Evet siparişlerin daha hızlı gelmesi için gönderi şeklini değiştirdik uluslararası gönderilerde sürenin kısalmasıyla ücret baya bir artıyor ve tabi buda maliyetlere yansıyor. ürün gittigidiyorda 300 ve üzerine satılıyor (son satılan ürünlerden örnek)
yeni bir foto meizu
Yeni bir foto boyutu hakkında bilgi için
tekrar slm sureklı yazamıyorum meizu yayımıs baya cok mutlu oldum tr ye gelmesı cok ıyı olmus cunku buraya getıren fırmalar baya sorun cıkardı we bıraktı ama yenıden baska bı fırma ile gelmesı aletın yayılmasını saglar we ne kadar kalıtelı bı urun oldugunu bı cok kısıye gosterır sanıyorum
birde su firmware yuklememe yardımcı olusanız sewınırım
senin versiyon ne bilmiyorum ama yukarda yazdığım sitelerde yeterli anlatım mevcut.incele
tamamdır turkuaz saolsun firmware sini degıstırdım alet daha bi super oldu saolun
İstanbul'da satışını yapan bir firma yok mu? incelemelere göre çok güzel bir ürün, garantili olması en önemli nokta! daredevil 210 ytl ye bulduğunu yazmış bir başka başlık altında turkuaz da 275 ytl diyor 65 ytl hava parasımı ...Ürünün bulunabileceği link vs varsa paylaşırsanız çok memnun olurum.
arkadasım ben urunu aldıgımda gittigidiyordan buldum 210 ytl suan bu paralara bu urunu alman ımkansız suan bunların fıyatı 275 ytl
ben turkuazdan gecen gun aldim su anda bir sorunum yok cok guzel hem goruntusuyle hem sesiyle ona cok tesekkur ediyorum ipod 'un rakibi olacak diyebilirsiniz kucuk ve guzel
Arkadaşlar tekrar söylüyorum mp4 player almakta karasız kalan istanbullu dostlara Meizu Mini playeri lden gösterebilirim.
2gb olanının fiyatı nedir hocam?
Selamlar Ben de bu sıralar kaliteli ve aşırı pahalı olmayan bir mp3/mp4 çalar almak için biraz araştırma yaptıktan sonra bu ürünü almaya karar verdim. Söz konusu ürünü Turkuaz29ist arkadastan aldım. Doğrusu başta tereddütlüydüm hem Meizu markası konusunda hem de taklit ürün olabileceği noktasında. Biraz araştırma sonucunda ürünün kaliteli bir marka olduğunu anladım. Geriye Meizu'nun gerçek ürünü mü yoksa taklit ürün mü olduğu tereddütü kalmıştı. Malum olduğu üzere piyasada kaliteli markaların adıyla mp3/mp4 çalan, fotoğraf çeken, takla atan zıplayan, yemek pişiren, usb ayakkabı fırçalayan vs. ürünler geziyor. Kaç gün kullanılabildiği veya nasıl verim alınabildiği malum. Turkuazla görüşüp ürünü bizzat incelediğimde taklit Meizu olmadığını gördüm. Portakal suyunu yudumlarken Turkuaz bana ürünü tanıttı kısaca. Sağolsun epey ilgilendi. Zaten kendisiyle görüştüğümde daha ürünü görmediğim halde yanlış bir durum olamayacağını anladım. Kendisi güven veren bir insan.
Üründen bahsedeyim biraz da. Teknik konularda arkadaslar zaten bilgi vermişler tekrarlamanın pek anlamı yok. Kendi izlenimlerimden bahsedeyim. Ses gerçek anlamıyla harika. Daha önce Creative ve Sony ürünler kullandım. Bu ürünün bariz ayırt edici yanı basların ve tizlerin çok belirgin bir şekilde algılanması. Db 90 ama bu da bir mp3 çalar için fazlasıyla yeterli bir oran. Sesin ne kadar yüksek duyulduğundan ziyade ne kadar kaliteli olduguyla ilgilenenler için önemli bir nokta. Kulaklığı da güzel ama ben genelde kulak içi kulaklık kullandığımdan orjinal kulaklığına pek alışamadım. Lyrics özelliğini test ettim. Şarkı sözleri şarkı çalarken ekranda ve sorunsuz. Bunun için şarkıları yüklediğiniz dizine lrc uzantılı şarkı sözü dosyalarını atmanız gerekiyor. Dosyalar şarkı ismiyle aynı olmalı. lrc uzantılı dosyalar oluşturmak için programlar olduğu gibi lrc dosyası kaydedebileceğiniz siteler de mevcut. Menuler oldukça kullanışlı ve kolay anlaşılır. Ayrıca gereksiz gördüğünüz menüleri gizlemek için de ayar mevcut. Menülerde gezinmek sağdaki dokunmatik keypad sayesinde oldukça keyifli. İlk başta alışmak zor gelebilir ama ben bir günde alıştım o keypad e. Ekranı gerçekten çok net ve parlak. Ayrıca ekran parlaklığını ayarlabileceğiniz menü de mevcut. Windows XP herhangi bir sürücüye ihtiyaç duymadan usb bellek olarak tanıyor aygıtı. Ve USB 2.0 desteği sayesinde veri alışverişi çok hızlı. Ürünün özelliklerinden biri de gayet ince olması. Bu da şık gösteriyor. Pil konusunda sanırım epey uzun ömürlü. Sanırım diyorum çünkü henüz alalı bir gün oldu. Yukarda bir arkadaş 5 kademeli pil göstergesi olduğunu söylemişti. Dünden beri elimden düşürmüyorum tabi belli aralıklarla. Henüz bir kademe azalmış. Ekranın parlaklığı ve parlak kalma süresi menülerden ayarlanabilir. Pil ömrü buna da bağlı tabi. Bir süre herhangi bir hareket olmadığında alet kendini otomatik kapatıyor. Altta bulunan Hold tuşu da mp3 çalar cebinizdeyken yanlıslıkla herhangi bir tuşa basma durumuna karşılık kilitliyor. Şarkıları ister isme göre ister albüm ister sanatçı adına göre kategorilendirebiliyorsunuz. 7 adet sound effect olmasının yanı sıra kendi ayarlarınızı yapabileceğiniz bölüm de mevcut. bas tiz ayarlarını yapabileceğiniz gibi DNSe modunda Virtual 3D ile ilgili ayar oldukça hoşuma gitti.
Fotoğraf konusunda ise gerçekten güzel sonuçlar elde ettim. Renk gerçekçiliği ve netlik konusunda oldukça başarılı. Slide sırasında efektler de secebiliyorsunuz ve gerek müzik gerekse fotoğraf geçişlerinde hiçbir şekilde takılmalar olmuyor. Video konusunda pek fazla birşey söyleyemeyeceğim. Çünkü Pc deki videoları avi formatına dönüştürmek için cd den çıkan video converter dönüştürürken sorun verdi. Sanırım bendeki codeclerle ilgili bir sorun. Bunları yazarken Video Converter programının Meizu sitesinde verdikleri son versiyonunu yüklüyorum bir de onunla deneyeceğim. Ama video kalitesi bariz güzel. İçinde Meizu'nun tanıtım videosu var ve neredeyse HD Tv izliyor hissine kapılıyorsunuz izlerken. Kesinlikle abartı değil. Ayrıca filmlerinizi avi ye çevirirken aynı dizinde aynı ismi taşıyan srt uzantılı altyazıyı da program otomatik olarak filme aktarıyor ve divx lerinizi rahatlıkla alt yazılı olarak izleyebiliyorsunuz. Şu an prison break ve 24 dizilerini çevirmek hevesindeyim. Böylece boş kaldıkça açıp izleme imkanına sahip olacağım :)
Sözü daha fazla uzatmadan ürünü kesinlikle öneririm. Fiyat/performans özelliği bakımından sanırım benzeri olmayan bir ürün. Hem kaliteli hem de fahiş fiyat olmasın diyenler bence kaçırmasınlar. Turkuaz da güvenilir birisi imajı veriyor gördüğüm, konuştuğum ve tanıdığım kadarıyla. Değerlendirmekte yarar var.
Sevgi saygı ve muhabbetle
walla arkadasım cok sewındım begenmene gercekten bızım ınsanlarımız bu aletı pek tanımıyor ama ellrıne alınca we bıraz kurcalayınca pıyasadakı en kral aletlerden bıle daha ozellıklı we guzel oldunu anlıyor isallah daha da cogalır bu urun
Merhaba: Arkadaşlar artık ürünü tanıtmıyorum sadece bu forum başlığını veriyorum. Bu nedenle ürünü sattğım ve memnuniyetini burada ifade eden arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Amacım burada mp4 player arayışı içinde olanlara piyasadaki benzerlerinden daha kaliteli ve ucuz ürün satmaktır. Yakın zamanda yeni bir modelin tanıtımını yapmayı planlıyorum.
Ayrıca yine kaliteli kulakiçi kulaklık arayanlar için ancak henüz türkiyede tanınmayan fakat oldukça kaliteli bir modeli de getirme aşamasındayım.
Şİmdilik benden haberler bu kadar.
sevgili turkuaz yada kafka yaw konusmanızdan gordum sarkılara alt yazı koyabılıyoruz demıssınz bu ozellıgı bılmıodum 2nizden biri rica etsem ayrıntılı bir sekılde nasıl yapıcagımı anlatabılırmı?hem bılmeyen arkadaslarda orenmıs olur?
davedevil arkadaşım, şarkı ve sözlerini (bu sözler .lrc formatında olmalı yalnız) aynı dosyaya koyarsan gözüküyor sarkı sözleri.aynı yöntem film alt yazısı içinde gecerli. söyle söyleyim winamp yada mediaplayerla kullanılabilen "minilyrics" diye bir program var.onu indirip kurdugunda tüm sarklıarın sözlerini .lrc formatıyla program files>minilyrics>saved files a kaydediyor.tabii bunun için internet lazım.yapamazsan pm at bana takıldıgın yeri.daha detaylı olarak anlatırım.iyi akşamlar
sevgili davedevil. lyrics (şarkı sözleri) xxx.lrc biçimindeki dosyalardır. bu dosyaları müziği attığın klasöre (music klasörüne) şarkıyla aynı ismi taşıyacak şekilde atmalısın. örneğin şarkı dosyasının adı deneme ise lyric dosyası da deneme.lrc olmalıdır. peki bu lyricler nasıl hazırlanır. oturup bunu wordpadle bile yapabilirsin ama zahmetli olur. bunu otomatik yapan programlar var. şarkı sözlerini bir siteden bulup wordpad e kaydedersin. sonra programı açıp oraya aktarırsın. daha sonra şarkı sözünü eklemek istediğin müziği programdan açarsın. müzik çalarken sırasıyla sözün geçtiği bölümde şarkı bitene kadar satır ekle tuşuna basarsın sırasıyla. program o zamanlamayı kendisi oluşturur. örnek olarak bir lyric vermek istiyorum.
[ti:Nothing Else Matters] [ar:Metallica] [by:Stane] [00:02.00]Nothing Else Matters - Metallica [00:58.00] [01:00.00]SO CLOSE NO MATTER HOW FAR [01:05.00]COULDN'T BE MUCH MORE FROM THE HEART [01:10.00]FOREVER TRUST IN WHO WE ARE [01:15.00]AND NOTHING ELSE MATTERS [01:23.00]NEVER OPENED MYSELF THIS WAY [01:28.00]LIFE IS OURS, WE LIVE IT OUR WAY [01:32.00]ALL THEESE I DON'T JUST SAY [01:38.00]AND NOTHING ELSE MATTERS [01:45.00]TRUST I SEEK AND I FIND IN YOU [01:51.00]EVERY DAY FOR US SOMETHING NEW [01:56.00]OPEN MIND FOR A DIFFERENT VIEW [02:01.00]AND NOTHING ELSE MATTERS [02:08.00]NEVER CARED FOR WHAT THEY DO [02:13.00]NEVER CARED FOR WHAT THEY KNOW [02:19.00]BUT I KNOW [02:25.00]SO CLOSE NO MATTER HOW FAR [02:30.00]COULDN'T BE MUCH MORE FROM THE HEART [02:35.00]FOREVER TRUST IN WHO WE ARE [02:40.00]AND NOTHING ELSE MATTERS [02:47.00]NEVER CARED FOR WHAT THEY DO [02:52.00]NEVER CARED FOR WHAT THEY KNOW [02:58.00]BUT I KNOW [03:45.00]NEVER OPENED MYSELF THIS WAY [03:49.00]LIFE IS OURS, WE LIVE IT OUR WAY [03:54.00]ALL THEESE WORDS I DON'T JUST SAY [04:00.00]AND NOTHING ELSE MATTERS [04:07.00]TRUST I SEEK AND I FIND IN YOU [04:11.00]EVERY DAY FOR US DOMETHING NEW [04:17.00]OPEN MIND FOR A DIFFERENT VIEW [04:22.00]AND NOTHING ELSE MATTERS [04:30.00]NEVER CARED FOR WHAT THEY SAY [04:35.00]NEVER CARED FOR GAMES THEY PLAY [04:40.00]NVER CARED FOR WHAT THEY DO [04:45.00]NEVER CARED FOR WHAT THEY KNOW [04:50.00]AND I KNOW [05:24.00]SO CLOSE NO MATTER HOW FAR [05:29.00]COULDN'T BE MUCH MORE FROM THE HEART [05:35.00]FOREVER TRUST IN WHO WE ARE [05:40.00]NO NOTHING ELSE MATTERS
yukarıdaki metallica'nın bir şarkısının lrc dosyası. bunu wordpadde yazıp farklı kaydet deyip şarkı dosyasının ismi.lrc diye kaydedersen bu o şarkıya ait bir lrc olur. bunu da o şarkıyla aynı klasöre atarsın ve mp3 çalarda o şarkı çalarken sözler de hangi satır söyleniyorsa efektli bir şekilde ekranda görünür. bazı sitelerde hazır lyrics veriliyor ama türkçe pek yok genelde yabancı ve sınırlı. ama söylediğim gibi kendin de programıyla hazırlayabilirsin. Türkçe ve yabancı şarkı sözleri için buraya Hazır lrc metinleri için buraya (sadece yabancı) Lyrics hazırlamaya yardımcı program için buraya bakabilirsin. Yardımcı olmuşumdur umarım.
2 nizede tesekkur ederım kafka anlattıklarını sımdı uyguluycam yapmaya calıscam ama msn kullanıosan msn ini pm le yollarmısın sorum olursa sana sorarım cok saolun
yaw kafka yapamadım alttakı programı kurdum dosya ac dıyorum dosyayı acıyo sona ıstedıgım yere satırı ekle dıyo onuda yaptım en son kaydettım sarkı cıhazda Yalın - Herşey Sensin diye yazıo aynısını cıkarttı program sonunda .lrc uzantısı war sarkıların ıcıne attım ama gostermıo neden olabılır acaba mp3 calardanda bısıyler yapmak gerekıyormu msn werırsen cok iyi olur daha kolay yardımcı olurusn