Şimdi Ara

menfez kapagı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba bende aynı alttaki resimdeki gibi bir menfez var ama elimi onune koydugumda iceri soguk hava geliyor, acaba kapak mı gerekiyor anlamadım yardımcı olur musunuz, cunku kapaga ihtiyacım olup olmadıgna bakcam, ben ogrenciyim bina yeni bina yeni tasındım ama bu islerden anlamıyorum ondan
     menfez kapagı yardım

• kapağı takmadan önce deliğe gazete kağıdı veya bir bez parçası koy ve tıka orayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhORa

kapağı takmadan önce deliğe gazete kağıdı veya bir bez parçası koy ve tıka orayı

bende bilmiyorum bu olayı,saçma değil mi ki bu gazın dışarı çıkması için bir parça tıkarsak nasıl çıkacak gaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyinPremium

quote:

Orijinalden alıntı: AhORa

kapağı takmadan önce deliğe gazete kağıdı veya bir bez parçası koy ve tıka orayı

bende bilmiyorum bu olayı,saçma değil mi ki bu gazın dışarı çıkması için bir parça tıkarsak nasıl çıkacak gaz ?

hocam ne gazı ya o delikler sobalı evlerde bulunur genelde soba dumanını dışarı atsınlar diye (yada mutfak havalandırmalarında ve tuvaletlerde ) eskiden sobalı evde oturdum kışları açardık, sonbahar gibi de sobayı kurmadan önce soğuk hava girmesin diye tıkardık

• hocam hasta mısın kapatılır mı menfez?? doğalgazlı veya sobalı evlerde kullanılmasının sebebi ne olabilir?? olası gaz kaçışında havalanmayı sağlamak?? bizim evde de baya soğuk yapıyor ama kapatmıyoruz.. soğuk olursa olsun olası sızıntıda tehlikeye girilmez..
  • Ne gazı ya evi ısıtmak için fazladan mı yakıcaksın bide kapağı kağıtla kapat gitsin bişey olmaz.(Türk aklı biraz ama olsun)
  • Bizimki şeffaf folyo ile kapalı. Ev zaten buz gibi yeni bina,bir de ordan soğuk girince dışarda oturuyormuşsun gibi oluyordu.iki tarafı da çıkarın,şeffaf folyoyu arasına belli olmayacak şekilde gerdirin önlü arkalı 2 parçasına da.Ortasından da vidalama için delin.Çok işe yarıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JANT KAPAĞI OLAYI ACIL
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • az once sordum mutahitin yanında calısan bizim binayı yapan kisilere olası gaz kacagı icin biz de tıkayamıyoruz onu dedi ama burası ESKİŞEHİR elini önüne koy iceriye buz gelio resmen, bu sartlarda mutfaktaki petekleri hayatta acmam ama sanırım bu halde icerdeki yani diger odalardaki ısıyı da dusurur bu olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaRCoN -- 31 Aralık 2011; 11:50:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.