Şimdi Ara

Meizu M6 mp4 Player(Resimli+Video)>Bakmadan geçmeyin! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
1
Favori
48.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gecmis olsun. basima boyle birsey gelmedi. fakat ilk defa duymuyorum.

meizume fan sitesinde bu problemi yasayanlar olmustu.

http://www.meizume.com/forumdisplay.php?f=8

tam incelemedim, umarim cozumu vardir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hbronze

Merhaba. Benim meizu m6 4 gb modelim var. Bir kac gundur kullanmaktayim. Bugun muzik dinlerken alet birden kilitlendi. Bir kac saniye sonra isigi sondu. Sonra makine kapandi otomatik olarak. Bir kac saat bekledim. Degisen birsey olmadi. usb den sarj etmeyi denedim fakat alet acilmiyor. Acaba neden olabilir? daha once sizlerin basina boyle birsey geldi mi?

arkadaşım geçmiş olsun işallah sorununu çözmene yardımcı olabiliriz. laider arkadaşın dediği doğru o adreste bu tip sorunlar hakkında tartışma forumları var ve bir fikirde ben vereyim. o forumda gezerken görmüştüm DFU tools diye bi program var sanırım anladığım kadarıyla seninki gibi problerde işe yarıyormuş bi bak istersen foruma üye ol arama yaptır dfu tools diye. ingilizce olduğu için tam özelliklerini ve ne işe yaradığını anlamadım ama sen bi bak çözmeye çalış. hadi kolay gelsin tekrar geçmiş olsun.sonucu bizede bildirde bizimde başımıza gelirse haberimiz olsun.
    Not: bu dfu tools un riskli olduğu gibi mana çıkardım o forumda okurken. sende iice anlamdan bişey yapma istersen.

m6 hakkındaki forum bölümü:
    http://www.meizume.com/forumdisplay.php?f=15

• HBRONZE cozum cok kolay kardesım dokunmatıın alttakı ok tusuna yaklasık 20 sn basılı tutucaksın alet kendıne reset atıo duzelıo meizularda olan bı olay o malum alet elek. beyın tasıo o menuden o menuye gecerken hızlı olursa takılıo kı bılgısayarların bıle kıtlendııgı oluyor takma dedımı yap duzelır
  • Cok tesekkur ederim verdiginiz cevaplar icin. Ayrica okurken forumlari soyle birsey de denenebiliyormus. ustunde m yazan ustteki tusa uzun sure (minimum 1 dakika)basip reset atilabiliyormus makineye. daha once meizu su kilitlenen bir kac kisi boyle sorunu cozmus. ben az once okudum. butun tuslari deneyecegim.
  • Davedevil cok tesekkur ederim. mesajinizi gormemistim yazmadan once. Bir deneyecegim. Tekrar cok saolun.
  • rica ederim dedigim gibi isaret(ok) tusuna 20 sn kadar basılı tutun cıhaz kapanıo sorunda halloluyo
  • sonuc ne oldu?
    reset atinca düzeldimi?
  • kesin düzelmiştir çünkü bnm de olmustu bnde resetledım sorun kalmadıı

yalnız bu sorun butun m6 larda var sanırım cunku demın bzm dığer m6da bu olay oldu ve bn bunuda resetledımm herhalde bı kere oluyo daha bna hıc olmadı
  • ewt hepsın de oluo ama normal bence bu kadar ozellıklekı bı alet ordan oraya gecıs yaparken oluo onemlı olan sureklı olmaması we daha kotusunun yasanmaması
  • ARKADAŞLAR KİLİTLENİNCE OK İŞARETİNE BASILMASI GEREKTİĞİ CİHAZIN İÇİNDEKİ NOTLAR KISMINDA DA YAZIYOR ZATEN

CİHAZDA HERHANGİ BİR ÜRETİM HATASI YOK VE BU KİTLENME OLAYIFARKLI CİHAZDADA BİZZAT BAŞIMA GELDİ (İPOD VİDEO30 GB )
    SANIRIM DOKUNMATİK MENUDEN KAYNAKLANAN BİR DURUM.

İÇİNİZ RAHAT OLSUN 10 SANİYEDE ÇÖZÜLEN BİR DURUM VE ÇOK SIK DA OLMUYOR
  • demek kilitleneceğini üretici de kabul etmiş kitapçığa koymuş , elektronik beyin taşıyo ya kilitlenmesi şart şaka bi yana tuhaf bi sorun gerçekten , muzio jm200 lerde de vardı kilitlenme durumu ,firmware update ile düzelmişti. Bunda o durum sözkonusu değil galiba

@turkuaz29ist

Bu hachanın resmi web sitesi mevcut mu? ogatech'lerde orite'larda yok ama hacha'da mutlaka vardır diye düşünüyorum.Yardımcı olursan güzel olur
  • Kusura bakmayin sonucu bildiremedim.

Evet sorun duzeldi. Sanirim yazilimsal bir hata var, yada dokunmatik ekran oldugu icin az yada cok basinca kendini kilitliyor.

Kullanma klavuzu cince oldugu icin ben okuyamadim o durumu o yuzden buraya sordum.
  • kullanım kılawuzuna gerek yok cıhazın kendı ıcınde bı bolumu war kısa yollar we tusların yazdıgı orda belırtıyor ayrıca 1-2 sefer oldu ben bayadır kullanıyorum cıhazı daha olmuo heralde alet bıraz kendıne gelene kadar yapıo sonra sorun kalmıyorr
  • tuşlar dokunmatik olduğu için olduğunu düşünüyorum ben aynı problem ipod video da bizzat yaşadım cowon'un problemleri yanında bu problem hiç

quote:

Orjinalden alıntı: kamikazeden

demek kilitleneceğini üretici de kabul etmiş kitapçığa koymuş , elektronik beyin taşıyo ya kilitlenmesi şart şaka bi yana tuhaf bi sorun gerçekten , muzio jm200 lerde de vardı kilitlenme durumu ,firmware update ile düzelmişti. Bunda o durum sözkonusu değil galiba

@turkuaz29ist

Bu hachanın resmi web sitesi mevcut mu? ogatech'lerde orite'larda yok ama hacha'da mutlaka vardır diye düşünüyorum.Yardımcı olursan güzel olur

• HACHA WEB SİTE:

http://www.hacha.cn/ENG/

Hachanın yeni modellerin çok daha güzel olacağını tahmin ediyorum ama şu an problemsiz bir şekilde kullanıyorum sadece menü yavaş geliyor bana meizuya göre menü arayüzü çok daha güzel olabilirdi ekrana dicek bir şey yok çok yoğun olduğum için video tanıtımı yapamadım malesef. En kısa zamanda başlık açarım

quote:

demek kilitleneceğini üretici de kabul etmiş kitapçığa koymuş , elektronik beyin taşıyo ya kilitlenmesi şart şaka bi yana tuhaf bi sorun gerçekten , muzio jm200 lerde de vardı kilitlenme durumu ,firmware update ile düzelmişti. Bunda o durum sözkonusu değil galiba

@turkuaz29ist

• quote:

Orjinalden alıntı: turkuaz29ist

tuşlar dokunmatik olduğu için olduğunu düşünüyorum ben aynı problem ipod video da bizzat yaşadım cowon'un problemleri yanında bu problem hiç

quote:

@turkuaz29ist

cowon'un ne problemleri varmış hocam? her topic'inde laf atıyosun dikkat ediyorum da

• quote:

HACHA WEB SİTE:

Hachanın yeni modellerin çok daha güzel olacağını tahmin ediyorum ama şu an problemsiz bir şekilde kullanıyorum sadece menü yavaş geliyor bana meizuya göre menü arayüzü çok daha güzel olabilirdi ekrana dicek bir şey yok çok yoğun olduğum için video tanıtımı yapamadım malesef. En kısa zamanda başlık açarım

http://www.hacha.cn/ENG/products/R280.asp

daha önce linkini vermemiştin hacha topiğinde ,burdan koyayım. Ama tek diyceğim allahtan satıştan caymışsın,bu meizu kadar bile etmez.Özellik şişkinliği bu tarz ürünlerin dayanak noktasıdır,belirtilmeye bile gerek duyulmayan özellikler sunulmuş,nerdeyse ses açma kapamayı da yazıcaklarmış.Neyse iyiki satmıyosun,överek tanıtmaya kalksan emin ol benle beraber 5-6 kişi daha çullanıcaktı.İçi seni dışı bizi yaksın madem,sen yavaş menülerinle kilitlenen ekranınla idare edekoy,20saniye basılı tutunca geçiyomuş zatenBir daha da kedi-ciğer hesabı laf atma

• quote:

quote:

HACHA WEB SİTE:

http://www.hacha.cn/ENG/products/R280.asp

daha önce linkini vermemiştin hacha topiğinde ,burdan koyayım. Ama tek diyceğim allahtan satıştan caymışsın,bu meizu kadar bile etmez.Özellik şişkinliği bu tarz ürünlerin dayanak noktasıdır,belirtilmeye bile gerek duyulmayan özellikler sunulmuş,nerdeyse ses açma kapamayı da yazıcaklarmış.Neyse iyiki satmıyosun,överek tanıtmaya kalksan emin ol benle beraber 5-6 kişi daha çullanıcaktı.İçi seni dışı bizi yaksın madem,sen yavaş menülerinle kilitlenen ekranınla idare edekoy,20saniye basılı tutunca geçiyomuş zatenBir daha da kedi-ciğer hesabı laf atma

bu sekılde konusamazsın burda bı topic acılmıs urunun eskılerı artıları konusuluo sen burda ınsanlara hakeret ederek urun kotuleyerek kımsenın moralını bozamassın sen bunları nerden bılıcen senın gıbı ınsanlar tek bi alet alıp herkesınkıne b*k atarlar yapabıldıklerı teksey budur.ama ben daha once cowonda kullandım sımdı geldım pasa pasa konusuyorum. sızın gıbı teknolojinin t sinden anlamayanlar yuzunden burda yorumda yapılamıo lutfen bundan sona topic e yazı yazıp kendını rezıl etme !

• @davedevil

hocam yazdıklarının tutarsızlığını es geçerek soruyorum , niye üzerine alındığını anlamış değilim.Ama seninle ağız dalaşına girmek istemiyorum, elektronik chipe sahip aletlerin kilitlenmesinin normal olduğunu düşünüp de bana teknolojinin t sinden anlamayan sıfatını yakıştırmanaysa hiç girmiycem.Sen anla madem,bildiğin gibi davran ama burası tartışma forumuysa ikinci el bölümü değilse ben de eğriye eğri doğruya doğru derim ve bu turkuaz29 nickli şahsın pireyi deve göstermesini kendimce engellerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: davedevil

bu sekılde konusamazsın burda bı topic acılmıs urunun eskılerı artıları konusuluo sen burda ınsanlara hakeret ederek urun kotuleyerek kımsenın moralını bozamassın sen bunları nerden bılıcen senın gıbı ınsanlar tek bi alet alıp herkesınkıne b*k atarlar yapabıldıklerı teksey budur.ama ben daha once cowonda kullandım sımdı geldım pasa pasa konusuyorum. sızın gıbı teknolojinin t sinden anlamayanlar yuzunden burda yorumda yapılamıo lutfen bundan sona topic e yazı yazıp kendını rezıl etme !

ağzına sağlık iyi demişsin davedevil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmedov -- 19 Mayıs 2007; 2:43:36 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.