Şimdi Ara

Meizu 18 serisinin yüksek kaliteli görüntüsü ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Meizu 18 serisinin yüksek kaliteli görüntüsü ortaya çıktı



    Merakla beklenen Meizu 18 ve 18 Pro çok yakında resmiyet kazanacak. Tanıtım etkinliğine sayılı günler kala akıllı telefonların basın görselleri internete sızdırıldı. Yayınlanan görüntüler cihazların arasında belirgin şekilde boyut farkı olduğunu gösteriyor.



    Ayrıca Bkz.Huawei'nin ilk monitörü Avrupa'da satışa sunuldu



    Meizu 18 serisi delikli AMOLED ekranla gelecek. Ön panelin yuvarlak kenarlara sahip ince çerçeveli tasarımı dikkat çekiyor. Her iki modelde de ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı göreceğiz. Ne yazık ki şu an için akıllı telefonların arkadan nasıl görüneceği belli değil.



    Meizu 18 serisinin yüksek kaliteli görüntüsü ortaya çıktı



    Lansman haftaya



    Meizu 18 ve 18 Pro'nun 3 Mart tarihinde Çin'de tanıtılacağını hatırlatalım. Normal versiyon Snapdragon 870 ile donatılırken, Pro modeli daha güçlü Snapdragon 888 yonga setinden güç alacak. Akıllı telefonların 580 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulmaları bekleniyor. Bir hafta içinde Meizu 18 serisiyle ilgili daha fazla şey öğrenmiş olacağız.




    Kaynak:https://weibo.com/meizumobile







  • Güzel gözüküyor

  • Tr de şatışı ?

  • Valla pek cazip değil artık. Paramız değersizleşti, aldığımız cihazları uzun süre kullanmak zorundayız artık. S21 almayı planlıyordum ancak 10 bin liralık fiyatı uykudan uyandırdı beni. Güncelleme vermeyen amiral gemisi sınıfı bir telefon ancak 4 bin liralara satılırsa tercih sebebi olabilir. Xiaomi Mi 10T-Samsung S10 Plus-S20 FE varken 5-6 bin liralara alınmaz diye düşünüyorum. Samsung 4 seneye çıkarmışken hele güncelleme desteğini.

  • Şu Meizu muhteşem telefonlar yapıyordu da Steve Jobs o zamanlar Çinli firmaların yükselişini öngördüğü için en tehlikeli Çinli firma olan Meizu'nun başını küçükken ezdi. Yoksa mesela Meizu 16th zamanında rakiplerinin hepsinden daha iyi ve daha ucuzdu ama ne hikmetse satamıyordu...

  • Global'e gelmedikten sonra en iyisini çıkarsan banane Meizu 17 Pro gibi bir şaheseri o fiyattan globale çıkarmadın,daha ne olsun?

  • muratozgulz kullanıcısına yanıt
    O telefonlar ile bu cihazı yan yana koyman bile yoruma gülme sebebi :D

  • Aynen :D
  • Bloodin kullanıcısına yanıt

    Ben bu yorumu daha önce gördüm


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meizu kullanıcısıyım ama bir daha tövbe. Güncelleme ve yazılım desteği olmayan markalardan kesinlikle uzak durun.

  • Ayva kullanıcısına yanıt

    Doğrudur, daha önce de birkaç kez dile getirdim, hatırladığım kadarıyla Çinli firmaların yaptıklarına ve geleceğine dair de uzunca bir yazım olacaktı 2019 yılına ait, onun içinde de bunu daha detaylı yazmıştım. Ama bul desen bulamayabilirim :)

  • muratozgulz kullanıcısına yanıt
    Meizu hic bir zaman hizli guncelleme vermedi ama yazilimi stabildir ve kendine has bir tarzi vardir. Telefonlari da cok kalitelidir. LCD ekranli Mi 10T, plastik S20 FE ile falan karsilastirmak hakaret gibi olmus bencede ;)

  • Meizu kulalcısıyım 2 kere felan güncelleme geldi oda ufak güncelleme. Ama çok stabil ve hatasız çalışıyor. Zırt pırt güncelleme gelip hata vermesinden iyidir
  • msatic M kullanıcısına yanıt
    6-7k'ya meizu almayı düşünenlere hayatta başarılar dilerim. Meizuyla bir zorum yok telefonları da gayet iyidir, 16th fiyat performans olarak müthiş konumdaydı zamanında. Lakin iş bu meblağlara geldiğinde güncelleme alacağı muallakta olan telefon almak bana göre saçmalık. Ben bu parayı verdiğimde kafam rahat 4-5 sene kullanabileceğimi bilmek isterim. Ayda 3 bin € kazanan biriyseniz keyfine alabilirsiniz tabi ki. Ayrıca bilmiyorum kullandınız mı ama bence kasa hissiyatı gerçekten güzel s20 fe'nin. Bir S10e kullanıcısı olarak söylüyorum.
  • muratozgulz kullanıcısına yanıt

    S20FE'nin kasası pek güzel değil. Plastik arka kapak daha elime aldığım anda orta segment telefon hissini bana hissettirdi.


    Güncelleme konusu çok abartılıyor,hemde çok. S9'umun ilk gün ki hali ile 2 ana güncelleme almış hali arasında dağlar var. Telefon resmen öldü,stabillik vs. leş yemin ediyorum leş. Meizu 16th kullanan babamın telefonu daha güncelleme almadı ama stabilite olarak S9'uma 5 değil 20 çakar. Güncelleme olayına Note3,G5,S7'den beri uzağım ama gene salaklık yaptık aldık S9. Birdaha güncelleme almayan telefon almaya çalışıcam.

  • Veyahut Apple alıcaz. Bu ekonomide nasıl alıcaz orası ayrı :D

  • Hocam tabi herkesin yaşadığı deneyim farklı. S10e'm Android 11'le birlikte çok stabil çatır çatır çalışıyor. Bayağı da memnunum. Bankacılık uygulamaları için de güvenlik güncellemesi önemli benim için. 1 seneden fazla güncelleme almayan telefon kullanmamaya dikkat ederim. Tabi bunlarla beraberikinci elde satılabilirliği de önemli. Glastik malzeme bana hoş geldi açıkçası, çok sıkıntı hissettiğimi söyleyemem. S20 FE benim için eksi oluşturnuyor. Neyse özel sebepleriniz doğrultusunda meizu mantıklı olabilir lakin bence genele pek hitap etmiyor. Alan güle güle kullansın diyelim.
  • Meizu M1 note kullandım 2014 yılında çıkmıştı üç sene kullandım sıkıntı yaşamadım android güncellemesi almaz belki bir kere ancak kendi güncellemesinii eksizsiz yaptı işletim sistemini sürekli güncel tutuyorlar

  • Meizu alt orta ve ust tüm segmentlerde herkesi çok iyi tatmin edecek çok kaliteli cihazlar üretiyor. Ama almam. Çünkü servis problemi var. En basit sorunda bile yedek parcasi yok anlayan yok. Elinizde cihazla kalakaliyorsunuz..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.