Şimdi Ara

Memlekete gidemiyorum parasız kaldım Sevgilimin doğumgünü BORÇ PARA KONUSU 70 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baktım demin arkadaş konu açmış dedim banada biri yardım edermi 😂😂
    Üniv öğrencisiyim kyk da kalıyorum bizde vizeler bitince herkes 2 hafta tatil yapar . Bugün biticek. Bende hem sevgilimin yanına hem ailemin yanına gidemiyorum . Yurtta odamda tek kişi kalıcam . Kafayı da yemek istemiyorum . Üstüne önümüzdeki perşembe sevgilimin doğumgünü parayı ona ayırmıştım yalan yok . Kargo yapıp gönderecektim. Aranız da babayiğit varsa 70 tl cik göndersin ayın 8 inde kyk ile geri gönderirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_fear -- 23 Mart 2018; 12:44:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 31 görüntülenme cevap yok 😂gelmeyeceğini biliyodumda arkadaş konu atınca biri İban çak yazınca ulan belki dedim açtım . Ben olsam bende göndermezdim herhalde hem güven hemde parasızlık yüzünden 😂😂 neyse öpüyorum hepinizi

• Hocam o emoji ile güvensizlik +9 kasıyorsun haberin olsun.

• Uçkurundan önce keşke kendini düşünseydin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam buradan para toplayip mala vurmaya gidecek bak hele sen fındığa bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bu tarz para isteme konularının hepsine birer salatalık fotosu göndermek istiyorum ama insanlar kırılır diye yapamıyorum.

bu sefer benim içimde kalıyo.

hakkını helal et bro, bak küçük gönderiyorum.

buyur

Memlekete gidemiyorum parasız kaldım Sevgilimin doğumgünü BORÇ PARA KONUSU 70 tl
  • Bu yazdıkların kimse tatmin etmez böyle yazıp burdan iyi niyeti suistimal edicek çok insan var o yüzden bi kanıtlar sunki İban at yazalım.
    Edit:Eski konularına baktımda tinder'da "1 ay 13 günde aşağıdaki 23 kızın 18 iyle buluştum 16 sıyla güzel vakit geçirdik" 16 tane kızla buluşacak para bulabiliyorsun şimdi sevgili için para ayırdım diyip para yok diyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenzoParis -- 23 Mart 2018; 13:7:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ulan ne biçim adamsınız. Etrafınızda hiç 70 tl verecek adam yok mu?

70 tl nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Chucky4K

Bu yazdıkların kimse tatmin etmez böyle yazıp burdan iyi niyeti suistimal edicek çok insan var o yüzden bi kanıtlar sunki İban at yazalım.
    Edit:Eski konularına baktımda tinder'da "1 ay 13 günde aşağıdaki 23 kızın 18 iyle buluştum 16 sıyla güzel vakit geçirdik" 16 tane kızla buluşacak para bulabiliyorsun şimdi sevgili için para ayırdım diyip para yok diyorsun...

Adam cia ci cikti dagilin
  • ülkücüadam kullanıcısına yanıt
    Daha açtığı çok konu var boş beleş yalan trol yapan bi ergen çocuğun teki kesinlikle kanıpta buna para atmayın buna para vericeğinize gidip yoldan geçen fakir bi çocuk doyurun. İyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.