Şimdi Ara

Melo'dan Alex'e: Göz Açtırmayacağım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Felipe Melo'dan vatandaşı Alex de Souza'ya gözdağı: Normal sezondaki iki maçta da gol attı. Pazar günü kendisine aynı fırsatı vermeyeceğim

İtalya’nın Juventus takımından bu sezon kiralanan Felipe Melo göstermiş olduğu başarılı performansla takımın başarısında önemli bir paya sahip olurken 31 maçta attığı 11 golle kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor. Pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisine özel olarak hazırlanan Brezilyalı yıldız için bu maç büyük önem taşıyor. Türkiye’de tutamadığı tek oyuncunun Alex olduğunu söyleyen Melo, bu mücadelede vatandaşını markaj etme görevini üstlenecek.

‘Göz açtırmayacağım’

Bu sezon oynanan iki derbide de Alex’in gol attığını hatırlatan Melo, Türk Telekom Arena’da oynanacak karşılaşmanın çok farklı olacağını belirtti. Alex için sıkı bir markaj uygulayacağına değinen Galatasaraylı oyuncu, taraftar desteğini arkalarına alarak vatandaşına bu kez göz açtırmayacağını söyledi.

Sen yenisin galiba..

• evet daha öncede göz açtırmadığın iyi olmuş.
  • Bu, Melo'nun kötü futbolcu olduğunu göstermez ama Alex Türkiye'de yıllardır markaj altında oynaya oynaya işin uzmanı oldu.O sebeple Alex'e adım attırmamak vs. çok iddialı söylemler.
  • Kime demiş?
  • Zokora Alex'i tuttu noldu, dakka başı faul yaptı. Üstüne birde Alex'i tutayım derken gerçek görevini yapamadı, orta saha çayırlığa döndü
  • Sonra bi ıslaklık...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Sonra bi ıslaklık...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selçuk Şahin'i unutmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: acimakarna

Selçuk Şahin'i unutmasın

Selçuktan bu maçta bir füze bekliyorum, yönetim olası gol ihtimaline karşı 4 yıllık daha sözleşme hazırlamış
  • quote:

Sonra bi ıslaklık...

• gözünün üstüne çakacak demek ki

bu arada bjk maçı öncesi melo fernandes i kitleyecek diye bir başlık vardı,gören duyan var mı ne oldu o konuya
  • quote:

Orijinalden alıntı: black winter

gözünün üstüne çakacak demek ki

bu arada bjk maçı öncesi melo fernandes i kitleyecek diye bir başlık vardı,gören duyan var mı ne oldu o konuya

Ben acmistim o konuyu haber1903 ten alinti yapmistim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sonra bi ıslaklık...

Melo dediyse yapar, Alex bu maç gol atamaz. Ama Alex zeki adam, bizim Pitbull buna yapışınca Alex dolaşıp alan açmaya başlar, golü Selçuk'tan ya da Baroni'den yeriz.

Sonuçta biz kazanırız tabi, değişen bir şey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balikesirli1o

quote:

güzel ekmek vardı o konuda da sildirdiler herhalde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Balikesirli1o

quote:

güzel ekmek vardı o konuda da sildirdiler herhalde

Silinmiste ne demek istedigini anlamadim

• alexin 30mt den attığı gol çok dokunmuş meloya. sonuçta dünya bilmem kaçıncısı kaleciye 90 a taktı.
  • belki de kafayı gömüp göz açtırmayacak
  • O da 30 metreden çakar o zaman
  • kimler geldi kimler geçti
  • İşin ilginci ön liberolu sistemde oynamıyoruz ki Alex'i tutsun. Ujfalusi filan demiş olsa tamam derim de

Şu ülkede Alex'i tutabilen tek oyuncu da Mehmet Topal'dır ayrıca. Adamın o maçlarda aldığı örümcek lakabı hala devam ediyo
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.