Merhaba arkadaşlar, Ne kadar cod serisi Crysis Gta Gibi oyunları sevsem deBen Yaratıcı oyunlara karşı daha ilgiliyim. Bu yüzden sizle Farklı bir oyun paylaşmak İstedim.
Bu aralar bu oyuna sardım :D />
MİNECRAFT Ama oyunu indirmeniz gerekecek link vericem. (indirmek dediğim en fazla 5 dk sürecek çünkü 50 mb oyun ) Oyunu zevkli kılansa sunucularda oynaması aynı anda 100 kişi ile oynayabiliyorsunuz.(daha fazlası da var) Oyunda rehberler oluyor merak ettiklerinizi ondan öğrenebiliyorsunuz.
google'la mcskinseach yazarsanız çıkar
öncelikle bu siteye girip ordan bir karakter beğenin ve kullanıcı adı kısmına karekterin ismi girin örnek karakter
Oyunu İndirmek için google minecraft 1.7.2 launcher indir yazın.
(ÇOK YÜZEYSEL ANLATIYORUM BÜYÜK İHTİMALLE YAPMAKTA ZORLANACAKSINIZ BUNUN İÇİN İNTERNETTEKİ VİDEOLARA BAŞVURMANIZ YARARINIZA OLUR)
Size kendi oynadığım sunucuyu da vericem.
*Oyuna girmeden edit profile yazısına tıklayın *Orda use last version var *Onu 1.6.4 yaparak sürümü değiştirirseniz sorunsuz girebilirsiniz.
*oyunu açtıktan sonra ayarlardan dili türkçe yapın *çok oyunculuya girin sunucu ekle diyin
Size kendi oynadığım sunucuyu da vericem.
*Sunucu adresi bölümüne oyun.karekent.tk yazın *bağlana tıklayın
Tebrikler girdiniz.. :D
*t ye basıp /kayıt şifre şifre yazarak kaydolun *tekrar gireceğinizde /giriş şifre yazmanız yeterli
Bir Kaç resim vereyim
örneğin bu apartmanlardan bir daire alıp oturabiliyorsunuz
Burası pazar yeri haftalık kiralayıp burada topladıklarınızı satabiliyorsunuz.
Bir çok yer var ama güzel resimler ile bitircem
Hatta Balıkçıdan Olta alıp balık tutup balıkçıya satabiliyorsunuz