışıyorum ancak bazı kişiler hor kullanmış oldukları arabalardaki sorunları genellemeye çalışıyorlar... Hangi arabayıhor kullanırsan markası ne olursa olsun bir süre sonra seni yolda bırakır bozulur performansı düşer... Bu arabaya bu kadar para harcamaya değer mi sorusuna işe şöyle cevap verebilirim: Araba görünüm itibari ile geliştirilmeye,mod a çok açık ve jeep gibi birşey almaya bütçem yetmediği için bende bu araba üzerinde karar kılıp gerekli modifiyeleri yaptım... Geniş, performansı iyi ve yakıtta cimri bir renault motoru var. Üzerindeki bu kadar donanıma rağmen şehir dışı çok rahatlıkla 900-1000 km yapabiliyor... Bu yaz ben o sıcakta 950 km gittim ortalama hızım da 110 du... Modsuz olanlar 1200 e kadar çıkabiliyor... İşçilik olarak orta sınıf kalitesi beklemek yersiz olur ama saç kalınlığı falan çok tatminkar. Hatta yan marşpiyeller takılırken adamlar delmekte çok zorlandı ve biz böyle kalın saç görmedik dediler... Tabi bu kadar para harcama fikri herkese göre değişir ve harcanmaz diyene de saygı duyarım...

Cevat Kelle esprin tam uydu arabaya... Aslında ufak bir köşeşine yazdırmayı bile düşünüyorum çünkü çok güldüm ve hoşuma gitti...

Saygılarımla,

• Sevgili Arkadaşlar,

SATILMIŞTIR... Teşekkür ederim...

Saygılarımla,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.