Şimdi Ara

Melekler ve şeytanlar kitabı gerçek mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anlatılanlar gerçek mi hikaye falan bazı anlattıklarını araştırdım doğruluk payları vardı hikaye yaşanmışlığı mı anlatıyor yoksa uydurma taraflarıda var mı ?

83.cü sayfadayım allahını seven spoiler vermesin

• Kardeş kusura bakma ama sende amma cahilmişsin. Hiç mi duymadın Dan Brown'un İlluminati'ye hizmet ettiğini. Kaç tane teori ortaya atıldı. Dan Brown'nın neden bu kadar ünlü olduğunu sanıyorsun...
    Bütün kitapları İlluminati benzeri örgütler ile dolu. Gizli ve sembolik olarak İlluminati propagandası yapıyor. Melekler ve Şeytanlar büyük ihtimalle gerçek bir şeyden esinlenildi. Tamamen gerçek değildir ama %85 gerçektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek Göz -- 27 Haziran 2014; 22:33:01 >
  • Cok pis spoiler veresim geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miraculously

Cok pis spoiler veresim geldi

Gelirse çok pis şikayet edesim gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Göz

Kardeş kusura bakma ama sende amma cahilmişsin. Hiç mi duymadın Dan Brown'un İlluminati'ye hizmet ettiğini. Kaç tane teori ortaya atıldı. Dan Brown neden bu kadar ünlü olduğunu sanıyorsun...
    Bütün kitapları İlluminati benzeri örgütler ile dolu. Gizli ve sembolik olarak İlluminati propagandası yapıyor. Melekler ve Şeytanlar büyük ihtimalle gerçek bir şeyden esinlenildi. Tamamen gerçek değildir ama %85 gerçektir..

forumdan bir arkadaşa uyarak bugün aldım adamı hiç tanımam kitabı çok övdüler bende anlattıklarını biraz araştırınca doğruluk paylarını gördüm bu bilgi beni kitaba daha çok bağladı teşekkür ederim

@Miraculously
    sakın kardeş aman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alparslan Türkeş -- 27 Haziran 2014; 22:25:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alparslan Türkeş

quote:

Orijinalden alıntı: Tek Göz

Kardeş kusura bakma ama sende amma cahilmişsin. Hiç mi duymadın Dan Brown'un İlluminati'ye hizmet ettiğini. Kaç tane teori ortaya atıldı. Dan Brown neden bu kadar ünlü olduğunu sanıyorsun...
    Bütün kitapları İlluminati benzeri örgütler ile dolu. Gizli ve sembolik olarak İlluminati propagandası yapıyor. Melekler ve Şeytanlar büyük ihtimalle gerçek bir şeyden esinlenildi. Tamamen gerçek değildir ama %85 gerçektir..

forumdan bir arkadaşa uyarak bugün aldım adamı hiç tanımam kitabı çok övdüler bende anlattıklarını biraz araştırınca doğruluk paylarını gördüm bu bilgi beni kitaba daha çok bağladı teşekkür ederim

@Miraculously
    sakın kardeş aman

Hocam moralini bozmak olacak ama ben onu sallamıştım

• mekanlar gerçek ama hikaye hayal ürünü...

okuduğum en güzel kitaplardan 1 gecede bitirmişimdir..diğer kitapları da güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha 83. sayfadasın ve bu konuyu mu açtın
  • Kitap gercekten harika ama 83. Erken olmuş gercekten konu için. Kitabın sonunu da okuyacak olursan anlarsın anlatılan her şey gerçektir. Ama olayı kastetmiyorum örgütler, yapılar makamlar vs her şey gercek. Dan Brown tarzı da budur zaten. Gerçeğin üstüne bir olay oturtur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtayd -- 28 Haziran 2014; 2:19:28 >
  • dan brownun bence en iyi kitabı burdan cık ve kitaba devam et bence spoiler gelmesi yakındır
  • Büyük ölçüde gerçek bana kalırsa. Ayrıca ilerki sayfalarda şeyi görünce anlarsın

• Kitapta illuminatinin uzun zamandan beri aktif olmadığından bahsediyor ancak bu tartışılabilir bir konu.

• Gerçek kank :d

• Olayların geçtiği yerler gerçek fakat hikaye Dan Brown'ın kurgusu. Eğer bunu beğendiysen bunun devam kitabı Da Vinci Şifresi'ni oku derim. O bundan çok daha fazla ses getirmişti. Ama ikiside çok güzel tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Röntgen

Kitapta illuminatinin uzun zamandan beri aktif olmadığından bahsediyor ancak bu tartışılabilir bir konu.

aynen orası bana da mantıksız gelmişti
  • En sevdiğim kitaptır. İlginçtir konusunu zor hatırlıyorum. Ama ondan aldığım keyfi hiç bir kitaptan alamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alparslan Türkeş

quote:

Orijinalden alıntı: W.Röntgen

Kitapta illuminatinin uzun zamandan beri aktif olmadığından bahsediyor ancak bu tartışılabilir bir konu.

aynen orası bana da mantıksız gelmişti

Kitapta mantıksız hiçbir yer yok. Kitabın sonuna geldiğinde anlayacaksın her şeyi. Kaygın olmasın o konuda.
  • Up

Evet yıl olmuş 2016 ve ben daha yeni okuyorum malesef. Bu nasıl bir kitap yahu okadar detaylı ki sanki gerçek gibi. Yoksa gerçek mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.