Şimdi Ara

Meireles'in Sözleşmesi Feshedilecekmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe yönetimi, dizinden ameliyat olup sezonu kapatan Meireles'in kontratını feshetme kararı aldı. [Fotomaç]

İyi olur zaten bi işe yaramıyor saçma sapan kartlar görüyor.

• ee bi zahmet artık feshederken yanında alves,topuz,kadlec,diego,kesimalıda feshetmeyi unutmasınlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meireles bizde miymiş hala

• Bizim Hamitede bi el atsalar bizim beceriksizler yapamiyo.

• Doğru bir karar olur zaten uzun süre forma giyemeyecek ki sakatlanmasaydı bile Avrupa Şampiyonasında oynamak için giderdi. Mehmet Topuz ve Serdar Kesimal bedavaya bir kulübe gönderilmeli gönderemiyorsak da sözleşmeleri feshedilmeli. Kadlec'i göndermek kolay o zaten kendi de gitmek ister Avrupa Şampiyonasında oynayabilmek için. Son aday Alves'in de gitmesini isterim ancak as oynatıldığı için göndermezler o yüzden o kalır maalesef ama sezon sonu o da gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MDelice

Bizim Hamitede bi el atsalar bizim beceriksizler yapamiyo.

meireles in kalan ücreti ödenecek sadece yabancı sayısına göre tff ye ödenen lisans ücretini azaltmak için fesh edecekler
  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt
    bonservisine karşılık alacakları şeklinde bir ödeme olacakmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • inananasım yok ama olursa çok iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

mayısa kadar sakat ve mayısta serbest olacak oyuncunun bonservisine karşılık mı
    inanmaya devam edin bunlara ama alıntı yapıpta benide ikna etmeye kalkma geçen sefer azizin kendi ağzından çıkan lafı maaşlarıda eklemiş olabilir gibi yorumlayarak
  • Ne saçma sapan kart görmesi arkadaş kafanız mı güzel? Adam oynamıyor ki kart görsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Ne saçma sapan kart görmesi arkadaş kafanız mı güzel? Adam oynamıyor ki kart görsün

Bu maç yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

quote:

inanmaya devam edin bunlara ama alıntı yapıpta benide ikna etmeye kalkma geçen sefer azizin kendi ağzından çıkan lafı maaşlarıda eklemiş olabilir gibi yorumlayarak

Haşa ne ikna etmesi.Sen Dursun Özbek'e ikna olmuşsun benim yorumlarım bunun yanında ne ki ?

• 3 sene olmuş

Şaka bir yana bu adam oynasa josef mosef gerekmez ama oynamıyor. Ben de yollanması taraftarıyım. 2 senedir takım yüzü görmedi zaten sakatlıktan.
  • quote:

quote:

quote:

Haşa ne ikna etmesi.Sen Dursun Özbek'e ikna olmuşsun benim yorumlarım bunun yanında ne ki ?

her cevap veremeyecek olduğun konuda böyle ezbere boş alıntı mı yapacaksın ?
    geçen seferde yaptın aynı şeyi çıkar dedim her fb maç konusundaki tahrik mesajlarımı bir daha alıntı yapamadın
    şimdi yine soruyorum çıkar benim dursun özbek e ikna olduğum mesajları, senin bulduğun her mesaja karşı 2 tane eleştirdiğim mesajı koyacağım bende

• Bize Pogba gibi adam lazım, Oğuzhan gibi veya. Toplan ve Souza ikilisi aşırı defansif, Allah'tan ki beklerimiz dünya klasmanında oyuncular, onlar sayesinde çift ön libero o kadar sırıtmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Fox

Bize Pogba gibi adam lazım, Oğuzhan gibi veya. Toplan ve Souza ikilisi aşırı defansif, Allah'tan ki beklerimiz dünya klasmanında oyuncular, onlar sayesinde çift ön libero o kadar sırıtmıyor.

Pogba gibi tam merkezde oynayabilecek hem defansif hem ofansif yönü üst düzey oyunca dünyada bile sayılı zaten. Dediğin gibi başta Pogba, bir de Verratti, Modric falan işte. Oğuzhan bu sene defansif yönünü geliştirse de altyapısı itibariyle ofansif bir ortasaha. 10 numara hatta. Bizim ligde bu işi en iyi görecek adam Ozan, sizin şortlu da oynatmıyor çocuğu. Bir de bizim Tolgay işte. O bir dönsün de lig çift yönlü orta saha görsün.

• WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt
    Ne boş adamsın la.

• Fener'in ortasahada pas asist yapabilen tek adamıda gitmiş oldu

Meireles'in Sözleşmesi Feshedilecekmiş
  • quote:

quote:

quote:

quote:

her cevap veremeyecek olduğun konuda böyle ezbere boş alıntı mı yapacaksın ?
    geçen seferde yaptın aynı şeyi çıkar dedim her fb maç konusundaki tahrik mesajlarımı bir daha alıntı yapamadın
    şimdi yine soruyorum çıkar benim dursun özbek e ikna olduğum mesajları, senin bulduğun her mesaja karşı 2 tane eleştirdiğim mesajı koyacağım bende

Sırf bana cevap veremediğin 2-3 mesaj biliyorum boş yapma. İşsiz olmadığımız için uğraşmıyoruz diye senin gibiler fink atıyor çok bilmiş gibi.

• Zaten sözleşmesinin son senesi degil mi arkadaş sezonu kapattıysa bitti gitti zaten bizdeki kariyeri anlamadım ben olayı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.