Şimdi Ara

Mehmet Helvacı açıklama yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ne dedi varmı karar
  • Futbol takımıyla ilgili herkes fikrini bildirdi ve pek çok karar aldık bu kararları önümüzdeki günlerde göreceksiniz dedi..
  • Önümüzdeki günlerde tek tek açıklanacakmış alınan kararlar. Büyük ihtimal Rijkaard'ın gönderilmesi kararı alındı onunla anlaşmaya çalışacaklar.
  • Futbolcularla ilgili bir kara olsa hemen yürülüğe konurdu. demek ki teknik direktörlerle(hem yeni hem eski) görüşmeler sürüyor.
  • evet ve büyük ihtimal yeni bir hoca ile görüşmelere başlandı. netlik kazanması bekleniyor. buarada Rijkaard için Liverpool'dan teklif varmış
  • Ben kaç gündür yazıyorum, Fenerbahçe'ye yenilirsek hoca %1.000.000.000 gidiyor, B planı devreye giriyor diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hayko hüseyin ne yaptı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: reef1905

Ben kaç gündür yazıyorum, Fenerbahçe'ye yenilirsek hoca %1.000.000.000 gidiyor, B planı devreye giriyor diye.

Her fenere yenilmeye hoca giderse işiniz çok akın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

Ben kaç gündür yazıyorum, Fenerbahçe'ye yenilirsek hoca %1.000.000.000 gidiyor, B planı devreye giriyor diye.

Yok Sertaç, bir süredir görüş alışverişi şeklinde geçen görüşmeler transfer görüşmesi şekli aldı ve bu planın uygulaması Fenerbahçe maçının skoruna bağlandı.Ama dün geceki yenilgi hesapta yoktu.

Aslında bugünde açıklanabilirdi karar ama derbi maç öncesi olduğundan ve bazı diğer etkenlerden dolayı ertelendi.Benim düşüncem bu kardeşim.

• quote:

quote:

quote:

Yok Sertaç, bir süredir görüş alışverişi şeklinde geçen görüşmeler transfer görüşmesi şekli aldı ve bu planın uygulaması Fenerbahçe maçının skoruna bağlandı.Ama dün geceki yenilgi hesapta yoktu.

Aslında bugünde açıklanabilirdi karar ama derbi maç öncesi olduğundan ve bazı diğer etkenlerden dolayı ertelendi.Benim düşüncem bu kardeşim.

Ben takılıyorum sadece Şeytanın avukatlığını yapmak gerekirse ,
    Hoca takımın başındayken feneri orda yenerseniz ne olur ???

• Belki sadece kararın uygulama süresini uzatabilir.O da belki.
  • Bazı oyuncuların sözleşmesi feshedilebilir. Diğer seçenekler takımı dipsiz kuyuya sürükler.
  • quote:

Belki sadece kararın uygulama süresini uzatabilir.O da belki.

Bence adnanın bırakması lazım geçen sene elinden geleni yaptı belliki olmuyor...
  • Ne olmuyor?Neye göre olmuyor?Adnan Polat yönetimi ile ilgili futbol takımının sportif başarısızlığı dışında bir eleştiri yapılabiliyor mu mantıklı?Varsa bizim mi haberimiz yok?

Klubün gidişi rakipleri fena halde korkutuyor bana göre ve ondan bu kadar tatava çıkarıyorlar , içimizdekiler de sağolsun her türlü malzemeyi vermekte geri kalmadığından bu ortam oluşuyor.Yoksa bir futbol takımının sonuçları dışında çok iyi gidiyor işler.

quote:

quote:

Bence adnanın bırakması lazım geçen sene elinden geleni yaptı belliki olmuyor...

• Olası bir derbi yenilgisinde, FR'nin görevine maç sonu son verilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Ne olmuyor?Neye göre olmuyor?Adnan Polat yönetimi ile ilgili futbol takımının sportif başarısızlığı dışında bir eleştiri yapılabiliyor mu mantıklı?Varsa bizim mi haberimiz yok?

Klubün gidişi rakipleri fena halde korkutuyor bana göre ve ondan bu kadar tatava çıkarıyorlar , içimizdekiler de sağolsun her türlü malzemeyi vermekte geri kalmadığından bu ortam oluşuyor.Yoksa bir futbol takımının sonuçları dışında çok iyi gidiyor işler.

quote:

quote:

Futbolda başarı olmadığı sürece diğer olaylar aynen hikaye , burda bile bir tartışmaya girsem (Ama amacım o değil) Uefa kupasından bahsedilir , şahsi görüşüm beşiktaşlı olarak galatasaray böyle giderse yeni stadyumdan gelir elde edemez aynı uefa başarısından elde edilmediği gibi...

• Adnan Polat'ın zaafiyetleri olabilir ama başkanlığı bırakmasını gerektirecek kadar değil bence.Ben bu görüşe katılmıyorum açıkçası.Yalnızca hatalarını tespit edip tekrarlamaması gerekiyor.

UEFA kupasından sonra gelir sağlanamamasının sebebini daha öncede yazdım.Hiçbir kulüp o zaman bunu gerektiği şekilde paraya çeviremezdi, bunun Galatasaray'la alakası yok.Bunu sakın kupayı kazanmayı beklemiyordu anlamında da almasın kimse, bu tamamen pazarlama stratejisinin olgunlaşmamış döneminde olduğu için bu fikirdeyim.
  • quote:

Adnan Polat'ın zaafiyetleri olabilir ama başkanlığı bırakmasını gerektirecek kadar değil bence.Ben bu görüşe katılmıyorum açıkçası.Yalnızca hatalarını tespit edip tekrarlamaması gerekiyor.

UEFA kupasından sonra gelir sağlanamamasının sebebini daha öncede yazdım.Hiçbir kulüp o zaman bunu gerektiği şekilde paraya çeviremezdi, bunun Galatasaray'la alakası yok.Bunu sakın kupayı kazanmayı beklemiyordu anlamında da almasın kimse, bu tamamen pazarlama stratejisinin olgunlaşmamış döneminde olduğu için bu fikirdeyim.

Akın futbolda başarı olmadığı sürece diğer olaylara kimse bakmaz , yada futbolda çok başarılı olsun pot üstüne pot kırsın kimse umursamaz , birde anlamadığım yeni stadyum örneğinde hep verilen rakamlar fb bazında , fb taraftarının alım gücü yüksek storelar'dan biliyoruz bunu...

• quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

Olası bir derbi yenilgisinde, FR'nin görevine maç sonu son verilir.

Olası mı dedin dostum ?
  • quote:

Demek ki Reykard kalıyor..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.