Şimdi Ara

Mehmet Topuz neden 2 yıldır formsuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 Yıl önce çok beğendiğim bir oyuncuydu Alex'in olduğu takımda kendisinin olmamasını düşünemezken şimdi rotasyon oyuncusu bile değil. Gelin birbirimizi kırıp incitmeden Mehmet Topuz'u seviyeli bir şekilde eleştirelim. Sizlerin de Topuz'u çok sevdiğinizi biliyorum.

• En iyi zamanında yılda 5 kere direği vuruyordu o kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam Kayseri'de 10 numara bölgesinde Alex'in yerine oynuyordu buraya geldi tabi orada Alex olunca adam sağ kanada geçti.2010-2011 sezonunda tüm maçlarda oynamıştı iyi performansta göstermişti ama sonrada Kuyt'ın gelişi filan 3'lü kanat forvet tarzı oynayışımızla sadece arada sağ bek olmadığında oynadı.Ama yine de adamın sesi çıkmıyor geldiğinden beri meşhur olduğu bölgede oynayamadı adam.Kayseri'de gol atardı bizde atmıyor ama Kuyt'tan daha fazla çalım atabilir veya daha iyi ortalar yapabilir bana göre.
  • kesinlikle formsuz falan değil. xelçuk şahiniesta ile birlikte bu takımın as oyuncusudur. orta saha 3lümüzde şöyle olmalıdır.

selçuk - topuz
    baroni
  • Topuzun tek katkısı 2011deki şampiyonluktu.
  • Topuz formsuz değil diğerleri çok formlu.
  • O değil de zamanında ne kavga edilmişti topuzu transfer etmek için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zamanında olay olmuştu transferi, ancak Alex'in 10 numarada oluşu onu sağ kanatta oynamaya zorladı. 2011 şampiyonluğundan itibaren özellikle Kuyt'un gelişinden sonra performansı git gide düştü. Bence kalması lazım malum sakatlık cezalık oldu mu joker olarak oynar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimi keselim ? Mecbur yedek bekleyecek , sorun yapmıyor zaten yedek beklemeyi.Çok neşeli ve iyi bir karaktere sahip Topuz.Yabancı sınırlaması varken elimizde tutmamız lazım onun gibi oyuncuları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynn

Kimi keselim ? Mecbur yedek bekleyecek , sorun yapmıyor zaten yedek beklemeyi.Çok neşeli ve iyi bir karaktere sahip Topuz.Yabancı sınırlaması varken elimizde tutmamız lazım onun gibi oyuncuları.

O kadar parayı ben alsam bende sorun etmem yedek beklemeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

quote:

Orijinalden alıntı: Gwynn

Kimi keselim ? Mecbur yedek bekleyecek , sorun yapmıyor zaten yedek beklemeyi.Çok neşeli ve iyi bir karaktere sahip Topuz.Yabancı sınırlaması varken elimizde tutmamız lazım onun gibi oyuncuları.

O kadar parayı ben alsam bende sorun etmem yedek beklemeyi

Ama neşeli

• arkadaslar 10 numara ile ilgisi yok
    topuz 11/12 ile 10/11 sezonlarinda iyiydi adam. onceki sezon sakatlandiktan sonra bu hale geldi. bir de su var topuz senede 7-8 asist yapacak adam defansi da iyi ama gol yok. begenilmeyen kuyt harika bir futbolcu oldugu icin su an topuz begenilmiyor biraz da

• Bağkurludan daha fazla iş güvencesi var kulübede.

• Orijinali bu şekil zaten.10-11 deki katkısı ekstraydi

• iki yıl önce formda mıydı? fenerbahçenin sağ açığı sezonu golsüz kapayamaz...
  • Bu adamın mevkisi konusunda bilgisi olan var mı? As kadroya bakınca Mehmet'in neden yer bulamadığını görmek zor değil. Zamanında abartıldığı kadar iyi bir oyuncu değildi. Yine eldeki yerlileri abartma ekibi tarafından bir senede ilah ilan edildi. Yüksek paralara büyük takımlara (bu durumda Fenerbahçe'ye) kitlenmiş bir başka Türk oyuncu.
  • Kayseri'de ayrı bir iyiydi Gökhan Ünal'la yardırıyorlardı.Geldiği ilk zamanlar da yine fena değildi fakat son bir iki sezondur benim gözlemlediğim dötü göbeği bağlamış koşamıyor.
  • arkadaşlar bildiğiniz üzere topuz tesislerde kangal besliyordu onun performansının yükseldiği dönemlerde ona destek oluyordu o dönem topuz yükselişe geçti hatta bir aralar zirvede yalnız kaldı daha sonra köpekler vefat edince topuzda lanet olsun altın ayakkabısınada topunada bu yılda başkası alsın dedi. o dönemlerden sonra melonun transferi ve öz dayısı olan yobonun başka takıma gitmesi onu derinden etkiledi.

Selçuk Şahin / Yozgat DHA
  • Sen olsan calisirmisin?yabanci siniri var ohh mis gibi

• abartıldığını düşünüyorum,sadece çekişme amacıyla alındığını düşünüyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.