Bildirim
Melo toplari neden umarsizca uzaklastiriyor?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Cok az yaptigi bir sey ki hor gormemek lazim. Sneijder ile birlikte en son elestirilecek adam Melo'dur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Topu öyle uzaklaştırmayıp Dany gibi saçma sapan hareketler yapsa çok başımız ağrır. Sonra da "Melo balonu", "Melo, Galatasaray'ın Selçuk Şahin'i" gibi konular açılır. -
Futbol biliyorum diye geziyosunuz adamın görevi o. Uzaklaştırması oyun kurması lazım tabi umarsızca degil. -
-
arkadaş sizde ne değişik adamlarsınız napsın adam defansif oyuncu ne yapsa yaranamazlar size.. -
-
Adam uzaklaştırıyor abi en azından -
Liboroların genel görevidir. Bizim Topal'da çok yapıyor bunu.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Genellikle üst direkten dönen toplar Melo'nun önüne düşer ve kornerler Melo tarafından uzaklaştırılır. Pozisyon bilgisi iyi.
Ha ama şu direkten dönen topları açma germe hareketiyle uzaklaştırması beni de bazen germiyor değil.
Kendini maça versin de gerisi önemli değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı
1-Libero
2-Topal da
3-Melo ve Topal'ı kıyaslamak -
quote:
Orijinalden alıntı: Torquoise
quote:
Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı
1-Libero
2-Topal da
3-Melo ve Topal'ı kıyaslamak
Çok ayıp ettik özür dilerim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
melonun daha gelişi güzel top uzaklaştırdığını görmedim. Ha illaki olur zorlandığı zamanlarda ama genelde yana yuna oynamak yerine direk dikine attığı çok etkili olan pasları var ve bunu çok iyi yapıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: wewantsome
Cok az yaptigi bir sey ki hor gormemek lazim. Sneijder ile birlikte en son elestirilecek adam Melo'dur.
Gelmesini istemeyen biri olarak %100 katılıyorum. gerçekten beni şaşırttı en faydalı oyunculardan biri şuan -
quote:
Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen
konu kilit
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X