Şimdi Ara

MEgaworks den Gigaworks G500 e geçiş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar yaklaşık olarak 4 aydır megaworks kullanmaktayım yeni teknoloji olması ve baslarının daha kuvvetli olması bakımından gigaya geçiş yapmak istiyorum yalnız aklımda bir soru işareti var gigadaki mid ve tiz performansı mega ya göre nasıl daha mı düşük daha mı yüksek bu sorunun cevabını iki setide audigy 2 zs veya extreme music ses kartı ile en 1 ay kullanmış deneyimli arkadaşlar yanıtlarsa iyi olur foruma baktım bununla ilgili konular çok eski yardımlarınızı bekliyorum

• ben Megadan z5500'e geçmiş biri olarak net söyliim hala o midlerin tiz kalitesini arıyorum ben megadan daha iyi tiz veren ve bir okdrda hafif olan başka mid görmedim kesinlikle geçiş yapmanı tavsiye etmiyorum..
  • dostum z5500 ü bu yaz dinledim gerçekten meganın değerini anladım ama ben giga ile karşılaştırınca ne gibi bir sonuç çıkıyo ortaya merak ediyorum ben z5500 e asla para vermem basının çok iyi olduğunu söylüyolar zaten meganın bası heryeri titretiyor z5500 ün basını ne yapalım mantıklı düşününce böyle bir sonuç çıkıyor ortaya bence z5500 ün tek artısı digital olmasıdır. z5500 ün yerine mega ve ddts kombinasyonunu tercih ederim. yorumun içinde teşekkür ederim
  • Megaworks'ünü arayanlardan biride benim bozulduğu ve yapılamadığı için veda etmek zorunda kalmıştım. G500 dinlemedim ama mega kadar dengeli ve temiz ses verbileceği hakkında şüpheliyim. Meganın uyduları gerçekten üst düzeydi ve son derece temiz iletiyordu sesi, belki bir miktar bas artışı yaşarsın ama meganın basıda son derece yeterli ve dengeli ses konusunda megadan iyi 5.1 olduğunu sanmıyorum. Bu sebepler yüzünden bende değiştirmeni tavsiye etmiyorum.
  • arkadaşım rahatlıkla alabilirsin megadan sonra ikisinide kullandım en az mega kadar dengeli temiz sesi var bass performansı daha iyi tabiki

tavsiye edeilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezar

arkadaşım rahatlıkla alabilirsin megadan sonra ikisinide kullandım en az mega kadar dengeli temiz sesi var bass performansı daha iyi tabiki

tavsiye edeilir

megayı ne kadar ve hangi ses kartıyla kullandın dostum? şu anda gigaworks mü? kullanıyorsun meganın uydularının creative in sitesinde her ne kadar 70 watt rms olduğu söylensede bu değerin burst power olduğu söyleniyor 70 watt burst powerin rms power olarak 50 watt ettiği söyleniyor 1watt rms=1.4 burst power bide meganın uyduları 3.5 giganın uyduları 3 inç bunların bir dez avantajı olmuyor mu?
  • aslm arkadaşım eğer megaworksunde sorun yoksa bence hiç kaşınma yani diceğim şuk i bas konusunda ve tiz konusunda beklediğini bulamayabilirsin.. bulsan bile G500 sana megaworksden çok fazlasını vaad edemez... çünkü iki set biribirine çok yakın..... yani G500 e geçsen bile eline bişi geçmez bence boışuna para harcama kullanmaya devam et megaworksunu

özellikle tizler kıonusunda şu megaworksden daha iyi tiz veriyo dedikleri multimedia sistem daha okumadım bu forumda... bas konusunda da şunu diyim.. eğer basları seni tatmin etmiyosa plug in lerle yumuşatmaya çalış farklılaştırmaya çalış.. ben meganın basları sert diye öncewlri sevmemeiştim ama şi,mdi jammix enhancer plug ini iler ve audigy 2 zs den bası açarak ve meganın kumandasından tamamen kısarak bu sorunu hallettimm...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • meganın baslarıyla ilgili bir sorunum yok gayet memnunum giganın basları daha iyi die okudum basları yeterli olan bir seti değiştirip tiz ve midleri daha kötü olan bir set almam zaten yorumlar için teşekkürler iki setide kullananlar deneyimlerini aktarırlarsa sevinirim teşekkürler
  • ya hiç ayar çekilmemiş hali,yle G500 ün basları daha güzel olabilir ama bahsettiğim ayarı çekince bile sadece basları hemen hemen aynı oluyodur bence... dağlar kadar fark olmadığı için sonuçta gidip de ;G500 alma derim ben...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre6128

quote:

arkadaşım rahatlıkla alabilirsin megadan sonra ikisinide kullandım en az mega kadar dengeli temiz sesi var bass performansı daha iyi tabiki

tavsiye edeilir

megayı ne kadar ve hangi ses kartıyla kullandın dostum? şu anda gigaworks mü? kullanıyorsun meganın uydularının creative in sitesinde her ne kadar 70 watt rms olduğu söylensede bu değerin burst power olduğu söyleniyor 70 watt burst powerin rms power olarak 50 watt ettiği söyleniyor 1watt rms=1.4 burst power bide meganın uyduları 3.5 giganın uyduları 3 inç bunların bir dez avantajı olmuyor mu?

megayı audıgy2 zs ile 2 yıl şuan ise g500 ile x-fi music ile yaklaşık 1, 4 yıl oldu çok memnunum hiç bir zaman s750 almayı düşünmedim kalite olarak. Daha öncede audıgy 1 ile dts 2000 kullandım 1,5 sene kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezar -- 5 Eylül 2007; 18:36:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

ya hiç ayar çekilmemiş hali,yle G500 ün basları daha güzel olabilir ama bahsettiğim ayarı çekince bile sadece basları hemen hemen aynı oluyodur bence... dağlar kadar fark olmadığı için sonuçta gidip de ;G500 alma derim ben...

abi insaf aradaki kabin ve watt farkını bir gözden geçirin

abi sizin kafanızda sanki megadan daha iyi bir set yapılamaz yorumu ve endişesi var lütfen biraz objektif yaklaşın

tizleri azda olsa daha iyi olabilir ama bass lar arasında fark vardır. Hatta daha ileri gidiyorum g500 ün bassı

şuan creative in en iyi bası s750 dahil

• quote:

quote:

ya hiç ayar çekilmemiş hali,yle G500 ün basları daha güzel olabilir ama bahsettiğim ayarı çekince bile sadece basları hemen hemen aynı oluyodur bence... dağlar kadar fark olmadığı için sonuçta gidip de ;G500 alma derim ben...

abi sizin kafanızda sanki megadan daha iyi bir set yapılamaz yorumu ve endişesi var lütfen biraz objektif yaklaşın

tizleri azda olsa daha iyi olabilir ama bass lar arasında fark vardır. Hatta daha ileri gidiyorum g500 ün bassı

bence fazla ileri gitme "abarma" denir senin şu an yaptığınaa :)

• quote:

quote:

sezo aradaki kabin ve watt farkı bas larının direkt olarak daha güzel old.u anlamına gelmez... bilgisiz türk erkeği gibi yorum yapıyosun ne kadar fazla RMS o kadar güzel bas gibi.. yani kro lar gibi düşünüyosun bence .. ama yanlışşşş... asyrıca ben G500 baslarda daha iyidir dedim ama ayar ile mega ona yetişebiir dedim / diye düşündüm...... kafamda megaya ulaşılamaz gibi bişi yok ayrıca...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 5 Eylül 2007; 21:35:44 >

• daha önce megaworks ve g500 kullanmış biri olarak yorumlarımı aktarayım bu yazacaklarımı daha önce g500 ve mega forumundada yazmıştım ilk önce megayı 1.5 yıl kullandım daha sonra mega arızalanınca g500 ile birebir değişimi yapıldı meganın tizleri tamam güzel ama bas sesler bana göre yeterli değildi ama g500 e geçince daha dolgun ve tok bas sesler oldu tizler ise megaworkse çok yakın yani g500 alırsan bas seslerde dolgunluk tizlerde ise megaworks ü pek aramazsın meganın uyduları 3.5 inch g500 ünkü 3 inch arasında ses gücü olarak bir fark yoktu eğer bas sesleri beğenmiyorsan megadan g500 e geç yoksa para ayarlarsın nasıl olsa logitech veya creative yine bir multimedya set çıkarır ileride onu alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felice Forte -- 5 Eylül 2007; 21:48:13 >

• yorumlar için teşekkürler meganın kumandasının biraz narin olması ve de piyasada bulunmayan eski bir set olduğu için bozulduğunda sorun yaşamamak için g500 e terfi edeceğim galiba
  • quote:

yorumlar için teşekkürler meganın kumandasının biraz narin olması ve de piyasada bulunmayan eski bir set olduğu için bozulduğunda sorun yaşamamak için g500 e terfi edeceğim galiba

güzel seçim yalnız şu an fiyatı çok pahalı biraz bekle eylül -ekim gibi fiyatları inecekmiş( ithalatçıları telefon görüşmesinde öyle dedi) o zaman alırsın şimdiden hayırlı olsun

• terfi sırası bence şöyle olmalı;

mega-z5500-giga s750
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

terfi sırası bence şöyle olmalı;

mega-z5500-giga s750

• quote:

Orjinalden alıntı: OVERCLOCKM@NI@

quote:

yorumlar için teşekkürler meganın kumandasının biraz narin olması ve de piyasada bulunmayan eski bir set olduğu için bozulduğunda sorun yaşamamak için g500 e terfi edeceğim galiba

güzel seçim yalnız şu an fiyatı çok pahalı biraz bekle eylül -ekim gibi fiyatları inecekmiş( ithalatçıları telefon görüşmesinde öyle dedi) o zaman alırsın şimdiden hayırlı olsun

büyük ihtimalle bu hafta sonu satacağım şu anda x-fi extreme music ses kartımda arızalı garantiye verdim geçen cuma onboard la idare ediyoruz inşallah ses kartı gelene kadar fiyatlar düşer ya şu vatanın geçen sene bu aylarda yaptığı kampanya tekrarlansa süper olur veya şu s750 ye bi kampanya yapsalar harika bişe olur

• quote:

Orjinalden alıntı: ridvan1903

quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

terfi sırası bence şöyle olmalı;

mega-z5500-giga s750

Komik olan ne bence de doğru terfi bu; megadan gigaworks g500 e değil de s750 ye geçmek mantıklı olur...

Sonuçta megaworks ve g500 yakın setler birbirlerine...

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.