Şimdi Ara

Menü tuşunun geç devreye girmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ya çok illet bir şey. Şu d-smartın kendi hd uydu alıcısı var. Memnunum eyvallah. Arkadaş ama OK tuşuyla kanal listesini getirmeden kanal gezmekten hoşlanmıyorum. Mübarek 10 saniye gelmesini bekliyorum. Basamadım zannediyorum bi daha basıyorum bu sefer gelince kaçıveriyor. Çözümü var mı bu işin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: edi1907

Yok; güncelleme bekliyoruz

deliricez birader mal gibi bekliyoruz ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

www.ahmcol.com PSN: hazirzop
    Est Sularus Oth Mithas
  • Aynen ben daha yeniyim (dun geldi ) basmadim yada anlamadi saniyorum biraz daha akii olabilirdi cok sancili kanal degistiriliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: semender86

O sorun bendede vardı, ancak son yapılan güncelleme ile düzeldi. + geceleri nedense hızlanıyor menü olayı.

Bende dün bağlattım fakat kanal geçişleri gerçekten çok canımı sıktı. Arkadaşım bu güncelleme ne zaman ve nasıl oluyor, sen arayıpmı söylüyorsun pek fazla bilgi sahibi değilim bu konuda.

Orijinalden alıntı: ragipp

quote:

Orijinalden alıntı: semender86

O sorun bendede vardı, ancak son yapılan güncelleme ile düzeldi. + geceleri nedense hızlanıyor menü olayı.

Bende dün bağlattım fakat kanal geçişleri gerçekten çok canımı sıktı. Arkadaşım bu güncelleme ne zaman ve nasıl oluyor, sen arayıpmı söylüyorsun pek fazla bilgi sahibi değilim bu konuda.

Yok dostum kendi kendine yapıyor. Uydu alıcısını kullanmadığın zaman 1. kanalda bırak öyle kapat. İstersen güç kablosunu çek 20 30 sn bekle ondan sonra yine tak bakalım.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.