Şimdi Ara

Meizu M6 mp4 Player(Resimli+Video)>Bakmadan geçmeyin! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
1
Favori
49.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Davedevil sanırım o sorun programın zaman formatıyla ilgili. programda salise formatı da var ve eklerken saliseyi de veriyor ama mp3 çaların zaman göstergesinde salise bölümü yok. Bende de sorun çıkardı program ve açıkçası uğraşamadım. Daha çok hazır lrc ler yüklüyorum daha önce adresini verdiğim siteden.

Bu arada mp3 çaların pil ömrüyle ilgili gözlemlerimi aktarmak istiyorum. Sabah 4/5 doluydu. dün akşam yüklediğim 24 dizisinin 6 bölümünü işyerinde izledim Türkçe alt yazılı olarak. 45 dakikadan 4 buçuk saat video ömrü var. Ürün özelliklerinde de zaten 6 saat diyor. Önceden harcadığım 1/5 pil i de katarsak belirtilen özelliklerin gerçekçi olduğunu söyleyebilirim. Müzik için 20 saat pil ömrü deniyor ama müziği 20 saat boyunca deneyemedim tabi.

Bugün Sennheiser cx 300 kulaklık aldım müzik keyfi daha da arttı. Kulaklık araştıranlara kesinlikle öneririm. 40 kademe seste bile baslarda ve tizlerde herhangi bir bozulma gözlemlemedim.

• kafka birşeyler sormak istiyorum sana;
    1- sen hangi video converterı kullanıyorsun? varsa dl linkini ve ayarları yazarsan sevinirim
    2- izlediğin videolarda da sarkı sözündeki gibi altyazıyı lrc formatıyla mı atıyorsun, yoksa .srt .sub formatlarından herhangi birini destekliyor mu?

not: turkuaz arkadastan bir kulaklık siparis ettim, gelince incelerim detaylı, sanırım güzel birşey :D
  • Arkadaşım yazındaki imlâ hatalarını düzeltmeni rica ediyorum. Eğer hepsini düzeltmeye üşeniyorsan, en azından girişteki " Ürünü türkiyede bulmanız biraz zor..." kısmındaki 'türkiyede'yi 'Türkiye'de' yap.

Ayrıca hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmanı dilerim.
  • arkadaşlar alanlarada satanlarada hayırlı olsun,güle güle kullanın ama benim aklıma bişey takıldı. bu tip bütünleşik pile sahip bir ürün alıcak oldummu aklıma hep şu soru gelir: ya pili (atıyorum) 1 yıl sonra ölürse, yani artık yarım saatten fazla dayanmaz hale gelirse nolucak? ozaman nasıl bi çözüm bulurum??? bu benim aklıma gelen ilk şey nerdeyse bilmem bana katılanlar varmı? haa ayrıca ürünü inceledim araştırdım oldukça güzel almayıda düşünüyorum ama işte ama lar bitmiyo :) herkese selamlar.
  • Ahmedov arkadaşım; 20 saat giden pil bir senede bitmez bence ama turkuaza sor, o sanırım bizden daha uzun zamandır kullanıyordur.ayrıca bir firma meizunun distribütorlugunu almıs bulunmakta,yani teknik servisi olacak 1 sene içinde.ha diyelim bunlar olmadı, netten bir pil alır buradaki bir teknik servise taktırılır (sanırım :D)
  • Arkadaşım daha elinde olmayan bir ürünü gittigidyora koyacağın fiyat üzerinde buraya yazman hiç hoş değil bir kere ayrıca açık bilgi verirsen sevinirim gittigidiyorda 220 ytl hemen al fiyatın mı ? Yoksa açık artırma başlangıç fiyatın mı? Bunları açıkla ki insanlar değerlendirsin olayı ben rekabetten asla çekinmem ama böyle açık olmayan ifadelerle akılları bulundırmazsan sevinirim.

İstanbul içinden olan arkadaşlara şarz cihazı hediyeli satışlarım aynen devam ediyor. Ayrıca ürün üretim hatalarına karşın 1 ay geri alma garantilidir ve benden alan arkadaşlar bilirler telefon yada elden hizmet desteğim herdaim vardır :)) malı sattım unuttum demem seçiminizi yaparken bu hususlarıda göz önünde bulundurursanız sevinirim Arkadaşlar.

arkadaslar ben 220 ytl ye 10 gün sonra satışa sunacağım bilginize
    ramazan__korkmaz@hotmail.com
    gittigidiyorda inceleyebilirsiniz

• sayın turkuaz29ist sizin sattığınız cihazın kutu içeriğindede ilk mesajda söylenen parçaların hepsi varmı acaba?

ilk mesajdaki kutu içeriği:

1 adet mp3 player
    Kurulum CD si
    1 adet Stereo kulaklık
    USB kablo
    Kullanma klavuzu( ingilizce)
    Taşıma kabı(silikon)
    Taşıma kabı(plastik cam)
    boyun askısı
    bileklik askısı
    kol bandı
    Seyahat sarj cihazı
    Kadife kılıf
    kadife silme bezi

Orjinalden alıntı: pyr@mid

kafka birşeyler sormak istiyorum sana;
    1- sen hangi video converterı kullanıyorsun? varsa dl linkini ve ayarları yazarsan sevinirim
    2- izlediğin videolarda da sarkı sözündeki gibi altyazıyı lrc formatıyla mı atıyorsun, yoksa .srt .sub formatlarından herhangi birini destekliyor mu?

not: turkuaz arkadastan bir kulaklık siparis ettim, gelince incelerim detaylı, sanırım güzel birşey :D

Sevgili pyr@mid.
    Açıkçası ürünle birlikte gelen video converter kullanarak her formatı avi ye çevirmeyi beceremedim. Belki programdan belki bendeki bazı codeclerin eksik oluşundan bilmiyorum. mpeg < avi dönüşümünde sorun yok. Ama bazı divx sıkıştırmalı avi leri o programla dönüştüremedim. Bunun için Xilisoft Video Converter ile önce mpeg e sonra da cd içinde gelen video converter ile avi ye dönüştürüyorum. Alt yazı ile ilgili de sorun yaşadım o anlamda. Normalde kullanım kitapçığında cd ile gelen programda "Eğer aynı dizinde aynı ismi taşıyan srt uzantılı alt yazı dosyası varsa video converter programı dönüştürme sırasında otomatik olarak alt yazıyı ekler." deniyor ama dönüştürürken program belli bir yerden sonra hata veriyor. Onun çözümünü de bir başka yazılım sayesinde buldum. PocketDivXEncoder isimli program film ile altyazıyı birleştiriyor. Programın Türkçe desteği de var. Divx ile sıkıştırılmış alt yazılı avi dosyalarını mp3 çalara yüklemek için 3 aşamadan geçiriyorum anlayacağın. Önce PocketDivXEncoder ile altyazıyı filme gömüyorum. Sonra Xilisoft Video Converter ile dosyayı mpeg yapıyorum. En son cd ile gelen video converter programını kullanarak da filmi Meizu'ya uygun avi formatına çeviriyorum. Zahmetli oluyor ama şu ana kadar daha kısa bir çözüm yolu bulamadım ben. Bulan varsa bana da haber versin.
    Adı geçen yazılımların linklerini vermeyi unutmuşum.

Xilisoft Video Converter 3

Pocket Divx Encoder 0.3.60

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaFKa -- 13 Nisan 2007; 14:19:22 >

• kafka çok teşekkür ederim.zahmet edip açıklamışsın.hemen deniyorum zira gece yolculuk yapacağım, bari film izleyelim buarada turkuaz arkadastan bir kulaklık sipariş etmiştim,bugun itibariyle getirtmiş,şimdi onu almaya gidiyorum.slikonlu dışarıdan ses almayan bir modeldi, bilare onun incelemesini de bu sayfada yapmak istiyorum.teşekkürler
  • Rica ederim önemli değil. İşine yaradıysa sevinirim. Ben kulaklık olarak genelde fiyat/performans olarak tavsiye edilen Sennheiser cx 300 aldım memnunum da. Sen de yeni kulaklığın incelemesini verirsen kulaklık almayı düşünen arkadaşlar için bir alternatif ürün daha ortaya çıkar belki. Sana iyi yolculuklar ve iyi film izlemeler diyeyim öyleyse. Keyifli bir yolculuk olur umarım
  • yaw arkadaslar su lyrick olayını yanı sarkı sozu olayını yapamadım yardımcı olurmusunz hatta elınızdekı lrc dosyualarını bı klasore atıp upload edım sıteye werırmısın boylece ındırır dırek mp3 playerın ıcıne atabılırız dıye dusunuyorum lutfen yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: davedevil

yaw arkadaslar su lyrick olayını yanı sarkı sozu olayını yapamadım yardımcı olurmusunz hatta elınızdekı lrc dosyualarını bı klasore atıp upload edım sıteye werırmısın boylece ındırır dırek mp3 playerın ıcıne atabılırız dıye dusunuyorum lutfen yardım

Sevgili davedevil. Türkçe lyriclerle ilgili konu için yeni bir başlık açmayı uygun gördüm.
    http://forum.donanimhaber.com/m_13590397/tm.htm buradan takip edebilirsin.
    Esen kal

• arkadaşlar kulaklıgı gittiğim gezide test ettim, aslında test 3dk sürdü çünkü hayatımda dinlediğim en güzel sesi bu kulaklıkla aldım.ses kalitesi en yuksek ses seviyesinde, ekolayzırın en absürd degerlerinde bile mükemmel.yani asla ses çatlamıyor.baslar ve tizler mükemmel, daha iyisi olamaz gibime geliyor.birçok kulaklık kullandım (hatta bundan daha pahalı olanları bile) ama hiçbiri diskodaymışsınız hissini vermiyordu ama bu kulaklık mukemmel bir ses sistemi yanıbaşınızdaymış gibi midenizi bile titretiyor bu kadarını söyleyim ses gücü ve temizliği hakkında. dışardan ses almıyor ve dışarı ses vermiyor.şöyle ki ses seviyem 40ta olduğunda bile otobüste yanımda oturan arkadaşım herhangi birşey duymadıgını söyledi.hatta kendisi de uyurken kulaklıgı taktı otobüs sesini duymamak için, mp3 playerı acmadı bile neyse ürünün incelemesini bulamadım.markası TESSM ve modeli mt60, sizlerde bakarsanız belki buluruz.sadece yahoo da satışını gördüm buradan bakabilirsiniz.bende resimlerini upload ediyorum. son sözüm şu arkadaşlar; bu kulaklığı alıpta memnun olmayacak birini düşünemiyorum.isteyen istanbuldaki arkadaşlara gösterebilirim.saygılar
     Meizu M6 mp4 Player(Resimli+Video)>Bakmadan geçmeyin!

Meizu M6 mp4 Player(Resimli+Video)>Bakmadan geçmeyin!

• arkadaşlar bu adresi meyto7 arkadaş bulmuş.bahsi geçen kulaklığın detaylı incelemesi. BURADAN bakabilirsiniz

Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
    Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler.
    Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar.
    Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
    Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
    Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
    Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
  • sanırım cx 300 le kapısıcak bı kulaklık sızce hangısı daha iyidir?
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.