Menekse ile Halil dizisini gecen hafta sonlandirdilar sonlandirdilar demek cok kibar olur resmen diziyi katletdiler her gecen hafta dizinin icine ediyorlardi neyseki iyice suyunu cikarmadan bitiriyorlar demistim ama bir fiyaskoyla karsilastim gercektende bir cok kisinin oldugu gibi benimde sinirimi bozdular boyle bir finali anca bu kadar aptal insanlar dusunup yazabilirler
dh de boyle bir baslik acilmayisina da sasirdim
HALİL Öldü cok sasırıdm.
quote:
Orjinalden alıntı: linn
ağlama olum kızmısın la
yahu içim kötü oldu benimde. Dizinin bi ilk bölümünde ağlamıştım baştan sona kadar. Bi de son bölümün son 15 dakkası boyunca ağlayacaktım ki aile ortamında gururuma yediremedim. Neyse bi ara izleyip ağliyiim da içimde kalmasın
Kötü oldu yaaaa[javascript:void(AddText('')) javascript:void(AddText(''))X(]
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.Karsi
yahu içim kötü oldu benimde. Dizinin bi ilk bölümünde ağlamıştım baştan sona kadar. Bi de son bölümün son 15 dakkası boyunca ağlayacaktım ki aile ortamında gururuma yediremedim. Neyse bi ara izleyip ağliyiim da içimde kalmasın
Kötü oldu yaaaa[javascript:void(AddText('')) javascript:void(AddText(''))X(]
kıyamam
İlk bölümünde bende aglamıştım cok kötüydü harbiden,ama aile ortamında gururuna yedirip aglayamıyosunki (:
Bence şöyle olmalıydı; Mustafa, Menekşe'yi orada vuracaktı. Mustafa yine ölecekti. Menekşe'de tabi. Halil'de bu duruma dayanamayıp, Bosna'ya gidip intihar edicekti. Daha etkileyici olurdu bence.
quote:
Orjinalden alıntı: .Alp.
Çok yanlış bitti bence.
Bence şöyle olmalıydı; Mustafa, Menekşe'yi orada vuracaktı. Mustafa yine ölecekti. Menekşe'de tabi. Halil'de bu duruma dayanamayıp, Bosna'ya gidip intihar edicekti. Daha etkileyici olurdu bence.
Öyle olsa etkileyici olmazdı bence. Tamam güzel senaryo fakat dizi bittikten sonra fazla etkilemezdi beni.
Ama diziyi öyle bi bitirdiler ki . Halil öldü saf ve savunmasız menekşe hayatta kaldı. Üstelik hamile.
Ne kadar duygusalsınız arkadaşlar cok güzel bişe bu durumu görmek , bence harika bitti herkes şoKTA kaldı bi filmde böyle bitmeli
dejavu54 , .Alp. pess yani size
quote:
dejavu54 , .Alp. pess yani size
neden kızdın ki
hezaman iyiler kazanmali bence dizide olsa gercek yasantida olsa
quote:
hezaman iyiler kazanmali bence dizide olsa gercek yasantida olsa
BİR film nasıl ilgi çekecekse öyle bitmelidir normal bi şekilde bitse Hiç rahbet duymazdı bence , senin dediğin gerçek hayat kuzUM
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme