Şimdi Ara

meksika nın attığı gol nasıl ofsayt?_

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben anlamadım. bu dünya kupasında ofsayt kuralı mı değişti.
    korner kullandı. meksika. çizgide meksikalı adam var.hiç hareket etmedi. meksika golü attı. ömer üründül de doğru karar dedi.
    kural değiştiyse ofsaytta açıklayın lütfen.
    kaleci ileri çıktı filan dedi üründül. anlamadım

• Ofsayt doğru karar.Çizgide kalan adamı kaleci olarak düşün,kaleciyi de stoper.Ofsayt oldu mu ? Oldu.
  • Kaleci ile falan alakası yok ofsaytın. Kaleye en yakın oyuncu diye geçer kuralda.
  • yani kaleci olmasının önemi yok mu?
    öyle bir durumda stoper kaleci mi sayılıyor?
    saçma bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

yani kaleci olmasının önemi yok mu?
    saçma bence.

Stoper kaleci sayılmıyor son adam olarak kurallara bakılıyor.
  • daha çok maç seyretmeniz gerek...
  • Pozisyonu görmedin ama kuralın uygulanışına bakınca ne olduğu belli oluyor. Golü atan oyuncuya pas atıldığında (Top ayaktan en son çıktığında) Gol atan oyuncu kalecinin arkasındaysa arkadaşlar kalecinin arkasında iki savunma oyuncusu olması gerekiyor.

Kısaca bu kural uygulanmış anlaşılan. Yani pozisyon sırasında gol atan oyuncu top kendine doğru yolladığında kalecinin arkasındaymış ve oyuncunun önün de rakip takımdan sadece 1 oyuncu varmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Açık şekilde ofsayt.
  • Basit şekilde anlatmak gerekirse ;Hücum eden takımın oyuncusu tarafından takım arkadaşına pas verildiğinde , pas verilen hücum oyuncusu ile kale arasında iki tane savunma oyuncusu olması lazım , bu oyunculardan birinin kaleci olup olmaması önemli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

yani kaleci olmasının önemi yok mu?
    saçma bence.

Hayır kaleci sayılmıyor fakat kuralı anlattığımdan böyle daha rahat anlayabileceğini düşündüğüm için o tür bir benzetme kullandım.
  • %100 doğru bir karardı. aksini iddaa edenler fifa mecmuasının 48. sayısının 156. sayfasının sol alt sütununa bakabilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.