Şimdi Ara

Mehmet akif ersoy üniversitesi burdur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben lise son öğrencisiyim yönetim bilişim sistemleri bölümü istiyorum burdurda bu şıkların arasında burdur nasıl bir yerdir ybs nin bulunduğu kampüs nedir ne değildir sosyal hayat insanları nasıldır bilen araştırna gören giden varsa biraz bahsedebilirmi çok makbule geçer

• up up up
  • Bilen yokmu arkadaşlar ya
  • Burdayım bekliyorum :D:D
  • up
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luluruk -- 17 Şubat 2021; 3:12:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: luluruk

YBS nin bulunduğu yer burdurun bucak ilçesini zeliha tolunay uygulamalı teknoloji ve işletmecilik yüksekokulundadır. Bölüm hakkında bilgim yok ama okul çarşıya 15 dakikalık mesafede. Sosyallik arıyorsan ve büyük memleketten geliyorsan sıkılabilirsiniz. Bu açıdan tek artısı Antalyaya ya da ıspartaya yakın olması.

sosyal hiç mi yok yani öprenciler arası üniversitelerde aktiveteler olsun örnek kız olsun :D hocalar nasıl avm açılacak diyorlardı varmı avm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekirdağ Namık Kemal TIP
    4 yıl önce açıldı
    Tekirdağ Namık Kemal tıp
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luluruk -- 17 Şubat 2021; 3:7:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: luluruk

Kız vardır hocam ama dediğim gibi büyük şehirden geliyorsan sıkıntı yaşarsın bu net. Alışveriş merkezi geçen sene yoktu. Organizasyon dediğin şey ne olur; bazı dönemlerde antalyada ıspartada olan etkinliklere otobüs kaldırdırlar.

Eğitim bakımından nasıl peki gittiğime pişman olurmuyum yani mezun olduktan sonra rahat iş bulurmuyum
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luluruk -- 17 Şubat 2021; 3:6:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocalar hakkında bilgin varmı peki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.