Şimdi Ara

Meizu M6 mp4 Player(Resimli+Video)>Bakmadan geçmeyin! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
1
Favori
48.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında yurtdışında 120$ civarı. getirtince gümrükte sorun çıkmaması lazım. sonuçta burda satan bir firma da yok.
    http://www.amerikadaniste.com/ gibi sitelerle kargo masrafı da az oluyormuş ama deneyene rastlamadım.
  • ya şu cowon tartışmalarını bu sayfaya taşımayalım.
    hacha'da yeterince gerilim oldu.

cihazı kurcalayan yokmu? yabancı forumlarda değişik arka plan resimleri falan var.
    nasıl uyguluyoruz, deneyen oldumu?
  • veeeeeeee meizu garantili olarak satılmaya başladı türkiyede arkadaşlar ama fiyat el yakıyor bir müddet daha satışa devam edebilirim ama artık bırakacağım bende sanırım

elinizdeki meizuların kıymetini bilin

adres: http://www.gogo.com.tr/products/
  • @davedevil bir kaç sorum olacaktı. Bu cihazın menüsü ingilizce mi acaba? Güncelleme tema tema yükleme gibi bir şansımız var mıdır? Bilgisayara bir program yükleme geregi duymadan takıp dosya yükleyebiliyor muyuz, yoksa illa program cdsini yanımızda ordan oraya taşımak mı gerekecek? Video seyretme işi nasıl oluyor bir converter mevcutmu?
    Ve son fiyat nedir acaba.
    Teşekkürler.
  • menu ingilizce.

arka plan resimlerini ve yazı renklerini değiştirebiliyorsunuz
    (ben resimleri henüz denemedim, kendi arkaplanı gayet güzel).

hiç bir cd'ye gerek duymadan dosya yükleyebiliyorsunuz
    (os: win2000 ve üzeri ise. cd'de 98 ve me driver'ları var)

yanında gelen converter'la bir vcd'yi 15dakikada çeviriyor (Pentium-4'de), çok kolay.
  • acaba guzel arka plan bulabılırmıyız meizuya kendikisi cok guzel ama ınsan zmanla farklı bısıyler arıyor
  • yurt dışındaki forumlardan buldugum birkaç arka plan.boyutu çok ufak indirip bakın,cok guzel fonlar var.
    http://r a p i d s h a r e.com/files/29299803/Desktop.rar.html adresteki boşlukları birleştirip adres browserınızın adres satırına kopyalayın.saygılar
  • saol pyramid gercekten cok guzeller
  • dave devil bu mp4 u ne kadara aldın cok guzelmiş yani cok hosuma gitti fiyatı iyiyse alabilirim
    tavsiye ediyormusun
  • EeE, alet kaça düştü en son ?

bide o kulaklık tabi

almam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahattintopaloglu -- 4 Mayıs 2007; 16:17:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky_walker2

dave devil bu mp4 u ne kadara aldın cok guzelmiş yani cok hosuma gitti fiyatı iyiyse alabilirim
    tavsiye ediyormusun

ben uygunn aldım 210 ytl ye suan 250 ytl ciwarı fıyatı onermek mi bukadar insanın soledıklerını dıkkatede alarak kesınlıkle mukemmel bir alet kesınlıkle onerırım
  • ben 235'e aldım. tavsiye ederim.
  • arkadaslar bı sıkayetımı dıle getırmek ıstıyorum dokunmatık tusların ustunde benım kullanımımdan dogan lekeler meydana geldı bunları gecırebılmek mumkunmu? bir de mizunun tasıma kılıfı mewcutmu bende 1 adet silikon kılıf war ancak kullanmıom hos olmuo bırde plastık cam kabı war onu kullanıom ama iyi bir kılıf bulmak mumkunmu?
  • bulursun da Türkiyede bulabileceğini sanmıyorum.zaten çok alternatifte yok.neyse bak bakalım bulursan yazıver buraya.
  • Arkadaşlar merhaba Hachayı yazmıştım hatırlarsanız ürün film izlemek isteyenler icin harika seside güzel ama nedense MEIZU benim ilk gözagrım bu yüzden HACHA yı satışa sunmayacagım menu üzerinde calışması lazım daha firmanın ama COWON D2 YE güzel bi alternatif.

bu arada MEİZU MUSİC CARDIM DA GELDİ HARİKA BİR CİHAZ ODA İPOD NANODAN DAHA KÜCÜK Bİ ALET AMA ÖZELLİKLERİ ONDAN DAHA İYİ BENCE BU ARA MEİZULARINISIN FİRMWAREİ YENİLENDİ SANIRIM Bİ İNCELEYİN SİTEYİ
  • bakalım sıteye yaw tekrar soruom dokunmatık ın uzerınde el ızlerı olustu o lekeler nasıl gıder?
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkuaz29ist

Arkadaşlar merhaba Hachayı yazmıştım hatırlarsanız ürün film izlemek isteyenler icin harika seside güzel ama nedense MEIZU benim ilk gözagrım bu yüzden HACHA yı satışa sunmayacagım menu üzerinde calışması lazım daha firmanın ama COWON D2 YE güzel bi alternatif.

bu arada MEİZU MUSİC CARDIM DA GELDİ HARİKA BİR CİHAZ ODA İPOD NANODAN DAHA KÜCÜK Bİ ALET AMA ÖZELLİKLERİ ONDAN DAHA İYİ BENCE BU ARA MEİZULARINISIN FİRMWAREİ YENİLENDİ SANIRIM Bİ İNCELEYİN SİTEYİ

geldi bozuk çıktı dimi hocam şu öve öve bitiremediğin hacha atıp tutuyodun ya ne oldu

• ben firmwarelerde bi degisiklık goremedım hala 2.03 wersionu duruo :S
  • Sendeki onca para döktüğün cowondan daha iyidir fiyat performans olarak o kesin video izlemek isteyenler için harika bir cihaz sinemadaki ses efektleri aynen var kulaklıklar arası geçiş efektleri falan gayet güzel satışa sunsam alan ve beğenerek kullananan mutlaka çıkacaktır.

Satışlarımı durdurduğum için getirmeyi düşünmüyorum ayrıca aynı markanın yeni bir modelide çıkacak 3.5 inc ekran ama firmanın menü olayına biraz daha çalışması şart.

işlerim yoğun olduğu için kendi çektiğim fotolarını eklemedim bence güzel ama menü arayüzü benim hoşuma gitmedi ve meizu kadar hızlı bir cihaz değil ve söylediğim gibi şu an problemsiz olarak kullandığım bir cihaz zaten ben bu cihazı serviste gidip gelirken seyredemediğim filmleri izlemek için kullanıyorum ve memnunum.

hafif (50-55 gram ) kullanımı kolay.
    şarzı uzun süre gidiyor. (35 saat mp3-8 saat video)

şunuda söyliyim ben siz Cowoncuları anlamıyorum: Cowon D2 kullanımı hiçde pratik olmayan ( bunu bizzat kullanan ve elindeki 2 gb lik d2 yi iriver clixle değiştirmeyi düşünen bir arkadaştan öğrendim) ve bir o kadarda pahalı olan bu cihazı neden var olan eksik yönlerini yazmadan sadece birbirinize cihazı öve öve bitiremediğinizi çok merak ediyorum.

Mesela hatta yanılmıyorsam sen yazmışsın "sonunda nihayet geldi şu an pakette ben ona bakıyorum o bana bakıyor" ne demek bu yaa bu kadar körü körüne bir cihaza bağlanılır mı anlamıyorum altı üstü bir cihaz ve sadece gülüyorum size.

Bakın meizu sayfasına da örnek alın biraz burada meizu sahipleri severek kullandıkları bu cihazı yeri gelince eksik gördükleri yerlerini de rahatlıkla yazıyorlar örnek alın biraz örnek.

Valla sayenizde Cowon düşmanı oldum:

quote:

Orjinalden alıntı: kamikazeden

quote:

Orjinalden alıntı: turkuaz29ist

Arkadaşlar merhaba Hachayı yazmıştım hatırlarsanız ürün film izlemek isteyenler icin harika seside güzel ama nedense MEIZU benim ilk gözagrım bu yüzden HACHA yı satışa sunmayacagım menu üzerinde calışması lazım daha firmanın ama COWON D2 YE güzel bi alternatif.

geldi bozuk çıktı dimi hocam şu öve öve bitiremediğin hacha atıp tutuyodun ya ne oldu

• Merhaba. Benim meizu m6 4 gb modelim var. Bir kac gundur kullanmaktayim. Bugun muzik dinlerken alet birden kilitlendi. Bir kac saniye sonra isigi sondu. Sonra makine kapandi otomatik olarak. Bir kac saat bekledim. Degisen birsey olmadi. usb den sarj etmeyi denedim fakat alet acilmiyor. Acaba neden olabilir? daha once sizlerin basina boyle birsey geldi mi?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.