Şimdi Ara

Meleke: 'Prandelli neşteri vursun!'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TRT SPOR ekranlarında, 'Manşetlerde Spor' adlı programda konuşan Meleke; Tarık Çamdal, Veysel Sarı, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın ilk 18 dışında olmaları gerektiğini söylerken, "Bir neşter gerekli ama oyuncularda olmalı. Umut Gündoğan ve Furkan maçları evden izliyor. Selçuk ve Dzemaili'den kötü olma şansları yok. Prandelli neşteri vursun ve dehasını göstersin. Albayrak kadro dışı bırakılanları takıma kazandırıyor ama sen kimsin ya? Burada İtalya Milli Takımı'nın teknik direktörü var. Prandelli kendi gitmeden kendini sabote edenleri kadro dışı bırakacak. Anlaşmalı değil bu ama oyunlarıyla sabote ediyorlar." açıklamasını yaptı.

'BRUMA'YI AZARLIYORLAR'
    Portekizli yıldız Bruma'dan örnek veren başarılı yorumcu, "Başakşehir'de eski Galatasaraylılar vardı. Şu anda Galatasaray'ın 5. tercihi olmayacak adamlar vardı. Galatasaray'da bir süredir saha içerisinde diyaloglar sertleşiyor. Dün mesela ikinci golde ekrana tesadüfen Sneijder yansıdı. Savunmaya ağır bir tepkisi oldu. Peşinden bir de Bruma'ya oldu. Bruma küçük olduğu için nedense canı sıkılan ona tepkisini gösteriyor. Bu tarz jest mimikler boşuna değil. İşler kötü giderken bombayı ve sorumluluğu başkasının kucağına bırakmaya çalışma psikolojisi başlar. Oyuncular arasında ihaleyi başkasına bırakmak da ortaya çıktı." sözlerini kullandı.

Buradaki taraftardan tutun da Galatasaraylı geçinen tv deki yorumcular Prandelli'yi gönderme derdinde. Kimsenin hatır gönül ilişkileri nedeniyle yapamadığı objektif bir yorum yapmışsın. Helal olsun.

• Galatasaray'ın içinde hiç bilmediğimiz şeyler var.Söylentilere bakarsak Mancini Burak ve Selçuk'un gitmesini istiyormuş.

Takım içinde gruplaşma olduğu için Engin Gökhan Sabri gönderilmesini istemiş.Yönetim reddedince Mancini'de ayrılmayı talep etmiş.

Aynı durumun Prandelli için söyleniyor.Yani durum FM deki gibi sağa tıklayıp "transfer listesine koy" dan çok ötede.

Takım içi bölünme var deniliyor.
  • ee kardeş biz prandellide o yürek olmadığı için gitsin diyoruz zaten bu prandelli aynı anda ne buragı keser ne selçuğu sadece 1 maç selçuk ve buraksız çıksın özür dilerim ama yapamaz prandellide o yürek olsaydı şuan sabri 11 de oynardı.

iki senede bilmem kaç milyon lira sağ bek alcaz diye para harcadık ama hala elimizdeki en iyi sağ bek sabri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

ee kardeş biz prandellide o yürek olmadığı için gitsin diyoruz zaten bu prandelli aynı anda ne buragı keser ne selçuğu sadece 1 maç selçuk ve buraksız çıksın özür dilerim ama yapamaz prandellide o yürek olsaydı şuan sabri 11 de oynardı.

iki senede bilmem kaç milyon lira sağ bek alcaz diye para harcadık ama hala elimizdeki en iyi sağ bek sabri..

Burak, Selçuk vb. türevlerini kesecek yürek hangi teknik direktörde var ? Yabancı sınırının olduğu yerde bunlar padişah. Bunlar teknik direktörün kellesini alırlar. Yeni gelecek teknik direktör bunları mı kesecek ? Prandelli figüran. Bugün Prandelli yarın bir başkası.
  • Diğerleri tamam da Tarıka neden laf ediliyor anlamıyorum.Hataları oluyor tabi ama kötü oyunumuza göre gayet iyi bence.
  • gopgop kullanıcısına yanıt
    Bir de herkes Sabri'nin eksikliğini konuşuyor. Drogba'nın eksikliğini konuşan yok ! Ne yani Sabri oynasa skoru 5-4 lehimize mi çevirecek ?
  • Uwais kullanıcısına yanıt
    Burak'i belki gelecek olan hiç bir TD kesemez forvet alinana kadar ama selcuk öyle degil o mevkide oynayabilecek bi düzüne topcu var şuan galatasarayda

Drogbayi aramiyoruz demiyor ki kimse 1,5 yildir forum agliyor forvet forvet diye zaten, ünal başgan drogbaya yaşlı diyip pandevi aldi napalim?

Sabri şuan kulupte maaşını çatır çatır ödeniyor ve elimizdekilerden iyi bir futbolcu ondan faydalanmak gerekiyor o yüzden sabri örnegini verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Prandelli gelmelidir
    8 yıl önce açıldı
    Mancini: Terim efsane
    11 yıl önce açıldı
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gopgop kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam yani o kadar kötü oynuyor ki bunlar , alınan tüm kötü sonuçların kadro dışı kalanların oynamamasına bağlayanlar var, akıl alacak gibi değil.

Yönetim karar verecek, futbolculara el mi öptürecek - futbolcuların elini mi öpecek ?

• Basket takımında E.Ataman a gider yapan oyuncuya ne yapıldı? Aynısı futbol takımında da yapılmalı. Keseceksin oyuncuyu, yedeğe değil kadroya bile almayacaksın. Ancak bizde işler öyle yürümüyor, ben yerli oyuncuların özellikle bazılarının nasıl bi tarafı kalkık halde olduğunu çok iyi tahmin edebiliyorum. Bize sert, disiplinli, babacan bir hoca gerek malesef özellikle yerliler bu dilden anlıyor. Bu kadar vasat oyuna rağmen eğer selçuğu burağı yedek dahi oturtamıyorsan ve bunu bir önceki antrenör dahi yapamamışsa burda antrenörden öte daha tepede kokan bir baş var demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

Diğerleri tamam da Tarıka neden laf ediliyor anlamıyorum.Hataları oluyor tabi ama kötü oyunumuza göre gayet iyi bence.

Ugur zamaninda Prandelli icin bayagi iddiali konusup adam da takimin icine edince tukurdugunu yalamamak icin hemen futbolculara cemkirip isi saboteye getirmis, yersen

"Nesteri vursun, dehasini gostersin" demis. Ben haftalardan beri oynanan kotu oyunun sebeplerinden olan 3lu orta sahayi degistirmeyip rakibi baski altina almaktan aciz bir ekip olusturan ve bunun ustune hala ayni kadro ve diziliste israr eden adamda deha filan aramiyorum. Nato mermer nato kafa. Nesteri kendi kafasina vursa da duzelsek

• Harbiden Bruma'yı eziyorlar. Burak olsun, Snejder olsun. Mal gibi bağırıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen kangren olmadan mudahale gerekir kangreni birak septik şoka girdik biz.

• Bakın iddia ediyorum bu işin baş pisliği Sabri'dir. daha evvelinden böyle gruplaşmalara Hakan Şükür liderlik ediyordu. Sabri kadro dışı bırakılmış önceden. Hakan abisinin araya girmesiyle affedilmişti. yaşı küçük olanlar bilmez. o çok sevdiğiniz sabri benim için GS bitmiştir gibisinden demeçler vermişti.
    sadece futbolcular hatalı değil. Prandelli Koray'ı ve Hakan'ı ne zaman birlikte oynattı. eminim antrenmanda bile denememiştir. sonuç adamlar elini kolunu sallayarak 2 gol attı ilk yarıda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Galatasaray'ın içinde hiç bilmediğimiz şeyler var.Söylentilere bakarsak Mancini Burak ve Selçuk'un gitmesini istiyormuş.

Takım içinde gruplaşma olduğu için Engin Gökhan Sabri gönderilmesini istemiş.Yönetim reddedince Mancini'de ayrılmayı talep etmiş.

Aynı durumun Prandelli için söyleniyor.Yani durum FM deki gibi sağa tıklayıp "transfer listesine koy" dan çok ötede.

Mancini Burak ve Selcuk'un gitmesini istiyormus da neden butun maclara ilk 11'de baslatmis? Yonetim Engin, Gokhan, Sabri'nin gonderilmesini reddetmisse neden bu adamlar kadro disi?

Yazdiklarin celiski dolu. Hikaye yaziyorsun bari mantikli yaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Galatasaray'ın içinde hiç bilmediğimiz şeyler var.Söylentilere bakarsak Mancini Burak ve Selçuk'un gitmesini istiyormuş.

Bunları ben de okudum. Doğru olduğunu düşünüyorum şahsen. Bu performansla bu kadar oynamalarının başka herhangi bir mantıklı açıklaması yok.

Merak ettiğim bu konuda bu klasmanda isimler nasıl işlerine yönetimi karıştırıyor ve bu oyuncuların bu gücü nereden geliyor ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.