Şimdi Ara

Memnunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bir esnafim ve bu zamana meden turkcell kullandigimin farkinda degilim hattim is yerimde cekmez musteriler arar ulasamazdi bugun vodefone ye gectim turkcellin bir dis cektigi sebekede vodefone full 3g cekiyor sevdim vodefone yi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fearfactory

Ben bir esnafim ve bu zamana meden turkcell kullandigimin farkinda degilim hattim is yerimde cekmez musteriler arar ulasamazdi bugun vodefone ye gectim turkcellin bir dis cektigi sebekede vodefone full 3g cekiyor sevdim vodefone yi

Ben üniversitedeyken Avea ve Vodafone'un full çektiği yerde Turkcell çekmiyordu.Ama evimde gayet iyi.
  • Su an cok saglam
  • Bizim köyde de türkcell çekmediği için bir üsür şikayet ettik ama nafile sonunda 150 abone vodafone'a geçti ve köye vodafone vericisi kuruldu.
    Türkcell reklamlarda belirttiği gibi % 99 kapsama alanına gerçekten sahipmi acaba?
    ben pek emin değilişm.
    şu linki okuyabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_48576464/tm.htm
  • Tabi baz istasyonuna göre değişir ama vf büyük yatırımlar yapıyor ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakum52

Bizim köyde de türkcell çekmediği için bir üsür şikayet ettik ama nafile sonunda 150 abone vodafone'a geçti ve köye vodafone vericisi kuruldu.
    Türkcell reklamlarda belirttiği gibi % 99 kapsama alanına gerçekten sahipmi acaba?
    ben pek emin değilişm.

Bende 1.5 senedir vf 'a iletiyorum ama nafile EKIM SONUNA KADAR baz dikilmezse koyumuze bende AVEA'ya gececegim.(%90)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bico

quote:

Bizim köyde de türkcell çekmediği için bir üsür şikayet ettik ama nafile sonunda 150 abone vodafone'a geçti ve köye vodafone vericisi kuruldu.
    ben pek emin değilişm.

Bende 1.5 senedir vf 'a iletiyorum ama nafile EKIM SONUNA KADAR baz dikilmezse koyumuze bende AVEA'ya gececegim.(%90)

Hocam aveayı almayanlar çekim kalitesi yüzünden almıyordur
    Ama avantaj olarak güzel yinede..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

quote:

Orijinalden alıntı: Bico

quote:

ben pek emin değilişm.

Hocam aveayı almayanlar çekim kalitesi yüzünden almıyordur
    Ama avantaj olarak güzel yinede..

Vodafone'un kapsamayip diger oprt. kapsadigi koyumuzde vf hatli cep tlf. tasimak ne kadar mantikli sizce..?
    TCELL'in yerine AVEA kullanmam hem f/p olarak hemde kapsama olarak bulundugum yerlerde sorun yasamayayim icin tek tercih sebebimdir.
    EKIM SONU benim icin vf'a tanidigim son sure.Kapsamazsa gule gule,kapsarsa EYVALLAH der 3 faturasiz hat mnt ile tasitir oradaki anne-babamla tarifemden limitsiz gorusurum.Yoksa hatlarimizi AVEA'ya tasiriz vf yari fiyatina ve limitsiz yine gorusuruz.

• Su an beykozun koyundeyim full cekiyor masallah
  • Ben istanbulda yasıyorum ama kendi köyümde kasabamda hangi operatörlerin çektiğini görebilir miyim ? Turkcell kesin çekiyor onu biliyorum vodafone'da sanırım ekmeye baslamıstı ama Avea çekiyor mu çekmiyor mu bilmiyorum baz istasyonu kurulacak vs deniyordu ama nette bunu detaylı görebileceğim bir yer var mı ?
  • Şu ana kadar Vodafone utandırmadı beni sağolsun. Bir tek Haydarpaşa-İzmit arası tren yolculuğunda sık sık düşüyor çekim gücü onu da idare etmeye çalışıyoruz. Zaten genelde tünele falan girdiğimizde çekmiyor. Turkcell nasıldır o bölgede bilemiyorum ama daha iyidir diye düşünüyorum.
  • dedemide gecirdim vf ye adam memnun :))
  • cepstandart+ceparan+cepnet kombinasyonu çok iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.