Şimdi Ara

Memura ve Emekliye %30 Zam (Güncelleme) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
4
Favori
18.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

pardon da 3 sayfadır öğretmen maaşları, finlandiya eğitim sistemi konuşulmuyor mu???

İşinize gelince kriter öğretmen maaşları, gelmeyince o konunun bununla alakası yok??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

yok ya paşam!!?

öğretmen maaşını ilgilendiren durum başka bir konu öyle mi?

Şaka mı yapıyosun, işine mi gelmiyor? Derdiniz ne ki sizin?

hayır, diyorum ki işinize gelince duyarı öğretmenin kutsallığı, hayatlarının zorluğu, fin öğretmen üzerinden kastırıp, bu durumu söyleyince aa bi dakka diğer memur kardeşlerimiz nolcak, konu öğretmen değil?!

Ben ogretmen degilim . Genel memurlar icin konusuyorum

• Önceden 4500 alan emeklinin maaşı %30 zamla 5800 seviyesine gelecek ve çoğu emekli yeni emekli olanlardan sadece 300 tl fark alacak hatta primi yüksek yatanlar bu kesimi geçecek bile bu gidişle yakında emeklilerde birbirine cephe almaya başlar.

#TeşekkürlerErdoğan

Twitter'da bi anda böyle paylaşıma rastladım...

İlginç ki bunu paylaşan neredeyse tüm hesaplar aralık-2022 de Twitter'a katılmış.

Trol ordusu seçim dönemi sosyal mecralardan büyük taarruza geçecekler...

Memura ve Emekliye %30 Zam (Güncelleme)

• Takdir ne sonuçta o da devlet memuru ülke resmen kasap ciğer hesabı bir kişinin ağzına onun lütfuna muhtaç hale geldi.

İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • Önemli olan zam değil, hayat pahalılığı, gıda ve kira fiyatları. Arsa, konut, toprak fiyatları. Mesele bu fiyatları aşağı çekebilmek..

• %30 buyukksun Baba .. agustos tan bu yana icecek suyundan benzine ekmekten dogalgaza elektrigine giyiminden aldigin ayakkabiya hatta derme catma idare ettigin arabanin vergisine myv sine kopru ucretine bir kalip sabunundan icecegine en assagi %200 zam geldi ki ortalama rakam veriyorum 6 7 kati olan urunler de var biz butceyi zorlayan vr bu sartlarda %30 umu alkisliyoruz . .

basit bir ornek veriyim 6 ay once 7 8 lira olan meyve suyu 20 tl bir kilo kiyma 200 tl belkide daha fazla 4 kalip sabun 40 50 tl . bi kilo kasar peyniri ki luks sayiliyor artik cogu aileye 82 tl .. ve siz %30 a seviniyorsunuz oylemi .
    sendikayi turmaya devam . eger ki kafasi basmayan trollere cvp vermeye calisirsak %250 % 300 ile % 30 arasindaki farki arastirsinlar anlasinlar . gerekirse matematik hocasi tutulur ..

tuketim gidada ortalama enflasyon.orani % 200 - 250 ..

%30 yani onda birine alkislaniyorsa artik diyecek lafim.yok . sefalete alismissaniz yasamaya da hakkiniz varmi bilmem . zira yoksulluk sinirinda bile degil en son zamlarla olcun bicin ve aklinizi basiniza toplayin secimde artik herkes oyunu ona gore vericek . 450 500 tl icinn kimsenin karari etkilenmez soyliyim . %1000 verseler bizim verecegimiz oyun sahibi belli . Yumusamayin bence zira mudur genel mudur de degilseniz cunku onlar zaten min 4000 tl den parsayi vurdu . buyuksehirlerde ailesi cocuguyla gecinmeye calisanlar bir 6 ay daha cile cekicek gibi onlar derdini dusunecek allah hayra cikarsin . bir 6 daha milletin sabredecek katlanacak dermani kalmadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 4 Ocak 2023; 16:30:55 >
    işbu belge ile Türkiye Cumhuriyeti’nin resmi daireleri, kurumları ve kurulları ile gerçek, tüzel ve özel kurum ve kuruluşlar nezdinde yapacağım her türlü kebap anlaşması ve böbrekle ciğer iyi kızartılır börekle ne güzel gider, aşağıda örnekse örnek banane be eşdüzey parabolde tatbiki vınvınvın her gün çay kahve lıkır lıkır . kek de yemesen yanında gidermi ne karışıyosun lan bana kilom iyi benim . zayıflıcaksan zayıfla artık bak bu son ihtarım tamam lan tamam dijital paradoksa diyetisyene gittim sen benden zayıfsın dedi vah vaaah durum acil desene arkadaş tatile ne zaman gidiyorsunuz . olm deli etme beni izmir ankara olmuş 450 tl . allah belanı versin emine

• Sigorta primini yüksekten ödeyen, asgari ücret almayan kesim enayi oldu.

Sen o kadar oku üfle 2 sene önce asgari ücretin 2 katı maaş al. 2 sene içinde asgari ücreti arttırıp senin maaşını kalifiye olmayan biriyle neredeyse eşitlesinler.

Asgari ücret artarken diğer maaşlı kesimler aynı oranda zam almıyor.

Okumanın, memur olmanın hiçbir kıymeti kalmadı. Vasıfsız ol gir bir yere ne de olsa asgariye yakın bir maaş alacaksın.

• Emekli babam yıllarca yüksek prim ödeyerek 10 yıl önce emekli oldu o gün asgari ücretin neredeyse 3.5 katı maaş bağlandı. Bugün neredeyse asgari ücret alıyor. 10 senede ülkenin emeklisinin hayat standartını 3.5 kat aşağıya çektiler. Yazık değil mi bu insanlara. 70inden sonra iş mi arasın insanlar? Elin Almanı ülke ülke gezerken benim babam evinden zor çıkıyor.

• 24 saatte zam'a, zam gelen trajik bir ülke de yaşıyoruz, böyle bakkal gibi idare eden bir yönetimin beş dakika bile orada durmaması gerekiyor ancak %5 için utanıp, dalga mı geçiyorsun demek yerine sevinecek ve Tweet, yorum atacak tiplerle aynı havayı solumaya devam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6480D79F2 -- 4 Ocak 2023; 16:19:36 >
  • daha durun . bu aydan sonra belkide bu ay icinde onbinlere varan rakamla sendika istifalari verilecek . ki cogu resmi olmayan rakamlarla 60 bini astigi soyleniyor medyalarda . bende olsam bende sendikadan istifami veririm fazla soze de gerek yok .

bu yapilan revize islemi de kimseyi yumusatmiyacak sanirim . hala alay edilir gibi bir rakam ve millet dort gozle secimi bekliyor .

işbu belge ile Türkiye Cumhuriyeti’nin resmi daireleri, kurumları ve kurulları ile gerçek, tüzel ve özel kurum ve kuruluşlar nezdinde yapacağım her türlü kebap anlaşması ve böbrekle ciğer iyi kızartılır börekle ne güzel gider, aşağıda örnekse örnek banane be eşdüzey parabolde tatbiki vınvınvın her gün çay kahve lıkır lıkır . kek de yemesen yanında gidermi ne karışıyosun lan bana kilom iyi benim . zayıflıcaksan zayıfla artık bak bu son ihtarım tamam lan tamam dijital paradoksa diyetisyene gittim sen benden zayıfsın dedi vah vaaah durum acil desene arkadaş tatile ne zaman gidiyorsunuz . olm deli etme beni izmir ankara olmuş 450 tl . allah belanı versin emine
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.