Şimdi Ara

kasa yan kapağı pleksi yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    kasa yan kağaını pleksi yapmayı düşünüyorum.yan kapağın taslağını çıkarttım altta resim mevcut.kapak ölçüleri 45x35 falan.
    pleksi fiyatları ne civarda bu ölçüler için ve aynı zamanda 20'lik bir fan da eklemeyi düşünüyorum tam ortaya sizce kaça mal olur ve nasıl yapmalıyım?
    ve pleksi denilen madde kasamda hava akımı vs sonucunda elektrostatik ,elektriklenme gibi olaylar sonucu sistemime zarar verir mi sonucunda sürekli bir hava ile sürtünme olacak?
    lütfen yaptığım çizime bir bakınız.

http://o1305.hizliresim.com/19/s/ndx40.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi northwood -- 24 Mayıs 2013; 19:21:40 >

Xigmatek Asgard Pure Black Edition 600W//Amd FX 6100 @3.3 GHz//Gigabyte 990XA-UD3//Kingston Hyperx Blu 2X4GB 1600 MHz CL9 1.5V//WD Caviar Black 1 TB+Crucial MX 500 500 GB //ASUS Phoenix GTX 1050 Ti

• kolay değil baştan uyarayım sizi amatörce uğraşa girmeyin derim lazer kesimle profesyonel bir mod olur,20 cm lik fan 30 tl 50*50 pleksi de 15 20 tl yerine göre uçuşa geçebiliyor fiyat,tabela ve led ışıklandırma yapan yerlerde kolaylıkla bulabilirsin,statik elektrik olayıda olmaz
    ATA
  • quote:

Orijinalden alıntı: fırkateynwar

ama lazer kesim yaptır yazık olmasın tekrar yazdım sonra keşke deme diye tekrar

sağolun hocam.
    başka düşüncesi olan yok mu?
    Xigmatek Asgard Pure Black Edition 600W//Amd FX 6100 @3.3 GHz//Gigabyte 990XA-UD3//Kingston Hyperx Blu 2X4GB 1600 MHz CL9 1.5V//WD Caviar Black 1 TB+Crucial MX 500 500 GB //ASUS Phoenix GTX 1050 Ti
  • Plekside fiyatı kalınlık çok etkiliyor. Bu iş için 3mm yeter. O ebatta ve 3mm kalınlığında pleksiye 20-25TL'den fazla ödeme. Elektriklenme dediğin olay da mümkün değil. Hava ile sürtünme sonucu statik elektriklenme diye bir şey ilk kez senden duyuyorum. Öyle bir şey olmaz korkma. Sadece pleksi özellikle de kasa içi aydınlatma varsa tozu biraz fazla gösteriyor. Arada bir silmen gerekir. Bundan daha trajik bir sorun yaşamazsın.

Pleksiyi cnc ya da benzeri bir şeyle kestirirsen elbette daha iyi olur ama böyle bir imkanın yoksa başka yöntemler de mevcut. Yapmak istersen yapmanın yolu bulunur. Yan paneli tamamen pleksiden yapma gibi bir tercih de var. Benim bu yönde bir çalışmam vardı, istersen inceleyebilirsin.

Orijinalden alıntı: bademli1969

quote:

Orijinalden alıntı: fırkateynwar

ama lazer kesim yaptır yazık olmasın tekrar yazdım sonra keşke deme diye tekrar

sağolun hocam.
    başka düşüncesi olan yok mu?

Fikir vermesi açısından 40cmx40cm ölçüsü için 3mm şeffaf pleksi Fiyat: 4,20 USD + KDV yani Kdv Dahil : 9,16 TL
    https://www.pleksiburada.com/3mm-Seffaf-Pleksiglas-Levha-40cm-X-40cm,PR-149.html
    tam ölçü isterseniz özel ölçüler bölümünden mail atabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Plekside fiyatı kalınlık çok etkiliyor. Bu iş için 3mm yeter. O ebatta ve 3mm kalınlığında pleksiye 20-25TL'den fazla ödeme. Elektriklenme dediğin olay da mümkün değil. Hava ile sürtünme sonucu statik elektriklenme diye bir şey ilk kez senden duyuyorum. Öyle bir şey olmaz korkma. Sadece pleksi özellikle de kasa içi aydınlatma varsa tozu biraz fazla gösteriyor. Arada bir silmen gerekir. Bundan daha trajik bir sorun yaşamazsın.

Pleksiyi cnc ya da benzeri bir şeyle kestirirsen elbette daha iyi olur ama böyle bir imkanın yoksa başka yöntemler de mevcut. Yapmak istersen yapmanın yolu bulunur. Yan paneli tamamen pleksiden yapma gibi bir tercih de var. Benim bu yönde bir çalışmam vardı, istersen inceleyebilirsin.

sağolun hocam,
    reklam tabelası yapan yerlerde bulunur değil mi dediğiniz ayarlarda bir pleksi?
    bir de pleksiyi kasama nasıl takacağım?normal standart yan kapaktaki gibi ince çubuklu bir şey de yok?
    bir de eğer işlemci soğutucusuyla beraber sığarsa 20'lik büyük bir fan düşünüyorum fanın üzerine ızgarayı nerden ayarlayabilirim?sanayideki demircilerde bulunur mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.