|
Bu ürünü al, dünya varmış diye dua edersin. |
|

|
Bu ürünü al, dünya varmış diye dua edersin. |
|
Merhaba, Evimizde turkcell fiber kullanıyoruz. Modem evin arka odasında fakat mutfaktan ve salondan kablosuz kullanım çok kötü olarak kullanılıyor. Evde eski bir modem vardı onu accesss point gibi yaptım idare ediyor ama çok sağlıklı değil. Tp-Link ürünleri gördüm. Sorum şu aslında: access point ile farklı isimle bir ağ yapıp kullanılabiliyor fakat beni isteğim farklı isim olmadan aynı modem ismiyle evin her yerinden interneti kullanmak. Bu mümkün mü? Kablolu olarak bağlantı hazır access point cihazına evin arkasında ki modemden. Şimdiden teşekkürler. |
|
hocam,powerline adaptörlere bakabilirsiniz. saygılar............ |
|
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
|
|
bu önerilen ürünlerde ayrı bir modeme bağlanır gibi farklı isim ve şifreyle mi giriş yapılıyor? yoksa mevcut süperonline bağlantımın ismi ve şifresiyle her yerden çekmesini mi sağlıyor? |
|
|
tp link deco m4 ve üzeri veya deco x60 sizin sorununuzu çözecektir. |
|
aşagıdaki ürünü,inceleyin kararınızı öyle verin.etherneti yok,extenderdan çok şartlar uygun ise wifi yi kendi adı ile direk kopyalıyor.ben kullanıyorum,bu mağazadan aldım. Mercusys Kablosuz Ağ Genişletici https://www.a101.com.tr/elektronik/mercusys-kablosuz-ag-genisleticisaygılar............................. |
|