Şimdi Ara

Memlekete Hangi Firmayla doneyim???(otobus mudavimleri iceri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

10 ocakta finaller ve ver elini kutahya

izmirden kutahyaya otobusle 10 ocak saat 2 gibi gitmeyi planliyorum...2+1 ile gidecegim de anadolu mu kamil koc mu ne dersiniz???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kamil koç
  • Anadolu

Kamil Koç'u Yahudi birisi almıştı
    inancın el veriyorsa gidebilirsiniz
  • Her zaman Özkaymak.

6 saatlik yolu 4 saatte gidiyoruz. Genelde üniversiteli kesim oluyor. Ortam falan iyi oluyor canım sıkılmıyor giderken.
  • Pamukkale al. Pamukkale'de şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.
  • @T.R.A.V.E.G.O sence hangisiyle gitsin hocam.
  • Anadolu ve kamil koç kapışır ama anadolu diyorum, bu devirde pamukkale gibi bir firmaya binen insan ölüm ile yaşam arasındadır.

@fatihburak95
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben kamil koç diyorum.
  • Babam ikisindede calisti zamaninda kendisine sorardim ama aramiz bozuk .

Anadoluya bin ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.R.A.V.E.G.O

Anadolu ve kamil koç kapışır ama anadolu diyorum, bu devirde pamukkale gibi bir firmaya binen insan ölüm ile yaşam arasındadır.

@fatihburak95

Neden öyle dediniz hocam valla sık sık pamukkale ile seyahat ederim büyük bi sorun yaşamadım yaşadığımdada müşteri hizmetleri gayet iyi ilgilendi başka biri söyleseydi dikkate bile almadızdım o kadar güvenim var ama siz deyince.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TYLER*

quote:

Orijinalden alıntı: T.R.A.V.E.G.O

Anadolu ve kamil koç kapışır ama anadolu diyorum, bu devirde pamukkale gibi bir firmaya binen insan ölüm ile yaşam arasındadır.

@fatihburak95

Neden öyle dediniz hocam valla sık sık pamukkale ile seyahat ederim büyük bi sorun yaşamadım yaşadığımdada müşteri hizmetleri gayet iyi ilgilendi başka biri söyleseydi dikkate bile almadızdım o kadar güvenim var ama siz deyince.

Kendisi ifşa oldu malesefki. Bir şöyle bir ayrıntı var Pamukkale anadoluyu satın aldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.