Şimdi Ara

mehmet aurelio beşiktaşa gitmiş biz bakıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mehmet aurelio beşiktaşa gitmiş adamlar piyasada alacak futbolcu bırakmadılar şimdide stoch istiyolar bizimkiler daha getirecek vakit var takım çok iyi

• stoch dedim pardon klose
  • Keşke bize gelseydi. Yani o eski Aurelio ise tabi
  • yeter artık ya. uyuyorlar hala oyuncu almak için. hem türk statüsünde, zamanı geldiğinde yedek oturtup, zamanı geldiğinde rahatlıkla ilk 11de forma verebileceğin bir oyuncuyu alamıyorsun.
  • Mevki olarak en çok bizim ihtiyacımız vardı. yazık. Beşiktaş tek bir maçta sorunu olduğunu gördü, anında sorununu çözdü. Biz 2 yıldan beri bu mevkide can çekişiyoruz, hiçbirşey yapamıyoruz. Sonrada suçu teknik adama atarlar.
  • Necip gibi adamı kesmiş oldular yazık ettiler,bjk günü kurtarmaya çalışıyor 32 yaşındaki adamı al gencecik çocuğu at klubeye
  • Adamlar öğlen görüşmeyi başlıyor akşam anlaşıyor.Adnan AŞ ne yapıyor acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gayet iyi oyuncu bende isterdim ama eminim bize gelseydi çoğu kişi beğenmezdi.
  • DEmirören istifa diye bir yerlerini yırtanların hepsinin dibi düştü şimdilerde, ama bugünler geçince bakalım nolacak görecez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiC
    Adamlar öğlen görüşmeyi başlıyor akşam anlaşıyor.Adnan AŞ ne yapıyor acaba?

viski+puro keyfi yapiyordur beyefendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes16

Necip gibi adamı kesmiş oldular yazık ettiler,bjk günü kurtarmaya çalışıyor 32 yaşındaki adamı al gencecik çocuğu at klubeye

bence aurelio yu yedek için düşündüler ama belli olmaz performansa göre ilk 11 de girebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: darendeli

quote:

Orijinalden alıntı: MiC
    Adamlar öğlen görüşmeyi başlıyor akşam anlaşıyor.Adnan AŞ ne yapıyor acaba?

viski+puro keyfi yapiyordur beyefendi

viski pahalı az önce aldığım duyuma göre alman biranelerinde şarap pazarlığı yapıyormuş
  • gs nin hem maddi hem de takıma gerekliliği noktasında ihtiyacı olan transferdi...bjk nin haldun üstüneli serdar adalıya helal olsun..planlama bu işte....bu adnanlar neler getirdi gs nin başına...yazık gerçekten çok yazık...emana tek gelse de bi halt olmaz bu saatten sonra...yazıklar olsun
  • quote:

Necip gibi adamı kesmiş oldular yazık ettiler,bjk günü kurtarmaya çalışıyor 32 yaşındaki adamı al gencecik çocuğu at klubeye

bu lafını yaz bi kenara necip 20 maçtan aşağı oynarsa gelir konuşuruz.
  • quote:

hiç bişey olmaz 50 maçı kaldıramaz o ikili. değişmeli oynayacaklar. necip içinde aurelio enrst guti gibi abilerinin yanında oynaya oynaya pişecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasozby

DEmirören istifa diye bir yerlerini yırtanların hepsinin dibi düştü şimdilerde, ama bugünler geçince bakalım nolacak görecez.

valla ben aynıyım.istifa etsin eninde sonunda yine aynı duruma düşcez demirörenle.beşiktaşı geçtim demirörenin managment yetenekleri 0000.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Mirliva.

quote:

bu lafını yaz bi kenara necip 20 maçtan aşağı oynarsa gelir konuşuruz.

ben kendi düşüncemi söyledim geçen maçtaki schusterin düşüncesine göre,sezon sonu görücez tabi ki inş oynar bende hiç istemem trnin böyle bir yeteneği kaybetmesini
  • Fink'i biz alsak bari dicem ulan o da yabancı.
    Aurelio'yu alıcaktın işte ne yabancı sıkınıtısı var hem rotasyon içinde iyi olurdu.
    Hay ben senin Adnan Sezgin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tanura

Fink'i biz alsak bari dicem ulan o da yabancı.
    Aurelio'yu alıcaktın işte ne yabancı sıkınıtısı var hem rotasyon içinde iyi olurdu.
    Hay ben senin Adnan Sezgin

gidip finki alırlarsa harbi istifa etsinler yani
  • Bize gelse iyi olurdu ama Bjk'ye geldiği de kesin değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.