Şimdi Ara

megaworks mü gigaworksmü????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sayın arkadaşlar bu aralar ii bir ses sistemi almak istiyorum ama iki sistem arasında kaldım creative megaworks5.1 mi gigaworks7.1 mi almalıyım ses farkı açısından demiorum gigaworks daha çok ses çıkartıyorda kalite benm için daha önemli ne dersinizi deneyenlerden bir kaç yorum talep ediyorum şimdidien teşekkür ederim yardımınız için????

• sana yeni bir bakış açısı katıym ses kartın 1. si ne 2. si bütçen ne 3. sü z-5500 ü gördün mü
    bunlara cevap ver gel
  • Sadece bu ikisi arasında seçim istiyorsan her iki seti de kullanmış ve ezberlemiş biri olarak sana gözü kapalı megaworks öneriyorum. Pişman olmazsın, vereceğin paraya değer..
    quote:

Orjinalden alıntı: osman_1989

sayın arkadaşlar bu aralar ii bir ses sistemi almak istiyorum ama iki sistem arasında kaldım creative megaworks5.1 mi gigaworks7.1 mi almalıyım ses farkı açısından demiorum gigaworks daha çok ses çıkartıyorda kalite benm için daha önemli ne dersinizi deneyenlerden bir kaç yorum talep ediyorum şimdidien teşekkür ederim yardımınız için????
  • ne mega ne giga boş bu işler logitech görmeden sakın sistem alma z 5500
  • sıralama
    evdeki sistemim hi-fi
    z 5500
    GIGAWORKS THX S750
    GIGAWORKS THX G500
    CREATIVE MEGAWORKS THX 550 vatan ın stoklarına girmiş 183+kdv duyrulur
    z 530 fiyat performansı iyi bi alet

sordun sööliym dedim
  • creative megaworks AL KEYFİNİ SÜR HOCAM SES KARTLARI VE SES SİSTEMİNDE ÇOK İİ
  • arkadaşlar set almayı planlıyorum ama forumda yazanları okudukça kafam allak bullak oluyor. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. benim bu sistemi kullanım alanlarım orta ve düşük seviye FİLM seyretmek müzik dinlemek, oyunda olabilir. tiz sesleri çok hoşuma gider s750 bu konuda uygun, orta seviyede yumuşak bir bass da çok hoşuma gider bu konuda da z5500 tartışmasız (forumlardan okuduklarımla bunları yazıyorum). film seyretmeyi daha çok ilgi alanıma girdiği için s750 nin 7+1 olması daha avantajlı gibi görünüyor (bu konuda yanlışım varsa yardımcı olun). z5500 ün digital olması ve fiyatının daha ucuz olması maliyeti çok düşürüyor. ancak s750 ye hem decoder eklenecek olması hemde fiyatının daha yüksek olması( ses kartını söylemiyorum çünkü x-fi ye karar verdim) işte bu anlattıklarım çerçevesinde karar veremiyorum. lütfen yardımcı olun.

ayrıca z5500 alırsam tizleri sevdiğimi yukarıda söylemiştim (forumlarda z5500 ün tizlerde iyi olmadığından sıkça bahsediliyor) z5500 ün tizlerini nasıl takviye edebilirim.

son olarak s750 deki son ses açılınca olan ses kesilmelerini eksi olarak değerlenddirmedim. çünkü asla son sesi açamam, komşularım dayansa bile bu sese ben dayanamam.

çok acil yardımlarınızı bekliyorum.

Sevgiler ,Saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ademyaz

arkadaşlar set almayı planlıyorum ama forumda yazanları okudukça kafam allak bullak oluyor. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. benim bu sistemi kullanım alanlarım orta ve düşük seviye FİLM seyretmek müzik dinlemek, oyunda olabilir. tiz sesleri çok hoşuma gider s750 bu konuda uygun, orta seviyede yumuşak bir bass da çok hoşuma gider bu konuda da z5500 tartışmasız (forumlardan okuduklarımla bunları yazıyorum). film seyretmeyi daha çok ilgi alanıma girdiği için s750 nin 7+1 olması daha avantajlı gibi görünüyor (bu konuda yanlışım varsa yardımcı olun). z5500 ün digital olması ve fiyatının daha ucuz olması maliyeti çok düşürüyor. ancak s750 ye hem decoder eklenecek olması hemde fiyatının daha yüksek olması( ses kartını söylemiyorum çünkü x-fi ye karar verdim) işte bu anlattıklarım çerçevesinde karar veremiyorum. lütfen yardımcı olun.

ayrıca z5500 alırsam tizleri sevdiğimi yukarıda söylemiştim (forumlarda z5500 ün tizlerde iyi olmadığından sıkça bahsediliyor) z5500 ün tizlerini nasıl takviye edebilirim.

son olarak s750 deki son ses açılınca olan ses kesilmelerini eksi olarak değerlenddirmedim. çünkü asla son sesi açamam, komşularım dayansa bile bu sese ben dayanamam.

çok acil yardımlarınızı bekliyorum.

Sevgiler ,Saygılar

ya mega ya z5500 almanı tavsiye ederim.
    mega-berrak tizler ve kalite-ayrıca bass ı da tatmin edici düzeydedir.
    z5500-digital ve inanılmaz güçlü bass

çok açamıcam demişsin o zaman sana uygun olan set mega

• abicim böyle cvp ları gördükçe gülüyorum adam alıcağı iki setide yazmıs isimlerini bizede birisini önermek kalıyo paran varsa s750 yoksa 550 derim ben bende hepsini kullanan biri olarak s750 derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @armagedon@ -- 1 Ocak 2007; 11:15:24 >
  • arkadaşlar ilginiz için teşekkürler. rap_üstad megaworks ü tavsiye etmiş, ancak forumda bu konuda da kafa karşıklığı oldu. güzel olan megaworkslar canbridge saundsworks lar, bundan sonra ki yani creativenin çıkardığı megaworks lerin iyi olmadığı söyleniyor. yani bu konuda karışık.

tekrar teşekkür ederim.

Sevgiler, Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ademyaz

arkadaşlar ilginiz için teşekkürler. rap_üstad megaworks ü tavsiye etmiş, ancak forumda bu konuda da kafa karşıklığı oldu. güzel olan megaworkslar canbridge saundsworks lar, bundan sonra ki yani creativenin çıkardığı megaworks lerin iyi olmadığı söyleniyor. yani bu konuda karışık.

tekrar teşekkür ederim.

Sevgiler, Saygılar

s750 ile arasındaki fiyat farkı acaba kaliteye yansıyormu.ikisinide dinledim ama megayı kullandım.mega= kalite diyebilirim.aşırı memnun kaldım .s750 ev ortamında nasıldır bilemiyorum.ama dediğim gibi aralarındaki fiyat farkı kaliteye yansıyormu?

birde resimde gördüğüm kadarıyla mega ile s750 nin bass çapları aynı.sadece kabin büyüklük farkı var bu doğrumudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 1 Ocak 2007; 16:07:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.