Şimdi Ara

Megaworks THX550 için Decoder tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. Megaworks thx550 ses sistemini imzamdaki laptopda kullanmak istiyorum. ama laptop da analog giriş 2 tane olduğundan 5+1 şeklinde ses alamıyorum. bunun için 150-200 civarında tavsiye edeceğiniz decoder var mı?

• E hocam sen de biraz araştırsan bulursun..
    playvision dekoder tam senlik al rahatına bak..

http://www.playvision.com.tr/HDA-51A.htm
  • @mahemir
    dostum teşekkür ederim. ufak bir araştırma yaptım. bu ürünü gördüm. görünüm itibariyle pek iş yapar gibi durmuyor. içime sinmedi yani. bunun dışında başka tavsiye edebileceğin ürün var mı? creativin ddts 100 diye bir decoderi varmış. ama piyasada bulunmuyor galiba
  • Bak hocam, bu ürünü ben kullanıyorum dandik bir ürün değil senin laptopun optik çıkıiı var veya coax
    dolayısı ile rahat kullanırsın.
    garantisi var gayet güzel iş görüyor. sağlam bi alet ,yinede sen bilirsin..
  • Hocam aradığın özelliklerde dekoder bulman çok zor.Creative'in decoderini bulsan bile 2.el olacak yani miyadını doldurmasına 1 2 sene kalmış olacaktır.Bende sizin gibi araştırma içindeydim ve z5500 ün kontrol panelini modlayıp decoder olarak kullananları gördüm.Belki bu bir çözüm olabilir.Ama uğraştırıcı.

Playvision decoder benimde içime sinmemişti.İncelemelerinde içinde kullanılan çipin CIRRUS LOGIC olacağına CIRRUS LOGIC olduğunu yani 1 tane R harfinin silinmiş olduğunu gördüm.Yani bana biraz çakma geldi.Tabi alıp memnun olan arkadaşlar için sözüm yok.Güle güle kullanırlar inş.

Şuan aklımdan geçen tek çözüm sistemi satıp Z5500 almak.Ama sırf dijital olması içinde z5500 alınırmı?O konuda muallaktayım.Kolay gelsin.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grizzle -- 20 Kasım 2011; 9:16:02 >
  • ramazanyurt bu bahsettiğiniz dekoder ile değilde labtoptan gelen optik sinyali 3,5 luk çıkıştan optik kabloya çevirecek bir çevirici ile olabiliyormuş bu tür birşey banada lazım oldu siz çözebildinizmi 5,1 dinlemeyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech z5500 için ses kartı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende arıyorum valla :) ama türkiyede yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: baki69

ramazanyurt bu bahsettiğiniz dekoder ile değilde labtoptan gelen optik sinyali 3,5 luk çıkıştan optik kabloya çevirecek bir çevirici ile olabiliyormuş bu tür birşey banada lazım oldu siz çözebildinizmi 5,1 dinlemeyi

ürünü aldım. s/p dif olarak bağlayacağım ama kablonun ucu laptopa olmuyor. optik giriş için laptop parçalarından ufak çevirici parça da görev yaptığım yerde kaldı. ancak haftaya deneyebilirim.

ereyondan 22 sinde siparişi verdim bugün elime geldi. gayet hızlı oldu :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 24 Kasım 2011; 1:15:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

quote:

Orijinalden alıntı: baki69

ramazanyurt bu bahsettiğiniz dekoder ile değilde labtoptan gelen optik sinyali 3,5 luk çıkıştan optik kabloya çevirecek bir çevirici ile olabiliyormuş bu tür birşey banada lazım oldu siz çözebildinizmi 5,1 dinlemeyi

ürünü aldım. s/p dif olarak bağlayacağım ama kablonun ucu laptopa olmuyor. optik giriş için laptop parçalarından ufak çevirici parça da görev yaptığım yerde kaldı. ancak haftaya deneyebilirim.

ereyondan 22 sinde siparişi verdim bugün elime geldi. gayet hızlı oldu :))

kullanmaya başladığında izlenimlerini yazarsan sevinirim:) bende almayı düşünüyorum. gerçekten çakmamı :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.