Şimdi Ara

Megaworks THX550 aldım sorunlarım var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam bugün Creative megaworks THX550 aldım set gayet şık ve güzel performansından gayet memnun kaldım fakat şöyle bi sorum olacak center kolondan çok cılız bi ses geliyor bunun sebebi nedir ?
    Ayrıca Creative Audigy2 ZS almam gerekmi onboard ses kartı yeterli olurmu, yoksa 90ytl ye bi tane buldum alayımmı çok fark edermi ses kalitesinde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocker -- 3 Aralık 2005, 22:52:13 >

AMD Phenom II X6 1100T Black Edition 3.3GHz + Corsair H100 Extreme Sıvı Soğutma - Asus Sabertooth 990FX - Corsair Vagance 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 - 2x MSI HD6850 Cyclone Power Edition/OC GDDR5 1GB - 2x OCZ 120GB Agility 3 Sata 3 SSD Raid0 - 2TB WD Green Sata3 - 850W Thermaltake Toughpower Grand 80+ Gold - Corsair GRAPHITE 600T + 3x Akasa s flow Silent 83cfm Fan - Asus DRW-24B3ST 24X ± DL Sata
  • öncelikle hayırlı olsun...gerçekten iyi bir seçi yapmışın,peki nerden kaça aldın?..
    /o sisteme audigy2zs yakışır...

bu akşam kısa ve öz olmaya çalışıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylor -- 3 Aralık 2005, 23:02:40 >
    AMD Phenom II X6 1100T Black Edition 3.3GHz + Corsair H100 Extreme Sıvı Soğutma - Asus Sabertooth 990FX - Corsair Vagance 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 - 2x MSI HD6850 Cyclone Power Edition/OC GDDR5 1GB - 2x OCZ 120GB Agility 3 Sata 3 SSD Raid0 - 2TB WD Green Sata3 - 850W Thermaltake Toughpower Grand 80+ Gold - Corsair GRAPHITE 600T + 3x Akasa s flow Silent 83cfm Fan - Asus DRW-24B3ST 24X ± DL Sata
  • center az ses gelmesinin sebebi büyük bi ihtimal ses kartından..tabi müzikte bu böyle..+set bana biraz pahalı geldi
    quote:

Orjinalden alıntı: Toki

Eyvallah 459YTL ye 12 taksit aldım yanında da creative dvd-divx player hediye verdiler
    Soruma cevap alamadım daha evet arkadaşlar yardım lütfen

ikinci eli için 350ytl den aşağı fiyat biçilmeyen bi set için 459Ytl (12 taksit) + divx player hediye daha ne olsun
  • o da doğru,ben yine bi ara 180$ olan zamanlara daldım heralde
    quote:

@tylor

ikinci eli için 350ytl den aşağı fiyat biçilmeyen bi set için 459Ytl (12 taksit) + divx player hediye daha ne olsun
  • arkadaşım bende şöyle bir sorun olmuştu audigy 2 zs de cmss surround stereo da centerdan az ses geliyordu cmss 1 yaptım oldu bitti. onboardla hiç denemedim ama bence o ses sistemne audigy 2 zs yakışır
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım nerden aldıgını söylersen belki bizde düşünebiliriz..
    quote:

Herkese selam bugün Creative megaworks THX550 aldım set gayet şık ve güzel performansından gayet memnun kaldım fakat şöyle bi sorum olacak center kolondan çok cılız bi ses geliyor bunun sebebi nedir ?
    Ayrıca Creative Audigy2 ZS almam gerekmi onboard ses kartı yeterli olurmu, yoksa 90ytl ye bi tane buldum alayımmı çok fark edermi ses kalitesinde?
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.