Şimdi Ara

MEKATRONİK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
10.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bi pic programlama kartı bide pic prog. kitabı
  • plc eğitim setleri var ama baya bi para.simens logo sormuştum fuarın birinde sanırsam 200 doların üstünde bi fiyattı,tabi logolar çok basit daha üst seviye plcleri öğrenmek gerek.ama üniversitede plc eğitimi son sene veriliyor.plc den önce mikroişlemciler ve daha başka dersler falan veriliyor,belk çalışma mantığı için gerekli olabilir...
  • ewt PLC eğitimi son yıla bırakılıyo..
    en çok örenmek istediğim şey en sonda
    bu kadar param yok sanırım
    en ucuzu teorik bilgi
    YADA STAJ YAPACAĞIM BİR YERDE ÖRENEBİLİRİM..
    İSTANBUL AND. YAKASINDA STAJ İÇİN ÖNERDİĞİNİZ YERLER VARMI
    SIEMENS VAR.. EVE YAKIN.. ÖNERİRMİSİNİZ?

quote:

Orjinalden alıntı: Amor

plc eğitim setleri var ama baya bi para.simens logo sormuştum fuarın birinde sanırsam 200 doların üstünde bi fiyattı,tabi logolar çok basit daha üst seviye plcleri öğrenmek gerek.ama üniversitede plc eğitimi son sene veriliyor.plc den önce mikroişlemciler ve daha başka dersler falan veriliyor,belk çalışma mantığı için gerekli olabilir...

• pic ,microkonroller 8051 serisi ,endüstriyel elektronik(mekatronik temel konularından birisi) ,ingilizce çok iyi öğren...illede ingilizce

selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: gafo

pic ,microkonroller 8051 serisi ,endüstriyel elektronik(mekatronik temel konularından birisi) ,ingilizce çok iyi öğren...illede ingilizce

selamlar

8051 için kitap alıcam " Haluk Gümüşkaya-Mikroişlemciler ve 8051 Ailesi,ALFA yayınları" tavsiye edermisiniz...
  • Haluk Gümüşkaya'nın kitapları Türkçe en iyi mikroişlemci kaynaklardır. Temel bir kitap olarak işine yarar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HYP
    Haluk Gümüşkaya'nın kitapları Türkçe en iyi mikroişlemci kaynaklardır. Temel bir kitap olarak işine yarar.

bazıları para kazanmak için kitap yazıyor. bu kitaplar diğer kitapların kısmi kopyaları ile dolu. ancak Haluk Gümüşkaya gerçekten çok güzel kitaplar hazırlıyor. onun kitaplarından çok şey öğrendim. bizim mikroişlemci sınavları kaynak açık yapılıyordu. bu sınavlar gerçekten zor oluyordu. pratik uygulamalarda ve sınavlarda en büyük yardımcım bu kitaplar oldu.

bilenler zaten bilir. bilmeyenlere tavsiye ederiz.
  • BİZİM FİRMA BENDE MEKATRONİK MEZUNUYUM

http://www.netaltd.com.tr
  • mezun olunca rahat iş bulabiliniomu?
    bu arada hangi okul?

quote:

Orjinalden alıntı: U t k U

BİZİM FİRMA BENDE MEKATRONİK MEZUNUYUM

• @Utku

Nena 23 serisi step motorlar icin detayli bir fiyat listesi verebilirmisin?
  • geçen ay 8 adet servomotor ve sürücü aldık...daha evvel mesajını görsekdik fiyat alırdık kardeş..motorları yurtdısından hallettik
    quote:

Orjinalden alıntı: U t k U

BİZİM FİRMA BENDE MEKATRONİK MEZUNUYUM

• Biz PACIFIC SCIENTIFIC ( NASA' nın kullandığı motorlar. ) türkiye distribütörüyüz.Her türlü sorununuz için bekleriz.

Bende Kocaeli Kontrol sistemleri Teknolojisi mezunuyum.İş kolay bulursun geleceğin mesleğini yapıyoruz şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U t k U -- 13 Şubat 2005, 2:10:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bunalmis

@Utku

Nena 23 serisi step motorlar icin detayli bir fiyat listesi verebilirmisin?

Firmamızdan fiyat alabilirsin benim aracılığım ile aradığını söyle yeter uygun fiyat verirler.İstersen direkt beni iste telefona.
  • quote:

Önce matematik ve ingilizceni geliştir. Sonrası kolay.

+1
  • ing. adım adım geliştirioz..

elektronikte hangi matematiksel konular işlenio:
    trigonometri... 4 işlem... sayı tabanları vs. bi tabandan başka tabana çevirme... bikaç formül... başka ne örenmem gerekio?

quote:

Orjinalden alıntı: fredcoder

quote:

Önce matematik ve ingilizceni geliştir. Sonrası kolay.

+1
  • selamlar...
    Bence tüm matamatik konularını...
    2 yıl kadar önce 15 derecelik bir açı ile pinleri olan bir komütatörün pinlerini pcb de düzgünce yerleştirebilmek için trigonometri kullanmak zorunda kaldım ve herkes şaşırdı. Bence tüm matematik konuları.....
    Saygılar...
  • matematik ewt örenios okulda işte
    ..
    pc kontrollü makineler için 2. adımı attım.

"her yönüyle paralel port" , "her yönüyle seri port " kitaplarını aldım..
    henüz tamamını okuyabilmiş değilim çok başlarındayım..
    bu kitapları tamamiyle inceleyen-okuyan arkadaşlar var mı? varsa düşünce-öneri lütfen..
  • MATEMATİK VE PİC ÖZELLİKLE GEOMETRİ ŞART MARMARA MEKATRONİK ÖĞRETMENLİĞİNDEKİ ARKADAŞLARIN BİR KISMI TEKNİK LİSE SON SINIFI BİTİRMEDEN MESLEK LİSESİ OLARAK GELMİŞLER ÖSSDEDE DİĞER SORULARI ÇÖZÜP GELMİŞLER (MAT. FİZ. KİM. BİYO. TR. ) BÜYÜK SIKINTI YAŞIYORLAR YABANCI DİLİ DEMEYE BİLE GEREK YOK HATTA MÜMKÜNSE BASİT BİR ALMANCA (FESTO ALMAN FİRMASI) İYİ OLABİLİR.
    DGS DE BAŞARILAR.MARMARAYA GEÇİŞ İMKANIN VARSA BEKLERİZ.

• daha 1.5 senem var.. DGS için .. hazırlanıyorum
    hedefler:
    yidiz makine müh.
    kocaeli mekatronik müh.
    marmara mekatr. öğrt.
    vs. ist içi makine müh. leri

quote:

Orjinalden alıntı: FROZEN

MATEMATİK VE PİC ÖZELLİKLE GEOMETRİ ŞART MARMARA MEKATRONİK ÖĞRETMENLİĞİNDEKİ ARKADAŞLARIN BİR KISMI TEKNİK LİSE SON SINIFI BİTİRMEDEN MESLEK LİSESİ OLARAK GELMİŞLER ÖSSDEDE DİĞER SORULARI ÇÖZÜP GELMİŞLER (MAT. FİZ. KİM. BİYO. TR. ) BÜYÜK SIKINTI YAŞIYORLAR YABANCI DİLİ DEMEYE BİLE GEREK YOK HATTA MÜMKÜNSE BASİT BİR ALMANCA (FESTO ALMAN FİRMASI) İYİ OLABİLİR.

• quote:

Orjinalden alıntı: notorious

daha 1.5 senem var.. DGS için .. hazırlanıyorum
    hedefler:
    yidiz makine müh.
    kocaeli mekatronik müh.
    marmara mekatr. öğrt.
    vs. ist içi makine müh. leri

quote:

Orjinalden alıntı: FROZEN

MATEMATİK VE PİC ÖZELLİKLE GEOMETRİ ŞART MARMARA MEKATRONİK ÖĞRETMENLİĞİNDEKİ ARKADAŞLARIN BİR KISMI TEKNİK LİSE SON SINIFI BİTİRMEDEN MESLEK LİSESİ OLARAK GELMİŞLER ÖSSDEDE DİĞER SORULARI ÇÖZÜP GELMİŞLER (MAT. FİZ. KİM. BİYO. TR. ) BÜYÜK SIKINTI YAŞIYORLAR YABANCI DİLİ DEMEYE BİLE GEREK YOK HATTA MÜMKÜNSE BASİT BİR ALMANCA (FESTO ALMAN FİRMASI) İYİ OLABİLİR.

KOCAELİ MEKATRONİĞİ KAZANIRSAN BİLKİ ÇOK ŞANSLISIN ORAYI AYNI ZAMANDA DÜNYA BANKASI DESTEKLİYOR VE DİPLOMA GEÇERLİLĞİNDE BÜYÜK ÖNEMİ VAR HABERİN OLSUN HERHANGİBİR KONUDA BU MEKATRONİK İLE İLİGİLİ OLARAK BANA YAZABİLİRSİN.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.