Şimdi Ara

Merak etmek , araştırmak , öğrenmek gerçekten çok güzel bir duygu ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsandaki merak duygusu gerçekten güzel bir olay. Mesela geçenlerde tıpla ilgili bir konu aklıma takılmıştı ve onlarca makale okumuştum.

Bugün de kafama bios kurtarma takıldı , bios güncelleme sırasında hata durumunda neler yapılabilir diye merak ettim , araştırdım ve yine çok makale, bilgi buldum. Onlarca yazıyı usanmadan bir solukta okudum. Nedense bir araştırma , öğrenme merakım var . Sizde de böyle bir merak var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Angelo -- 17 Aralık 2012; 17:03:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

yok

Senin adına üzüldüm açıkçası

• yok
  • bende oluyor ve gittimi gidiyor böyle, bi bakmışım akşam olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charm

yok

senin adına üzüldüm açıkcası
  • aynen merak ettigimsm seyleri arastirmaktan zevk aliyorum zaten arastiracak bisey olmayinca pc de 30-40dkdan fazla takilmam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok hoş bir şarkı değil mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serka.n

aynen merak ettigimsm seyleri arastirmaktan zevk aliyorum zaten arastiracak bisey olmayinca pc de 30-40dkdan fazla takilmam.

Evet hocam bir de en ince ayrıntısına kadar okuyup öğrenince tadından yenmiyor yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

quote:

aynen merak ettigimsm seyleri arastirmaktan zevk aliyorum zaten arastiracak bisey olmayinca pc de 30-40dkdan fazla takilmam.

Evet hocam bir de en ince ayrıntısına kadar okuyup öğrenince tadından yenmiyor yahu

aynen aynen zaten arastirdigim seyi didik didik etmeden birakmam sanirim forumda arastirmayi seven fazla kisi yok

• quote:

quote:

+ Yan yatık 8

Kesinlikle öğrenmek bambaşka birşey.Geçen bi derneğe ziyarete gittim.Dernek Fakirlere yardım etme amaçlı bir dernek.Neyse, sohbet bitti.Büyük kısım kalktı.Baktım, kalanlar Arapça dersi öğreniyorlar.Hemen Oturdum :) Arapça tanışmayını öğrendim.Sonra babam çağırdı çıktım :)

Öğrenmek bambaşka birşey.. Derslere de öyle yaklaşınca. insan dersi seviyor..

• ama şöyle bir şey var sinema konusunda imdb olsun beyazperde olsun çok zaman geçirmişliğim var.. mesela bir oyuncuya bakıyorum sonra onun bütün filmlerine bakıyorum.. o filmlerden birinde başka bir oyuncu ilgimi çekiyor ve onun bütün filmlerine bakıyorum.. bu böyle katlanarak devam ediyor.
  • Var.
  • aynı ben yav her konuda bilmediğim bir şey yakaladım mı direk araştırırım saatler su gibi akar gerçekten çok güzel bir duygu
  • quote:

quote:

quote:

aynen aynen zaten arastirdigim seyi didik didik etmeden birakmam sanirim forumda arastirmayi seven fazla kisi yok

Aynen hocam en ince ayrıntısına kadar

pek yok sanırım hocam çünkü en basitinden teknik yardım bölümünde bile yüzde doksanlık kısım google da dahi araştırma yapmadan konu açıyor .

Herneyse araştırmak güzel , çok güzel. Bu huyumun ileride birçok konuda avantaj sağlayacağını da tahmin edebiliyorum şimdiden

• Hocam ben de merak ettiğim şeyleri araştırmak istiyorum ama hiçbirini anlayamıyorum. Kendimi gerizekalı gibi hissediyorum
  • Var olmaz mı, kitap okumaya bile vakit bulamadığım zamanlar oluyor. İnsan bir şeyi araştırmaya başladığında işin içinden adeta çıkamaz hale geliyor.
  • çok güzel bi duygu.genelde yatmadan önce vaktim oluyor.yatağa giriyorum.saat 12 alıyom elime telefonu başlıyom okumaya bi bakıyom gecenin 3'ü ama bana 15 dk gibi geliyo orasıda garip

• quote:

İnsandaki merak duygusu gerçekten güzel bir olay. Mesela geçenlerde tıpla ilgili bir konu aklıma takılmıştı ve onlarca makale okumuştum.

Bugün de kafama bios kurtarma takıldı , bios güncelleme sırasında hata durumunda neler yapılabilir diye merak ettim , araştırdım ve yine çok makale, bilgi buldum. Onlarca yazıyı usanmadan bir solukta okudum. Nedense bir araştırma , öğrenme merakım var . Sizde de böyle bir merak var mı ?

http://hayretlik.com/ sırf bu merak yüzünden zamanımın çoğunu bu sitede geçiriyorum ve burdan öğrendiğim şeyler ileride hiç bir işime yaramayacak ama merak işte okuyorum...

• İlgili olduğum konularda var sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: lunar caustic

Hocam ben de merak ettiğim şeyleri araştırmak istiyorum ama hiçbirini anlayamıyorum. Kendimi gerizekalı gibi hissediyorum

Olur mu kardeşim hiç öyle şey . O nasıl laf öyle :) Ne konuda araştırıyorsun acaba ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.