Şimdi Ara

Mehmet Demirkol Flash Iddaa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görüştüğüm yetkililer bu işin sonunda Fenerbahçe'ye 3 yıl Avrupadan men cezası verecek. Bir yılını zaten çekmişlerdi diğer 2 yılın 1 ini bu yıl çekilecek kalan 1 yıl ise ertelenecek ama bir şartı olacak UEFA'nın TFF lig şampiyonluğunu Trabzonspor'a verip Fenerbahçe'yi önümüzdeki sezon -15 puanla lige başlatırlarsa Fenerbahçe sadece 1 yıl avrupaya gitmeme cezasıyla kurtulacak. Bu teklifi kabul etmemeleri halinde UEFA'nın 5 yıla kadar Fenerbahçe'yi men etme cezası vermesi TFF'nin de o sezonun lig şampiyonluğunu Trabzonspor'a vermemesi halinde Milli takımı en az 1 şampiyonadan men etmesi gündemde.

• kupayı verirse ederse şöyle olacak böyle olacak gibi kelimeler saçmalıktan ibaret. Eğer suçlu varsa gereken yapılır zaten, bi restoranda garsonun menü sunması gibi teklifler yapılması kömik
  • ts kaynaklı bir haber olduğu çok bariz.
    takasla pazarlıkla ceza mı olurmuş transfer mi bu
  • Ntvspor u acin guzel bilger var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

Kardesim ben bilemem orasini, adam cikmis ve bunlari söylemis. Bazi seyler artik zorunuza gitmesin.
    Kanirta kanirta BIZ SAMPIYONUZ.. Cünkü tertemiziz

Adamın yazdıklarınla seni suçlamıyoruz zatende o son cümlen ne mübarek?

Çamaşır suyuylamı yıkandınız herhalde tertemizsiniz
  • Yav he he UEFA'nın da çok umrundaydı 2010/11 şampiyonluğu. Atıyorsunuz bari destekli atın

UEFA'nın vereceği MAKSİMUM ceza, Fenerbahçe'yi Avrupa'dan men etmek (süresi belli olmaz ama müfettişin istediğini uygularlar 2 yıl) ve adı geçen kişilere (Aziz vs.) ömür boyu futboldan men olur, küme düşme puan silme yok kupayı ver bunlarla uğraşmaz.

Lâkin milletin ağzı torba değil ki büzesin, konuşuluyor işte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harun Tekin = Yerli Muslera
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SincaneS

kupayı verirse ederse şöyle olacak böyle olacak gibi kelimeler saçmalıktan ibaret. Eğer suçlu varsa gereken yapılır zaten, bi restoranda garsonun menü sunması gibi teklifler yapılması kömik

Bu işin şöyle olursa böylesi gerçekten yanlış (yapılır ya da yapılmaz o ayrı konu)
    Dersinki suçludur, cezası budur. Ya da suçsuzdur, ceza yoktur.
    O ne demek öyle yok kupayı verirse, acırız muhabbeti.

Ayrıca suçlu bulunursa eğer, suçlular dışında yok Türkiye milli takımı ceza alır gibi bir şey olursa bu da seçmalığın daniskasıdır.
  • Az önce NTVSPOR'a canlı yayınla bağlanan gazeteci de aynı şeyi söylemiştir...

• Arkadaş mesajı saat 14.08'yazmış. Normaldir.
  • TS kupasını alacak zaten.

Bakın;

+

=

• Milli takima men cezasi komik olmus. Zaten istesek de gidemiyoruz ki

• quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

Milli takima men cezasi komik olmus. Zaten istesek de gidemiyoruz ki

• quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

Milli takima men cezasi komik olmus. Zaten istesek de gidemiyoruz ki

• Menü sunma olayı iyiymiş

@SincaneS
  • UEFA ceza veremez diyen arkadaşlar bir araştırsınlar Ankaragücü'ne -6 puan cezasını kim vermişti? UEFA 15 gün önce ne açıklaması yaptı? Irkçılık ve şikeyle ilgili cezalarda zaman aşımını kaldırdı ve eğer yerel federasyonlar gerekli cezayı vermezlerse ben cezayı keserim diye karar aldı ve bunu tüm dünyaya duyurdu. Tabii duymak istemeyenler nedense duymadılar o ayrı konu. Aşağıdaki linki okuyun da anlayın UEFA ceza verebiliyor mu, veremiyor mu?

http://spor.haberturk.com/futbol/haber/770140-ankaragucune-sok-ceza

http://www.fanatik.com.tr/ankaragucune-uefadan-ceza_3_Detail_249_274144.htm

Tahkim Kurulu kararı değişmez diyenler, şu olayı incelesin. Bursaspor'a verilen 5 maç cezayı onayan Tahkim Kurulu, daha sonra bu cezanın 2 maçını kaldırdı. Demek ki, Tahkim Kurulu kararları da değişiyormuş....

Fenerbahçe'ye de, Beşiktaş'a da küme düşme cezaları verilecek. İlk etapta 2 yıl men, 1 yıl men denmesinin sebebi henüz duruşmanın yapılmaması. UEFA öncelikle TFF'ye bu takımlara şu cezaları uygula der, TFF diretir ve uygulamazsa UEFA milli takım da dahil 2 yıl men cezası uygular ve 2 yılın sonunda TFF'ye yine sorar, bu takımlara ne ceza verdin? TFF yine vermemişse bu men cezaları otomatik olarak uzatılır. Fenerbahçe'nin de Beşiktaş'ın da kaçışı yok, UEFA acımayacak ve inşallah da acımaz ve hak edene hak ettiği cezayı verir.

• Suphion, kesinlikle sana katılıyorum dostum. İnan yetti artık, bi yandan uefa bi yandan Aziz Yıldırım bi yandan trabzonspor kupa sevdası. Dalamı geçiyorlar anlamadım ne yapıyosanız yapın artık. 1 sene avrupaya almazsınız diğer sene alırsınız. bu sene yine almazsınız. Ne la bu oyuncakmı

Ancient Mariner, tavsiye ederim dostum sen iskerder ye güzeldir
  • Trabzon kupayı niye istiyoki gerçekten?

22 tane oyuncu 9 ay boyunca eşşek gibi çalışmış koşmuş
    insanlar 9 ay boyunca boşuna harlığından kesip stada gitmiş bilet, forma almış
    biz boşuna sınav zamanında olimpiyat rezilliği çekmişiz boşuna sevinip üzülmüşüz
    bunların ne önemi var ki niye karşılığını isteyesin?

Para ver stada git maçı al ama 3 puanın verilmesin sonra hiçbişey demeden malak gibi eve git.
    anasını satıyım ne güzel dünya lan.
  • Uefa neden pazarlık yapsın. Ceza vereceği varsa verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaguar19

Trabzon kupayı niye istiyoki gerçekten?

22 tane oyuncu 9 ay boyunca eşşek gibi çalışmış koşmuş
    insanlar 9 ay boyunca boşuna harlığından kesip stada gitmiş bilet, forma almış
    biz boşuna sınav zamanında olimpiyat rezilliği çekmişiz boşuna sevinip üzülmüşüz
    bunların ne önemi var ki niye karşılığını isteyesin?

Para ver stada git maçı al ama 3 puanın verilmesin sonra hiçbişey demeden malak gibi eve git.
    anasını satıyım ne güzel dünya lan.

kardeş haklısın bir fenerbahçeli olarak söylüyorum bun...ama ben bu ülkenin adalet sistemine inanmıyorum bu ülkede sadece o sene şikenin yapıldığını ispatlasınlar...niye sadece o yıl incelendi neden sadece fenerbahçe'nin adı çıktı ...kendi halkına biber gazını tazikli suyunu hak gören tekerlekli sandalyede oturan adama elinde bayrak var diye su sıktıran cumhuriyet kutlamalarına izin vermeyen ama bölücülerin mitinglerine izin veren bir partinin ele geçirdiği YARGI SİSTEMİNE İNANMIYORUM...YARGI SİSTEMİN EN BÜYÜK PAY SAHİBİ AVUKATLARA YAPILANLARI DÜN BÜTÜN MEMLEKET GÖRDÜ NASIL İNANICAM BEN BU ADALETE

UEFA'da 50 kere ceza versin yemişim cezasını ben ülkemdeki insanlarla barış hzuur içinde yaşayamayacaksam trabzonsporlu kardeşlerimle bu kadar kutuplaşacaksam YEMİŞİM FUTBOLUNU

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.