Şimdi Ara

Mehmet Topal Galatasaray da ( mı ? )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam lig tv de altyazı geçmiş. zaten Canaydın da açıklama yapmış süpriz bi transfer olabilir diye. İnşallah doğrudur. Gelişmeleri bekliyoruz.....

http://www.alisamiyen.net/forum/viewtopic.php?t=8399&postdays=0&postorder=asc&start=0

• iyi bir adam mı peki tanıyanınız var mı futbolu nasıldır?
  • mevkisi ne mehmet topal ın cihanın yerine ise halay çekecem
  • ön libero oynuyormuş kardeş cihan yine sahada olacak malesef.belki ardayı defansın sağına alıp carruscayı sol kanatta oynatsa çok daha iyi olur diye düşünüyorum
  • arda yı sağ bek oynatıp onun yeteneklerini kısıtlayacağımıza cihanın sağ bek oynamasını tercih ederim.
  • Kulüp genel müdürü Nahit Güzel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün gece yapılan görüşmeler sonunda genç futbolcuları Mehmet Topal'ı Galatasaray'a verdiklerini söyledi.

Yetiştirdikleri bir futbolcunun Galatasaray gibi bir kulüpte futbol oynayacak olmasının kendilerini gururlandırdığını belirten Güzel, ''Mehmet, çok yetenekli bir oyuncu. Kendisinin Galatasaray'da başarılı olacağına inanıyorum'' dedi. Güzel, Sakaryaspor'da forma giyen Serdal Kurt ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını da sözlerine ekledi.

• Orta saha süper oldu

İzleyenler çok kuvvetli diyorlar.İyi bir ikili olacak Inamoto yla

Sağbek kötü oldu ama Cihan'ı bir sezon çekmek zorundayız.Keşke enayi bir takım gelip 1 milyona falan istese

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mehmet TOPAL olursa süper olur Ama Hala resmi sitede bu transfer hakkında bir bilgi yok.
  • Cihan'a 2 gün içinde suikast düzenliyorum.. kurtuluyoruz arkadaşlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

Cihan'a 2 gün içinde suikast düzenliyorum.. kurtuluyoruz arkadaşlar..

ya biraz cihanada hak verelim adam hayatı boyunca ilk defa sağ kanatı galatasarayda oynadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

Cihan'a 2 gün içinde suikast düzenliyorum.. kurtuluyoruz arkadaşlar..

Adam kaçırmakta üstüne yok dikkat et
  • yaw bu cihan canaydını akrabası falan mı diye düşünüyorum bazen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.