Şimdi Ara

MEGUIAR'S - Collinite Ürünleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Ürünler Orange Country Autoshow'dan alındı. Pazartesi gün Ankara'da olacağım, satışları Salı gün gerçekleştirebilirim.
    Lütfen ürünlerin Türkiye'deki satış fiyatlarıyla KARŞILAŞTIRINIZ. :)

Edit: Türkiye'deki fiyatlarla karşılaştırmamın sebebi kimseye çamur atmak değildir. Ben bu işin ticaretini yapmıyorum, o yüzden ürünlerime kâr payı koymuyorum. Bu ilandakilerden başka da ürünüm yoktur. Bu işi yaparak ev geçindiren insanların ürünleri daha pahalıya satması gayet normaldir, yanlış anlaşılmasın.

Collinite Online Satış Sitesi
    Collinite No. 476s
    Super Doublecoat Paste Wax

(Suya dayanıklı katı wax)
    *Ürünün detailingturkey gibi sitelerde çok detaylı incelemeleri mevcut. Dayanıklılığı (6ay kadar) konusunda kendini ispatlamış, kült bir ürün. Onun dışında ürünü anlatmaya pek gerek yok, detailing işi ile uğraşanların muhakkak tanıdığı bir üründür.

**Elimde sadece 2 adet mevcut. Kutular 9oz hacminde. 255 gram'a tekabül ediyor. Sanalpazar sitesinde bölünmüş 40 gram'lık paketler 25 liraya satılıyor. 40 gramlık paketlere bölüp satsanız 150 liraya geliyor, isteyen alıp ticaretini de yapabilir.

9oz Kutu fiyatım 65 TL.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MEGUIAR'S WASH MITT
    Wash Mitt - Yıkama Eldiveni.
    *Bu ürün de adını kanıtlamış, detailing ile uğraşanların vazgeçilmez parçalarındandır. İncelemeleri birçok sitede mevcut.
    **Mikrofiber yapısı sayesinde kiri süngerin içine hapsederek aracınızı çizmeden yıkamanızı sağlar. Kullanımı ve temizliği kolay bir ürün.
    ***2 adet mevcut, fiyatım 25 lira. Ürünün Türkiye fiyatı Sanalpazar'da 34 lira.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MEGUIAR'S WATER MAGNET

Water Megnet Kurulama Bezi.
    *Su tutma kapasitesi en yüksek kurulama bezidir. Bezi hiç sıkmadan tüm aracı tek geçişte kurulayabilirsiniz. İncelemeleri birçok sitede mevcut.
    **2 adet mevcut, fiyatım 30 lira. Türkiye satış fiyatı Sanalpazar'da 44 lira.

Meguiar's Gold Class Carnauba Plus Paste Wax
    Meg's Özel Seri - Carnauba Katı Cila
    *Meguiars'ın Carnauba içeren tek katı waxı. İçerdiği Carnauba sayesinde yüksek parlaklığı garanti ediyor, fakat dayanıklılık konusunda Colli kadar başarılı değil. Kullanımı ve silişi oldukça kolay bir ürün. Daha dayanıklı bir katı wax üzerine 2.kat olarak atılıp kullanılabilir, parlaklığından istifade edilebilir.
    Elimde 1 adet var. Fiyatım 75 lira. Kutu içinde Meguiars Sarı uygulama pedi de vardır.
    Ürünün bir alt serisi, yani Gold Class "olmayan" modeli sanalpazarda 109 lira.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenizSupra -- 12 Ekim 2014; 16:39:07 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.