Şimdi Ara

Melo: 'Demirören özürdilerse Elini Sıkarım'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Helal olsun. Türkiye'de kimsenin gösteremediği tepkiyi Melo gösteriyor... Adam Türk futbolunu mahvetti ve hala TFF başkanı!!!
    Ayrıca şu doğru tespiti de yapmış
    "Televizyonlara bakıyorum GS şampiyon oldu diye ÇOĞU kişinin yüzü asık. Kutluyorlar ama içten gelen bir kutlama değil, GS ın Şampiyonluğu'nu kimse istemediğini gördüm... Herkes ağlamaklı... Ve onlara bakınca daha da mutlu oluyorum. Çünkü onlar istemedi Tanrı bize nasip etti

Buda Yıldırım hakkında söyledikleri;
    Melonun röportajından bir Kısım ...
    - "Demirören özer dilerse elini sıkarım"

Felipe Melo, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in kendisi hakkındaki sözleri nedeniyle Türkiye Kupası ödül töreninde elini sıkmadığını belirterek, şunları kaydetti:

"Ben kesinlikle kendisini birebir tanımıyorum. Kesinlikle adını bile bilmiyorum. Böyle bir insanın benim arkamdan konuşması, 'Galatasaray'a yakışmıyor gitmesi lazım tarzı yorumlar yapması' buna sebep oldu. O yüzden ben elimi vermedim. Yani böyle benim arkamdan konuşmuş birisine elimi uzatmam çok çok doğru olmaz. Ben bir aktör değilim, ben dürüst bir futbolcuyum. Şu yapmış olduğum röportajda da ne kadar dürüst olduğumu ve kimseden korkum olmadığını anlamışsınızdır. Benden özür dilerse tabii ki elini sıkarım ama özür dilemediği sürece elini sıkmayı düşünmüyorum."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanılmıyorsam BJK maçından sonra yaptığı dans için Melo GS den gönderilmeli demişti.

Bu dansı youtube dan aratın, bi çok futbolcunun yaptığını görürsünüz ama Demirören bunu bi hakaret ve ahlaksızlık olarak algılayınca Melo da buna çok içerlemiş.

Yine de Melo nun elini uzatması lazımdı. Çok büyütülecek bi mevzu olduğunu sanmıyorum.
  • elini kirletme melo

• quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

elini kirletme melo

• steril eldiven tak melo

• Noumayı gönderdiklerinde nasıl bir hata yaptıklarını anlamışlardı ama iş işten geçmişti.. Melo konusunda da aynı kerizliği Galatasarayın yapacağını sandı..Kendileri Fenerin gazına geldiler ya, her kesi enayi sanıyorlar..
    Adamsın MELO..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Artık bırak Ünal Aysal.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.