Şimdi Ara

Merakla beklenen Samsung Galaxy Tab S6 resmen tanıtıldı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
10
Favori
22.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: civcivx

Yazı yazmak için Steadtler Noris Digital kalemi pek övüyorlar. Aynı bir kurşun kalem şeklinde ve ucu gerçek kalem hissi veriyormuş. Şarj etmek gerekmemesi de artısı.
    fiyat ne ... birde tab s6 ile uyumlu mu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• catik kullanıcısına yanıt
    Normal stylus olmaz. EMR özellikli kalem gerekiyor. Bahsettiğim kalem S6 ile uyumlu.

www.amazon.de
    Staedtler 180 22-1 Stylus Noris digital Sechskantform (EMR-Technologie, attraktives Noris Streifen-Design, ergonomische Soft-Oberfläche, feine 0,7 mm Spitze) gelb-schwarz: Amazon.de: Bürobedarf & Schreibwaren
    https://www.amazon.de/gp/aw/d/B0728HBD7F/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1

Türkiye gelişi 230 TL civarı. Burada da bulunabilir, aramak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 18 Kasım 2019; 9:30:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendi kalemi varken başka kalem almak çok da mantıklı değil. Böyle böyle fiyat avantajı düşer zaten.

Ama bakınca güzel kalemmis. İpad pro içinde böyle kalem var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drak44 -- 18 Kasım 2019; 10:0:25 >
  • Drak44 D kullanıcısına yanıt
    Ben öyle ciddi çizim falan yapan biri olmadığım için bana hitap etmiyor zaten ama yoğun yazım ve çizim yapanlar için iyi
    diyorlar. Ucu da iyiymiş ama daha çok şekilden ötürü öneriyorlar. Tutuş daha rahatmış.

Bu arada Samsung EMR sistemin Apple'ın kalem sisteminden daha iyi diye de yorumlar okuyorum birkaç gündür. Kalem için, yazı için Ipad'a geçecekler biraz iyi araştırsın bence. Ipad kullanmadım ama Tab S6'ın kalem hissiyatı oldukça iyi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 18 Kasım 2019; 12:1:40 >
    Incemeye deger seyleri olsa incelenirdi zaten :/ ...

Su da bir gercektir ki, Tab S6 suan icin Android tabletler arasinda en guclusudur. Ozellikle Turkiye'de satilmayan 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama birimli Tab S6 lar en idealidir.

Benzetme yapacagim : Elinde Ferrari var ama cakiltasi yollara sahipsin o araba hakkini verebilir mi ?

Ferrari malum Tab S6 8 GB RAM li olani ve cakiltasi ise : Google Playstore ve Samsung Store daki tablet arayuzlu uygulama KITLIGI ve guclu islemcilere ozel optimize edilmis uygulamalarin olmayisi :/

Ben de yedekte bir kenarda duran Tab S3 umu alir almaz 1 ay icinde sok oldum sonra umut ettim Android guncellemesi ile duzelir filan. Nafile ... Esasli bir iyilesme de olmadi bu surecte Magazalarda uygulamalar tablet arayuzlu pratikten nerdeyse olmamasi ayrica soguttu! Hersey Samsung un elinde degildir ama Samsung istese bazi temel seylere oncu veya motive ettirebilirdi ilgili uygulama gelistiricilerine. Masaustu arayuzlu Microsoft Office denk olani ucretsiz sunulmasi tek bir emsaldir ama benzeri de yoktur...

Dex modunda bile Dex e uyumlu uygulama zaten yoktu tablet arayuzunde Dex arayuzune uyumlu uygulamalar daha da yoklar!

Ilerde bir umut Windows 10 ARM 64 bit lik olani yuklenir de cikis yolu saglanir ...

Gerci Snapdragon un Windows 10 ARM tabanli Snapdragon lu islemcileri ozel uretimlidir biraz farkli olsa da bir umut Tab S6 ya gelebilir ...

• Tab S6 candır, zaten ultrabookum var.

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    İpad mi diyorsun yani hocam?

Samsung hakkında fikir sorulacak en son adama soruyorsun bunu

• civcivx C kullanıcısına yanıt
    Samsung konularından tanıyorum kendisini :)

• hepsiburada lte model suan 4.650 tl cıvarlarına satılıyor guzel fıyat soyle 4.400 cıvarı olsa daha da guzel olurdu
    LTE model bana gereksiz geliyor. Ya evde, ya işte zaten sınırsız internet var. Dışarı zaten telefonum sürekli yanımda. Bir dokunma ile mobil erişim noktası açılıyor. LTE için ayrı hat al, en az 5-10 GB pakete abone ol, her ay onun faturasını öde. Ne bileyim, biraz keyfi gibi. Gün boyu dışarıda olup, tabletle yoğun işi olanlar varsa onlar için elzem olabilir tabii.

• quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

LTE model bana gereksiz geliyor. Ya evde, ya işte zaten sınırsız internet var. Dışarı zaten telefonum sürekli yanımda. Bir dokunma ile mobil erişim noktası açılıyor. LTE için ayrı hat al, en az 5-10 GB pakete abone ol, her ay onun faturasını öde. Ne bileyim, biraz keyfi gibi. Gün boyu dışarıda olup, tabletle yoğun işi olanlar varsa onlar için elzem olabilir tabii.
    ben farklı fıkırdeyım yanımda vınn gezdırmek yada telefonla paylasıp baglndı baglanmafı ıdy sureklı ugrasmak yoruyor...

mavı renk ıstıyordum 4.680 tl pıyasaya gore guzel... tabs6 sattım klavyelı kılıfı satmamıstım

lte model ıle kullanmak ıstıyorum ama soylr 4000-4200 ınmesını ıstıyordum
    Hocam sen ipad pro almamis miydin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Hocam sen ipad pro almamis miydin?
    geri donucem tab s6. ses sistemi muthis... ipad pro yarisi kasar bile etmez

ama bisey soylim ipad pro kalem yazim cizim cok ust seviye

onun diisnda her sey tab s6 ust seviyede

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam kalem 1000 tl,tablet 6000 tl bir fark olsun ama inan o fiyat farkına değmez.Ben tab s6 'nın antutu ve geekbench testini yaptığımda çıkan sonucları önceki sayfalara eklemiştim.Samsung un bu zamana kadar ürettiği en iyi tablet.

• beyler az once tab s5e aldim aklima bisey geldi tab s6 satmistim kilifi bende kaldi... s5e olurmu. inceleme videosu izlerken iki tabletinde baglanti noktasi ayni gibi asagiya resim aticam... tab s6 kilif harika eger uyarsa tab s5e cok keilyifli olur

Merakla beklenen Samsung Galaxy Tab S6 resmen tanıtıldı

Olur gibi hocam klavyeli kılıfı taktığında yazılım indirecek sürücü gibi.

• N 11 üzerinden Tab S6 alıp klavyesi eline ulaşmış olan var mıdır ?a tabletin elime ulaştığı bir hafta oldu ama hala Görünürde klavyeli kılıf yok net bir cevap da vermiyorlar.

• recooz R kullanıcısına yanıt
    45 gün içinde diyor hocam.Halbuki ben samsung shoptan aldiğimda tablet ve klavyeli kılıf beraber gelmişti.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.