Şimdi Ara

Melo'dan 10 numara açıklaması!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray orta sahasının önemli isimlerinden olan Felipe Melo, forma numarasını değiştireceği iddialarını yalanladı.

Melo'dan 10 numara açıklaması!

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo, Wesley Sneijder'in transfer olması halinde forma numarasını değiştireceğini ve 10 numarayı Hollandalı yıldıza vereceği yönünde gazetelerde çıkan haberlere açıklık getirdi.

Başarılı orta saha oyuncusu twitter adresinden yaptığı açıklamada, böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirtti.

Melo, twitter adresinden Türkçe olarak "Bugün forma numaramla ilgili yazılan ancak gerçeği yansıtmayan haberleri gördüm. 10 numaralı formayla mücadele etmekten çok mutlu olduğumu bir kez daha belirtmek isterim" ifadeleriyle bu haberleri yalanladı.

• Bu islerin icinde olan bi abimizden gelen haber transfer resmi olmadigi icin boyle aciklama geldi. Eger sneijder gelirse melo 20 numara giycek.

Bu arada beyler 20 numara diyorum, volkan diyorum, shabani NONDA diyorum :D ;);)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en çok yarım sezon daha giyersin sonra nasılsa gidicen melo
  • sezon içi bildiğim kadarı ile forma numarası değiştirilmiyor, yanlış bilmiyorsam tabi.
    sneijder gelirse bence 23 numaraya giyer.
  • 3 Numarayı verelim. Fener maçında Aykut 3 numaralı oyuncudan başlayan atak sürecinde diye başlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

3 Numarayı verelim. Fener maçında Aykut 3 numaralı oyuncudan başlayan atak sürecinde diye başlar

iyiydi
  • O kadar problem değil. Sene sonu nasıl olsa bırakmak zorunda kalacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Son dakika !!! Quaresma KAP'ta
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.